Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
a scream valószínűleg azért jó, mert nem ő csinálta
az, hogy a tisztaének nem a legjobb szerintem túlértékeli a dolgot, nem vagyok énektanár, de nekem ez az elcseszett orrhang nagyon bántja a fülemet és csodálom, hogy senki nem lőtte le a srácot a stúdióban
az, hogy a tisztaének nem a legjobb szerintem túlértékeli a dolgot, nem vagyok énektanár, de nekem ez az elcseszett orrhang nagyon bántja a fülemet és csodálom, hogy senki nem lőtte le a srácot a stúdióban
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2012-05-30 21:35:21
Lehet, hogy a tisztaének nem a legjobb, de a scream szvsz eléggé adja. Mondjuk az ilyen They Are Only Chasing Safetyre építő emocore bandák közül amúgy is keveset lehet kiemelni. Mondjuk az Emarosa meg a Silverstein elég jól tolják.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2012-05-30 04:30:57
(#1282) beküldve: 2012-04-12 13:04:49
(#1281) Skrillexben semmi különleges nincs, elfogadható szinten csinálja azt a brostepet, ami most eladható és jókor volt jó helyen meg jó embereket ismer
a múltja a From First to Lastben is dobhat rajta valamennyit, mert sokan akik 2006ban emocoret meg ilyesmiket hallgattak ma már a dubstepre léptek tovább, mivel most az a trendi, de sokan szerintem nincsenek is tisztában vele, hogy volt ő ebben a zenekarban, ami lehet nem is baj, mert szerintem kritikán aluli, amit leművelt, hangja egyáltalán nincs, mint ahogy pl ebben a számban is lehet hallani
a múltja a From First to Lastben is dobhat rajta valamennyit, mert sokan akik 2006ban emocoret meg ilyesmiket hallgattak ma már a dubstepre léptek tovább, mivel most az a trendi, de sokan szerintem nincsenek is tisztában vele, hogy volt ő ebben a zenekarban, ami lehet nem is baj, mert szerintem kritikán aluli, amit leművelt, hangja egyáltalán nincs, mint ahogy pl ebben a számban is lehet hallani
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2012-04-11 14:41:58
(#1279) Ez a Skrillex mekkora nagy szám most a tini és huszonéves körökben. Nkem elég snassz, olyan mint a többi dubstep, mondjátok már el mi olyan különleges benne?
Ha már dubstepet hallgatok szeretem a feldolgozásokat, mivel, semmi változatosság nincs benne (nem akarok megbántani senkit, de tény, hogy hasonlóan épül fel mind) ezért azok nagyot dobnak rajta. vagy a klasszikus dallamokkal legyen ötvözve, ez egyébként minden stílusra igaz.
[Link]
Jelenleg nincs kifejezett kedvenc, de itt egy jó szám, amit nemrégiben rongyosra hallgattam, a klipet ajánlom férfiak figyelmébe, érdekességképpen pedig az előadó Chris Lawyer magyar származású, minekutána kutattam egy kicsit.
[Link]
Na és akkor elygen egy japán zene is, erre nemrég bukkantam nekem nagyon megtetszett:
[Link]
Ha már dubstepet hallgatok szeretem a feldolgozásokat, mivel, semmi változatosság nincs benne (nem akarok megbántani senkit, de tény, hogy hasonlóan épül fel mind) ezért azok nagyot dobnak rajta. vagy a klasszikus dallamokkal legyen ötvözve, ez egyébként minden stílusra igaz.
[Link]
Jelenleg nincs kifejezett kedvenc, de itt egy jó szám, amit nemrégiben rongyosra hallgattam, a klipet ajánlom férfiak figyelmébe, érdekességképpen pedig az előadó Chris Lawyer magyar származású, minekutána kutattam egy kicsit.
