Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
Ráadásul a slusszpoén, hogy 2 ginger van egy bandán belül. Lol.
Faszom ez a negatív megkülönböztetés?
Hát mindjárt nagyon megsértődök. *számolgatja a szeplőit*
Közben még mindig nem sikerült eldönteni, hogy éppen annyira ciki-e a Celldweller mint Linkin Parkot hallgatni.
Szóval kétségek közt vergődve visszaloholtam a Die Antwoordhoz. Azzal legalább tisztában vagyok. Mármint olyan téren hogy izé. Hja.
Szal ez csak úgy van.
Fish Paste Ezt eddig nem is hallgattam. De ebben is olyan életigazságok vannak.
Yo I'm the Ninja in charge
I can't even fucking believe my dick is so large.
Höhö. Yo.
Mondjuk még mindig nem annyira epic mint "I’m rocking a suit and a black face mask, I Ejaculate In Champaign Glass"
bítboj
Meg "crystalized period blood". Meg "I got tentacles coming out my face". Whaaa-
//update: azmiafasz, hogy csak az Own Little Worldnek van köbö 74 remixe?
Nem vagyok jártas ebben a műfajban.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2011-05-03 00:18:05
Hát én annyira nem figyeltem NFS-zés közben a zenékre, ezt is inkább külön hallgattam. Mellesleg az Own Little World nekem valahogy egyáltalába nem jött be.
Milyen rég raktam én ide zenét. Sebaj, majd most pótlom.
A Skylit Drive : Too Little, Too Late
[Link]
Szvsz kevés ilyen tehetséges és igényes banda van. Michael Jagmin meg valami őstehetség. Ráadásul a slusszpoén, hogy 2 ginger van egy bandán belül. Lol.
Milyen rég raktam én ide zenét. Sebaj, majd most pótlom.
A Skylit Drive : Too Little, Too Late
[Link]
Szvsz kevés ilyen tehetséges és igényes banda van. Michael Jagmin meg valami őstehetség. Ráadásul a slusszpoén, hogy 2 ginger van egy bandán belül. Lol.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Közben ismerkedek a fanbaseával is.
Hát érdekes.
Biztos a haja miatt.
Pedig egyáltalán nem csinál rossz zenét a csávó.
Ez a Shapeshifter se rossz. Bár gondolom ez úgy az igazi ha közben koncentrálsz hogy sikerüljön nem nekimenned a következő hajtűkanyarnál a falnak vagy legalább megközelíteni a drift pályán a megadott pontszámot.
Sose voltam nídforszpíd gyerek.
Most hallgatgatom a Celldweller album számainak a remixeit és esküszöm eddig mindegyik szar. Vagy legalábbis nem ragadott meg.
Ellenben az instrumentalok baromi hangulatosak. Own Little Worldből pölö kurvára zseniális, egyenesen jobb vokál nélkül.
Hát érdekes.
Biztos a haja miatt.
Pedig egyáltalán nem csinál rossz zenét a csávó.
Ez a Shapeshifter se rossz. Bár gondolom ez úgy az igazi ha közben koncentrálsz hogy sikerüljön nem nekimenned a következő hajtűkanyarnál a falnak vagy legalább megközelíteni a drift pályán a megadott pontszámot.
Sose voltam nídforszpíd gyerek.
Most hallgatgatom a Celldweller album számainak a remixeit és esküszöm eddig mindegyik szar. Vagy legalábbis nem ragadott meg.
Ellenben az instrumentalok baromi hangulatosak. Own Little Worldből pölö kurvára zseniális, egyenesen jobb vokál nélkül.
Celldwellert szeretjük, főleg a Styles of Beyonddal készült közös számukat, a Shapeshiftert. Az mekkora.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2011-05-01 16:40:10
(#1115) Mit szólunk a Celldwellerhez?
Én is csak most ismerekedek vele, szóval bocsánat ha valami nagyon alapművet hagyok ki.
Állítólagosan legoverusedabb száma (trailerek, filmek, játékok ezerféle konzolra, pcre): Switchblack.
