Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
Stubborn,
Lol, de ismerős. Szerintem ők már itt is léptek fel.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Oh, hát így már mindjárt érthető XD
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
"Kedv" hiányában.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
és miért?
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Nemrég gondolkoztam azon is, hogy menjek-e Rammstein-ra, de aztán inkább letettem róla :P
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Azttaaa *-* voltál páron
hát én még csak most keztem igazából a koncertrejárkálást...most kezdenek elengedni xD dehát, majdcsak beindul
hát én még csak most keztem igazából a koncertrejárkálást...most kezdenek elengedni xD dehát, majdcsak beindul
Az baró.
Én voltam már Iron Maidenen, Prodigyn, Deep Purple-ön. Magyarok közül pedig: Tankcsapdán, Lordon, Neo-n, Balkan Fanatics-on, Cool Head Clan-on.
De tök szívesen elmentem volna a nemrégiben fellépett Roger Waters koncertjére is.
Én voltam már Iron Maidenen, Prodigyn, Deep Purple-ön. Magyarok közül pedig: Tankcsapdán, Lordon, Neo-n, Balkan Fanatics-on, Cool Head Clan-on.
De tök szívesen elmentem volna a nemrégiben fellépett Roger Waters koncertjére is.
Hát én mint nagyobb koncerten, japánon voltam: Mucc, meg Miyavi...egyébként meg ilyen kis helyi koncerteken...ilyen bandák voltak, h Stubborn, Mad dolls, Black sound, Nova prospect, amik nem hinném h nagyon ismeerősek...ami talán az , az még a the Grenma ^^
Szerk: Kotoko 2011-07-05 11:34:05
Az az egyik, hogy ne érdemli meg, a másik, meg hogy úgyis csak rontaná ott a levegőt XD
Amúgy ki milyen nagyobb koncerten volt már közületek?
Amúgy ki milyen nagyobb koncerten volt már közületek?
Hát az biztos...de én azt mondom, az ilyen ne is menjen...nem érdemli meg xD
Hát igen, az élő zenéhez még csak véletlenül sem fogható semmi :P
Kicsit pofátlan volt a srác, hogy ilyet ki mert jelenteni!
Tuti még sosem volt egy igazi metál koncerten!
Kicsit pofátlan volt a srác, hogy ilyet ki mert jelenteni!
Tuti még sosem volt egy igazi metál koncerten!
Hát ez a videó lehet h maradandó lelki sérülést okoz xD
meg ez, hogy mint egy metélkoncert...nah jóvan, inkább haggyuk -.-"
nembaj, most is épp gyógyítom magam, egy általam nemrég felfedezett együttes zenéjével...most ez a kedvenc tőlük
[Link]
meg ez, hogy mint egy metélkoncert...nah jóvan, inkább haggyuk -.-"
nembaj, most is épp gyógyítom magam, egy általam nemrég felfedezett együttes zenéjével...most ez a kedvenc tőlük
[Link]
aszondja olyan, mint egy metálkoncert
=(
=(
egyébként ez pont a születésnapomon volt, loál
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2011-07-01 18:51:02
Bázee' az a majomember tánc ott az elején!
Az nagyon ütött XD
De ahogy így hallgatom a videóból nem lehet nehéz ilyen zenét csinálni, csak az a lényeg, hogy minél hangosabb legyen, és a fellépésen a lehető leglepusztultabb sci-fi kinézeted legyen
Az nagyon ütött XD
De ahogy így hallgatom a videóból nem lehet nehéz ilyen zenét csinálni, csak az a lényeg, hogy minél hangosabb legyen, és a fellépésen a lehető leglepusztultabb sci-fi kinézeted legyen
Szerk: A Márk 2011-07-01 14:52:59
beküldve: 2011-07-01 14:14:41
(#1180) Valami ebben a zenei/szubkultúrális kategóriában jártasabb ember véleményezze már ezt.
[Link]
Én elhiszem az indexnek, hogy ez egy fos. Csak kíváncsi vagyok másokra is.
Zelda üt.
Miafaszomért van a köcsög gyereken orvosi maszk? Láttam ilyet conon is, de az azt hiszem valami egészen mást hivatott jelképezni.
[Link]
Én elhiszem az indexnek, hogy ez egy fos. Csak kíváncsi vagyok másokra is.
Zelda üt.
Miafaszomért van a köcsög gyereken orvosi maszk? Láttam ilyet conon is, de az azt hiszem valami egészen mást hivatott jelképezni.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!