[Link]
Na és akkor elygen egy japán zene is, erre nemrég bukkantam nekem nagyon megtetszett:
[Link]
beküldve: 2012-03-01 10:45:10
(#1278) Egy pár a jelenlegi kedvenceim közül:
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
(most már csak remélem h ezek azok amiket postolni akartam... nem volt lehetőségem belehallgatni)
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
(most már csak remélem h ezek azok amiket postolni akartam... nem volt lehetőségem belehallgatni)
-
Szerk: C-san 2012-03-01 10:45:31
beküldve: 2012-02-20 14:53:19
(#1277) Végre eljutottam oda, hogy a megközelítőleg 1 éve meglevő Sabaton discot meg is hallgassam.
Miért nincs faszom. Meg vagyok győződve róla hogy nagyon heves reakciókat adna. Már így is automatikusan rángok mint egy gyökér akárhányszor Sabaton szól.
[Link]
[Link]
[Link]
Miért nincs faszom. Meg vagyok győződve róla hogy nagyon heves reakciókat adna. Már így is automatikusan rángok mint egy gyökér akárhányszor Sabaton szól.
[Link]
[Link]
[Link]
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2012-01-31 16:47:57
(#1276) Hm... nálam most Yüichi Nakamura ( Ikuto japánhangja ) Tsukiyo no Marionetto című dala visz mindent... [Link]
" El fogom rejteni a szívemnek azt részét, ami sírni és sikítani akar."
Van egyAirbourne nevezetű csoda [...] ennél a bandánál meg aligha létezik per pillanat jobb.
Köszönöm.
de nem játszom a gecinagy elitistát, mert nem vicces
ON: már hetek óta csakaRadiohead
Staircase
My Iron Lung
Karma Police
Jigsaw Falling Into Place
2+2=5
Lucky
There, There
ha valaki talál az apukája bakelitjei/CDi között tőlük valamit, megveszem szívesen (a Pablo Honey már megvan)
Szerk: Háté 2012-01-31 15:33:28
beküldve: 2012-01-25 16:03:45
(#1274) "Emlékszünk a múltra és várjuk a jövőt."
beküldve: 2012-01-22 21:20:00
(#1273) Rég posztoltam ide,mivel egyáltalán nem hallgatok "nem japán" zenét.
Ja,de,igen.
Van egyAirbourne nevezetű csoda,amire drágám talált rá még mittudomén mikor és ajánlotta nekem.Besz*rás,meg fasz se tudja mi,létezik csoda,vagy nem is tudom mit mondjak hirtelen erre...van isten,ennél a bandánál meg aligha létezik per pillanat jobb.
Köszönöm.
Ja,de,igen.
Van egyAirbourne nevezetű csoda,amire drágám talált rá még mittudomén mikor és ajánlotta nekem.Besz*rás,meg fasz se tudja mi,létezik csoda,vagy nem is tudom mit mondjak hirtelen erre...van isten,ennél a bandánál meg aligha létezik per pillanat jobb.
Köszönöm.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2012-01-12 19:32:33
(#1272) beküldve: 2012-01-12 18:46:59
(#1271) kurvajó az új Enter Shikari
most pedig öngyilkos leszek, amiért nem vagyok elég trve
most pedig öngyilkos leszek, amiért nem vagyok elég trve
beküldve: 2012-01-06 15:06:21
(#1270) Az én egyik kedvenc szerzőm Ronny Money. Egy amerikai rapper, aki Olaszországban zenél(t). Amúgy nagyrészt olasz elektronikus zenét hallgatok, főleg a kilencvenes évekbeli szerzeményeket
Példának okáért itt van két link :)
http://www.youtube.com/watch?v =0CpKi6oLGpY
http://www.youtube.com/watch?v =T1PP54CG98w
Véleményeket
Példának okáért itt van két link :)
http://www.youtube.com/watch?v =0CpKi6oLGpY
http://www.youtube.com/watch?v =T1PP54CG98w
Véleményeket
Ronny Money