Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
beküldve: 2013-03-07 17:01:49
(#1314) Mielőtt elfelejtem... hallgassatok Paddyt [Link]x3 Az régiek, és az új albumaik is valami fantasztikusak *-* Nem is tudom melyiket ajánljam kedvcsinálóként az újról mivel mind annyira király... de talán a
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Na jó, ennyi tényleg elég, még belinkelem az egész albumot XDD
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Na jó, ennyi tényleg elég, még belinkelem az egész albumot XDD
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
Jó ez a szám,és a klipp is nagyon jó:[Link]
ez volt az első szám amit hallottam DJ TECHNORCH-tól,azóta a kedvenc DJ-m
at the end,we all die alone
beküldve: 2013-03-07 16:37:47
(#1312) Halovány gőzöm sincs mihez akar ez trailer lenni, még annyira nem néztem utána, de nagyon érdekesnek találom :
Red: [Link]
White: [Link]
Red: [Link]
White: [Link]
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-03-06 19:35:20
(#1310) Nekem Haku a kedvencem. Úgy érzem, hogy hasonlítunk egy kicsit a depressziója miatt. Én is sokszor vagyok ilyen állapotban bár én más okokból, mint ő. Meg nem utolsó sorban tetszett a hangja régebben, de most már mondjuk nem igazán jön be nekem ez a géppel eltorzított hang mint ami a vocaloidoknak is van.
-
Neked ki a kedvenced közülük?
mindegyik vocaloidot szeretem,de mostanában Miku és GUMI számait hallgatom
és neked?
mindegyik vocaloidot szeretem,de mostanában Miku és GUMI számait hallgatom
és neked?
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2013-03-06 18:56:21
beküldve: 2013-03-06 18:16:08
(#1307) Ui.: Elfelejtettem a különdíjast:
Paddy and the Rats (Freedom)
Paddy and the Rats (Freedom)
Remélem majd a kedves moderátorbácsi lesz olyan szíves és ezt egybe teszi az előző hozzászólásommal, mint ahogy én azt szerettem volna (csak épp nem engedte már szerkeszteni). Előre is köszönöm
-
Szerk: C-san 2013-03-06 18:22:42
beküldve: 2013-03-06 16:13:43
(#1306) Mostanában top 5 (+zárójelben a kedvenc számok):
1. Billy Talent (River Below)
2. Shiny Toy Guns (Ghost Town)
3. Three Days Grace (Pain)
4. My Chemical Romance (Nanana)
5. Escape the Fate (Gorgeous Nightmare)
Díva: Régebben én is szerettem a Vocaloid számokat. Neked ki a kedvenced közülük?
1. Billy Talent (River Below)
2. Shiny Toy Guns (Ghost Town)
3. Three Days Grace (Pain)
4. My Chemical Romance (Nanana)
5. Escape the Fate (Gorgeous Nightmare)
Díva: Régebben én is szerettem a Vocaloid számokat. Neked ki a kedvenced közülük?
-
Szerk: C-san 2013-03-06 16:23:03
beküldve: 2013-03-05 17:04:11
(#1305) beküldve: 2012-08-29 11:01:26
(#1304) kedvenceim pedig:
Versailles,Nox Arcana,Dimmu Borgir,Kanon Wakeshima,Summoning,Immortal,Lea nder(Rising),Nightwish(régi),My Dying Bride,Shape of Despair,Veil of Sin.
