Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
[Link]
Jók ezek, de ez is jó tőlük (Brothers in arms).
Jók ezek, de ez is jó tőlük (Brothers in arms).
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-06-20 17:35:36
(#1148) Dire straits-Walk of life
Sultans of swing
Apukám mellet a megszoksz vagy megszöksz elv érvényesül, és én nemhogy megszoktam, de megszerettem...:P
Sultans of swing
Apukám mellet a megszoksz vagy megszöksz elv érvényesül, és én nemhogy megszoktam, de megszerettem...:P
meh....
Szerk: Maryke 2011-06-20 17:44:44
És tetszett is!;)
Jó is az! :)
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2011-06-19 15:46:00
Az én kedvenceim tőlük a Wonderwall, a Don't look back in anger, és a Morning glory.
Végre an mire büszkének lennem! Nekem kedvenceim a Wonderwall, a Don't look back in anger és a Stand by me.Amúgy az aláírásodból látom, te is olvastad a Lencsilányt! :)
És tetszett is!;)
Ja és másik kedvenc:Lemon Tree
meh....
Szerk: Maryke 2011-06-19 15:36:34
Szerintem inkább büszkének kellene lenned magadra, hogy te értelmes zenéket hallgatsz, nem azokat, amiket mostanában igencsak elk_rvult VIVA tv-n játszanak.
Különben is, az Oasis nagyon is jó zenéket csinál!
Az én kedvenceim tőlük a Wonderwall, a Don't look back in anger, és a Morning glory.
Különben is, az Oasis nagyon is jó zenéket csinál!
Amúgy az aláírásodból látom, te is olvastad a Lencsilányt! :)
Szerk: A Márk 2011-06-19 13:59:48
beküldve: 2011-06-19 12:53:03
(#1144) Mostanábna nagyon rászoktam ami a korom beliek számára igen fura... Kezdem is szégyelni magam, de nemek akkor is tetszik..:P Oasis
meh....
beküldve: 2011-06-19 06:01:25
(#1143)
Szerk: C-san 2011-06-19 06:01:34
beküldve: 2011-06-17 16:14:59
(#1142) "Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2011-06-17 16:15:09
beküldve: 2011-06-16 14:48:55
(#1140) Sztem a final fantasy Zenejet nagggyon eltelaltak !
(-(-(-(-.-)-)-)-) kínai maffia
beküldve: 2011-06-16 14:29:55
(#1139) Istenem, tegnapi BMTH koncert mennyire ütött. Eleve, hogy Aligator Blooddel kezdtek, meg toltak Pray for Plaguest. Eszméletlen volt. Még ilyet.
Mondjuk vicces volt, hogy már a koncert előtt kb egy órakor, Oli ide-oda szaaldgált a busz meg a Dürer között, kb 30 centire volt tőlünk, de csak másodszorra ismertük fel, loál.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2011-06-16 15:27:19
A Metalica meg az Ironmaden nekem is kedvencem
ON: Az új Black Dahlia Murder eszméletlen szekszi
A Shrine to Madness
Conspiring with the Damned
Carbonized in Cruciform
Mondjuk elég gáz, hogy nem bírtam ki addig, amíg kijön, de így legalább már ismerem a számokat és tudom, hogy mikor kell előkapnom a kuksim, hogy maszturbálhassak a szólókra
Meg Animals as Leaders. Biztos nem én vagyok az egyetlen, aki lazán b.szta ki a gitárját az ablakon, amikor először belehallgatott a self-titledbe
CAFO
Behaving Badly
Tempting Time
ON: Az új Black Dahlia Murder eszméletlen szekszi
A Shrine to Madness
Conspiring with the Damned
Carbonized in Cruciform
Mondjuk elég gáz, hogy nem bírtam ki addig, amíg kijön, de így legalább már ismerem a számokat és tudom, hogy mikor kell előkapnom a kuksim, hogy maszturbálhassak a szólókra
Meg Animals as Leaders. Biztos nem én vagyok az egyetlen, aki lazán b.szta ki a gitárját az ablakon, amikor először belehallgatott a self-titledbe
CAFO
Behaving Badly
Tempting Time
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2011-06-13 13:08:05
Szerk: C-san 2011-06-13 12:22:27
beküldve: 2011-06-13 12:16:08
(#1136) Sütiszörny , ha meg akarod nézni akkor a linkben a P és x közötti szóközt töröld ki . : )
Szerk: misszi 2011-06-13 12:17:53
Biztos, h jó az az URL? Am én nem tudnám megmondani, h melyik a kedvencem, mert sok tetszik.
-