Igen. Ez pont az a szám ami minden alatt jól szól. Epic fight közben, versenyautózáshoz, cicás videó alatt. Minden.
Akkor az én favoritom, bár ezt is kapkodják azért mindenfelé: The Last Firstborn.
Innen meg random
picit csilláut Frozen
picit normálisabb Own little world
még ennél is normálisabb One good reason
Ez meg valami nagyon prog dolog, nem is igazán fogtam még fel mi mihez tartozik és hogy jönnek ki a "chapterek" de biztos.
Eon
Én is csak most ismerekedek vele, szóval bocsánat ha valami nagyon alapművet hagyok ki.
Állítólagosan legoverusedabb száma (trailerek, filmek, játékok ezerféle konzolra, pcre): Switchblack.
Igen. Ez pont az a szám ami minden alatt jól szól. Epic fight közben, versenyautózáshoz, cicás videó alatt. Minden.
Akkor az én favoritom, bár ezt is kapkodják azért mindenfelé: The Last Firstborn.
Innen meg random
picit csilláut Frozen
picit normálisabb Own little world
még ennél is normálisabb One good reason
Ez meg valami nagyon prog dolog, nem is igazán fogtam még fel mi mihez tartozik és hogy jönnek ki a "chapterek" de biztos.
Eon
beküldve: 2011-04-30 19:36:52
(#1114) The Black Dahlia Murder - Moonlight Equilibrium
Új nóta. Imádom, hogy soha nem sikerül elbaszniuk
Szerintem előrendelem a boxsetet, ha már 29-én a koncert úgyis ingyenes lesz
Új nóta. Imádom, hogy soha nem sikerül elbaszniuk
Szerintem előrendelem a boxsetet, ha már 29-én a koncert úgyis ingyenes lesz
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
magam alá hidalnék,
Loál, én meg lehidalnék, ha ezt láthatnám.
beküldve: 2011-04-05 21:32:05
(#1112) "Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Majd foghatod a kezem, amikor végleg kiborulok
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
hogy micsinázol
mi
jajistenem
Najó, van itt új die fokken antwoord music video. Yolandi a vécén is ricsbiccs és poes cool rapper
[Link]
mi
jajistenem
Najó, van itt új die fokken antwoord music video. Yolandi a vécén is ricsbiccs és poes cool rapper
[Link]
Váóóó. Menni kell. :O
beküldve: 2011-03-17 20:51:48
(#1108) Jön a Bring Me the Horizon júniusban a Dürerbe. Ismerőseim egyöntetűen utálják a zenekart, nekem azonban egyfajta guilty pleasureként szolgálnak már elég hosszú ideje. Nem szoktam hangoztatni, de itthon, amikor senki nem látja, néha szoktam hallgatni a Suicide Seasont és a 2010es, hosszú című albumot is. Az elsőt nem, az szvsz siralmas
Félek, hogyha elmegyek, rohadtul ki fogok lógni a tömegből. Ráadásul egyedül leszek. Ötezer forinttal annyi minden mást is tudnék kezdeni. De érzem, hogy ott leszek, a sok scene kölyök között.
ON: BMTH - Fuck
BMTH - Alligator Blood
meg Hour of Penance és Obscura, hogy legyen death metal is
Félek, hogyha elmegyek, rohadtul ki fogok lógni a tömegből. Ráadásul egyedül leszek. Ötezer forinttal annyi minden mást is tudnék kezdeni. De érzem, hogy ott leszek, a sok scene kölyök között.
ON: BMTH - Fuck
BMTH - Alligator Blood
meg Hour of Penance és Obscura, hogy legyen death metal is
beküldve: 2011-02-18 18:14:20
(#1107) "when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2011-02-18 16:23:56
(#1106) beküldve: 2011-02-18 11:51:12
(#1105) Úgylátszik mostanság girlpower üzemmódba kapcsoltam.
Porcelain And The Tramps:
Your Favourite Drug
Gasoline
Redlight District
The Birthday Massacre:
Blue
Looking Glass
Red Stars
Lovers End
The Agonist:
Thank You Pain
and Their Eulogies Sang Me to Sleep