itt a többi,amiket hallgattok:
30 Seconds To Mars, 69 Eyes, A7x, Ac/DC, Adastreia, Adorned Brood, Aesma Daeva, Aetherius Obscuritas, After Forever, Agathodaimon, agonist,Alhana, Almost Saint, Amon Amarth, Anathema, Angtoria, Anonim MC, Anorexia Nervosa, Antichrisis, Apocalyptica, Arch Enemy, Arcturus, Artesia, Avatar, Avirgus, Back to Times of Splendor, Baskíria, Bathory, Behemoth, Behexen, Bella Morte, Belphegor, Bikini, Bonanza Banzai, Borknagar, Bullet for my Valentine, Burzum, Carpathian Forest, Catamenia, Children of Bodom, Coheed and Cambria, Coldplay, Coldworld, Corvus Corax, Cradle of Filth, Crematory, Daczi Zsolt, Dalriada, Dark fortress, Dark Funeral, Dark Sanctuary, Dark Tranquillity, Darkthrone, Dead Can Dance, Deathstars, Deák Bill Gyula, Deine Lakaien, Demjén Ferenc, Depths of Desecration, Dethklok, Diabvlvs in Mvsica, Dimmu Borgir, Dissection,Dreams After Death, Draconian, Edda, Elegeion, Elend, Eluveitie, Emilie Autumn, Ensiferum, Epica, Era, Fahrenheit, Faun, Forever Slave, Galadriel, Gorgoroth, Gotminister, GraveWorm, Green Day, Guns N` Roses, Haggard, Hammerfall, Ideas, Illuminate, Immortal, Imperia, In Flames, Infernal war, Inkubus Sukkubus, Insomnium, Iron Maiden, Jelonek, Kalapács, Kárpátia, Kiss, Kiss Forever Band, Kormorán, Korpiklaani, Kun Péter, Lacrimosa, Lacuna Coil, Leaves Eyes, Led Zeppelin, Lord, Lord Vampyr, Lordi, Mandragora Scream, Marduk, Marilyn Manson, Mayhem, Metallica, Midnattsol, Midnight Syndicate, Moby Dick, Moonspell, Mors Principium Est, Mortal Love, Mortemia, Musica Gotica, My Dying Bride, Naglfar, Nargaroth, Nattefrost, Nazgul, Nightwish, Norther, Nostra Morte, Nox Arcana, Offetrorium, Old Wainds, Omega, Omen, Ophelia`s dream, Ordo Funebris, Ossian, P Box, P-mobil, Papa Roach, Pál Utcai Fiúk, Peste Noire, Pink Floyd, Piramis, Poesias Goticas, Pokolgép, Potentia Animi, Red Hot Chili Peppers, Republic, Rise Against, Rolling Stones, Rolls Frakció, Rotting Christ, Sabaton, Samael, Sanguis et Cinis, Satyricon, Sear bliss, Sex Pistols, Shakra, Shape Of Despair, Sirenia, Skillet, Slayer, Slipknot, Sopor Aeternus & the Ensemble of Shadows, Spoken, Sum41, Summoning, Supernem, Tankcsapda, Tarja Turunen, The Mars Volta, The Rasmus, Theather of Tragedy, Theatres Des Vampires, Therion, Tirana Rockers, To Mera, Trail of Tears, Triton, Trobar de Morte, trobar de morte, Tunyogi Péter, Tvangeste, Tymah, Umbra et imago, Untoten, Vader, Versailles, Virrasztok, Warmen, Watain, Whitin Temptation, Windir, Winds of Plague, Wintersun, Xandria, xasthur, XIV Dark Centuries
Versailles,Nox Arcana,Dimmu Borgir,Kanon Wakeshima,Summoning,Immortal,Lea nder(Rising),Nightwish(régi),My Dying Bride,Shape of Despair,Veil of Sin.
