Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
már soha
csak akkor hallgattam metalt, amikor még nem volt mainstream
csak akkor hallgattam metalt, amikor még nem volt mainstream
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
jó, jó.
de te mikor hallgatsz metalt?
de te mikor hallgatsz metalt?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
csak amennyire egy kövér, szakállas metalnerd cuki lehet
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2011-10-29 09:19:52
(#1236) Én mostanában Hirasawa Susumu zenéit hallgatgatom...
A kedvencem ez lenne tőle: [Link]
És ha meg nem japán zenék, akkor meg a Cyberdesign-re vagyok most rákattanva.
A kedvencem ez lenne tőle: [Link]
És ha meg nem japán zenék, akkor meg a Cyberdesign-re vagyok most rákattanva.
-
Szerk: C-san 2011-10-29 09:33:00
Hanon
ja várj aminek reklámja van az már rég nem jó oké
amit rajtam kívül hárman ismernek az már rég nem jóTe annyira cuki vagy.
nekem nagy csalódás volt az új lemez, főleg mivel szarrá hallgattam anno az EPt, persze így visszagondolva egész korrekt album, de azért na
viszont azt nem is tudtam, hogy jönnek decemberben, egy ezresért illene bevállalni, lehet elviszem rá pár dévidgettás cimborámat, hogy halljanak normális zenét is, ha már miattuk nem megyek The Eyes of a Traitorra most 31-én
viszont azt nem is tudtam, hogy jönnek decemberben, egy ezresért illene bevállalni, lehet elviszem rá pár dévidgettás cimborámat, hogy halljanak normális zenét is, ha már miattuk nem megyek The Eyes of a Traitorra most 31-én
Ja hogy közben lecserélték az üszök mexikói vokalistát. Az új se rossz, de a régi lekörözhetetlen. Új számok se rosszak ahogy most elhallgatom őket, de nem maradt meg egyik se bennem eddig. Mennyit dilemmáztam azon, hogy decemebrben elmenjek-e koncertjükre tökegyedül, meg mert lenne aznapra más programom is. Kérdés eldöntve.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
most találtad meg az IWABOt? szomorú, akkor lemaradtál arról a kampányról is, amikor kijelentették, h trve black metalt fognak játszani és mindenki bassza meg
nyúzd az első albumukat, az szerintem még elborultabb, mint a Ruining it for Everybody (hillybilly betétek ftw)
Hanon
nyúzd az első albumukat, az szerintem még elborultabb, mint a Ruining it for Everybody (hillybilly betétek ftw)
az új HCTK meg úgy konkrétan miafaszvolt
Hanon
amit rajtam kívül hárman ismernek az már rég nem jói let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2011-10-28 15:23:01
lol
imádom az ilyen teasereket a fizetett reviewekből kiragadott mondatokkal
mert úgy igazából miafaszomat csináljanak
Volt fent kerek fél óráig egy hosszabb részlet is. Sokkal okosabbak nem lettünk tőle.
Mondjuk ez az ingyenkoncert drawbackje, hogy a sok kocsmarokker bejön, mert metál. Jobb az, ha műértő a közönség.
De hogy én is linkeljek valamit. Nemrég találtam ezt az együttest, csajnak valami iszonyat jó hangja van. Ráadásul marha jól időzítik a duplázásokat, tényleg oda tezsik, ahol üt, nem így hébe-hóba mint a legtöbb együttes. [Link]
DRRRRRRRRRRRRRRRR
De hogy én is linkeljek valamit. Nemrég találtam ezt az együttest, csajnak valami iszonyat jó hangja van. Ráadásul marha jól időzítik a duplázásokat, tényleg oda tezsik, ahol üt, nem így hébe-hóba mint a legtöbb együttes. [Link]
DRRRRRRRRRRRRRRRR
Mondjuk a Here Comes the Kraken a császár ilyen téren, ott triplázó van.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2011-10-27 21:30:10
szomorú, hogy lemondták
mondjuk legalább a többi ingyen volt, a Dahlia meg még mindig az all-time févöritem, gatyába mentem minden számnál és vigyorogtam utána egy napig
persze jó lenne, ha visszajönnének a következő Európa-turnéjuk alatt, és akkor olyan közönségnek játszanának, akik tudják is, hogy miafaszazadeathmetal és nem csak azért jöttek, mert ingyévan
mondjuk legalább a többi ingyen volt, a Dahlia meg még mindig az all-time févöritem, gatyába mentem minden számnál és vigyorogtam utána egy napig
persze jó lenne, ha visszajönnének a következő Európa-turnéjuk alatt, és akkor olyan közönségnek játszanának, akik tudják is, hogy miafaszazadeathmetal és nem csak azért jöttek, mert ingyévan
Őket meg majdnem láttad is.
lol
ez meg az év klipje
nem elég, hogy március óta nem telik el hét úgy, hogy legalább egyszer ne menne le a Scurrilous, mellé még ilyeneket is forgatnak. I <3 PTH
ez meg az év klipje
nem elég, hogy március óta nem telik el hét úgy, hogy legalább egyszer ne menne le a Scurrilous, mellé még ilyeneket is forgatnak. I <3 PTH
Szerk: Háté 2011-10-27 17:47:51
beküldve: 2011-10-26 16:18:33
(#1226) Aktív vagyok.
Ehhez nagyon nem tudok mit hozzáfűzni szóval unkább csak bedobom ide.
[Link]
Nemmm tudom. Olyan. DPP-s. Asszem.
Ehhez nagyon nem tudok mit hozzáfűzni szóval unkább csak bedobom ide.
[Link]
Nemmm tudom. Olyan. DPP-s. Asszem.
vágom a srácot, mondjuk szerintem mindkét zenekar egy rakás szar, kezdhetett volna valami tökösebb dologba, miután megjárta a börtönt, meg minden, a fangörlök biztos kajálták volna
Craiget meg a Dance Gavin Dance elméletileg megvárja majd, az Emarosából meg már áprilisban kibaszták, miután nem létező macbookokat adogatott el, szóval nem hiszem, hogy így fog járni
legalábbis remélem, hogy nem, mert neki az ETFes sráccal ellentétben értékelhető hangja is van
Craiget meg a Dance Gavin Dance elméletileg megvárja majd, az Emarosából meg már áprilisban kibaszták, miután nem létező macbookokat adogatott el, szóval nem hiszem, hogy így fog járni
legalábbis remélem, hogy nem, mert neki az ETFes sráccal ellentétben értékelhető hangja is van
Szerk: Háté 2011-10-24 18:45:47