itt a többi,amiket hallgattok:
30 Seconds To Mars, 69 Eyes, A7x, Ac/DC, Adastreia, Adorned Brood, Aesma Daeva, Aetherius Obscuritas, After Forever, Agathodaimon, agonist,Alhana, Almost Saint, Amon Amarth, Anathema, Angtoria, Anonim MC, Anorexia Nervosa, Antichrisis, Apocalyptica, Arch Enemy, Arcturus, Artesia, Avatar, Avirgus, Back to Times of Splendor, Baskíria, Bathory, Behemoth, Behexen, Bella Morte, Belphegor, Bikini, Bonanza Banzai, Borknagar, Bullet for my Valentine, Burzum, Carpathian Forest, Catamenia, Children of Bodom, Coheed and Cambria, Coldplay, Coldworld, Corvus Corax, Cradle of Filth, Crematory, Daczi Zsolt, Dalriada, Dark fortress, Dark Funeral, Dark Sanctuary, Dark Tranquillity, Darkthrone, Dead Can Dance, Deathstars, Deák Bill Gyula, Deine Lakaien, Demjén Ferenc, Depths of Desecration, Dethklok, Diabvlvs in Mvsica, Dimmu Borgir, Dissection,Dreams After Death, Draconian, Edda, Elegeion, Elend, Eluveitie, Emilie Autumn, Ensiferum, Epica, Era, Fahrenheit, Faun, Forever Slave, Galadriel, Gorgoroth, Gotminister, GraveWorm, Green Day, Guns N` Roses, Haggard, Hammerfall, Ideas, Illuminate, Immortal, Imperia, In Flames, Infernal war, Inkubus Sukkubus, Insomnium, Iron Maiden, Jelonek, Kalapács, Kárpátia, Kiss, Kiss Forever Band, Kormorán, Korpiklaani, Kun Péter, Lacrimosa, Lacuna Coil, Leaves Eyes, Led Zeppelin, Lord, Lord Vampyr, Lordi, Mandragora Scream, Marduk, Marilyn Manson, Mayhem, Metallica, Midnattsol, Midnight Syndicate, Moby Dick, Moonspell, Mors Principium Est, Mortal Love, Mortemia, Musica Gotica, My Dying Bride, Naglfar, Nargaroth, Nattefrost, Nazgul, Nightwish, Norther, Nostra Morte, Nox Arcana, Offetrorium, Old Wainds, Omega, Omen, Ophelia`s dream, Ordo Funebris, Ossian, P Box, P-mobil, Papa Roach, Pál Utcai Fiúk, Peste Noire, Pink Floyd, Piramis, Poesias Goticas, Pokolgép, Potentia Animi, Red Hot Chili Peppers, Republic, Rise Against, Rolling Stones, Rolls Frakció, Rotting Christ, Sabaton, Samael, Sanguis et Cinis, Satyricon, Sear bliss, Sex Pistols, Shakra, Shape Of Despair, Sirenia, Skillet, Slayer, Slipknot, Sopor Aeternus & the Ensemble of Shadows, Spoken, Sum41, Summoning, Supernem, Tankcsapda, Tarja Turunen, The Mars Volta, The Rasmus, Theather of Tragedy, Theatres Des Vampires, Therion, Tirana Rockers, To Mera, Trail of Tears, Triton, Trobar de Morte, trobar de morte, Tunyogi Péter, Tvangeste, Tymah, Umbra et imago, Untoten, Vader, Versailles, Virrasztok, Warmen, Watain, Whitin Temptation, Windir, Winds of Plague, Wintersun, Xandria, xasthur, XIV Dark Centuries
ja, azt láttam én is, eszembe juttatták őket, anno nem igazán tetszett, de most így újrahallgatva kicsit zeneileg érettebben zseniális
Convergedzsel is ugyanez volt, anno hallgathatatlannak tartottam a Jane Doet pl, ma meg repeaten se unom
és akkor a favorit Converge számom, ha már itt vagyunk
Convergedzsel is ugyanez volt, anno hallgathatatlannak tartottam a Jane Doet pl, ma meg repeaten se unom
és akkor a favorit Converge számom, ha már itt vagyunk
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Mostanában kezdtem el ismerkendi a munkásságukkal, hogy ennyire sok figyelemt szentel rá most a NuSkull. Eddig tetszetős-
Amúgy nálam most főleg screamo pörög: Touché Amoré, Pianos Become The Teeth, La Disputa, City of Caterpillar Raein, stb.
[Link]
Amúgy nálam most főleg screamo pörög: Touché Amoré, Pianos Become The Teeth, La Disputa, City of Caterpillar Raein, stb.
[Link]
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
a zajban nincs egyéniség, a zaj az zaj, Merzbowt se értem, hogy hogy hallgathat akárki
DAT BASS
a vokált nem igazán értem viszont, hogy micsoda, fasz japánok
és csak egy random Glassjaw szám
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2012-07-10 17:50:25
Zajnak zaj. Ezt nem vitatom, drága fijjam, zaj bizony.
De rendszert, vagy ha azt nem is, legalább egyéniséget találni a zajban fantasztikus érzéssel tölt el.
385 - Japán Primusnak szokták becézni, többé-kevésbé érthető módon.
emmeg Hanna - az aláírást illetően, ha esetlegvalakinek elmaradt ez a műremek.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2012-07-09 14:25:57