Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
beküldve: 2011-11-30 21:38:21
(#1254) meghallgattam az új Kornt, hogy másnak ne kelljen
kéne valami oldal, ahol celebek postacímét felsorolnák, írnék Jon Davisnek, hogy "elég volt, tesó, elbaszod a kissráckorom"
bár valószínű, hogy nem is kerülne ki oda a címe, annyira irreleváns már a Korn
kéne valami oldal, ahol celebek postacímét felsorolnák, írnék Jon Davisnek, hogy "elég volt, tesó, elbaszod a kissráckorom"
bár valószínű, hogy nem is kerülne ki oda a címe, annyira irreleváns már a Korn
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2011-11-21 21:48:19
(#1253) A legtöbb szám valahogy más mint az addigi nightwish viszont a i want my... tipikus nightwish legalábbis szerintem
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
Szerk: Erza 2011-11-21 21:48:34
Minden maradék hitem a Nightwish Imaginaerumjába helyeztem.
Igen, tudom. Kössek rá biztosítást is.
Igen, tudom. Kössek rá biztosítást is.
Imaginaerum samples
Ez teljesen jó. Meg a többi leak alapján is. Főleg az I want my tears back. Már látom is magam előtt a playcountot, Slow love kínosan kevés, aztán I want és Scaretale meg nem mérhető.
//update Najó legyen valami más is.
Disposable War Pigs
Namármost amikor Klayton bejelentette, hogy "két háborús metálhimnuszt ereszt egymásnak", akkor teljesen meg voltam győződve arról, hogy az egyik a War Ensemble, mert ugye Klay Slayeren nőtt fel saját elmondása szerint. A másik amelyikben biztos voltam, hogy nem annyira degenerált, hogy Metallicát remixelgessen.
Kettőből nulla baaaawh.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2011-11-20 20:03:52
beküldve: 2011-11-18 19:20:21
(#1251) Evanescence nem rossz, de én is a Nightwishra szavaznék inkább.
De nekem most ez a kedvencem: [Link]
De nekem most ez a kedvencem: [Link]
-
Szerk: C-san 2011-11-18 18:57:19
beküldve: 2011-11-18 15:11:03
(#1249) Végig hallgatva pár Nightwish számot, vannak közte olyanok amik bejönnek, nem rossz.
De nekem még mindig az Evanescence a number 1.
De nekem még mindig az Evanescence a number 1.
"Emlékszünk a múltra és várjuk a jövőt."
beküldve: 2011-11-16 18:20:12
(#1248) Nem rossz de azért nekem a nightwish még mindig jobban tetszik
Bár csak nekem is a kkora lenne már a rasztám mint a gitárosnak
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
beküldve: 2011-11-15 21:50:02
(#1247) beküldve: 2011-11-14 17:40:31
(#1246) "Emlékszünk a múltra és várjuk a jövőt."
Szerk: C-san 2011-11-10 09:40:17
beküldve: 2011-11-09 19:04:58
(#1244) Rohadt jó szám már alig várom a koncertet
beküldve: 2011-11-09 11:47:34
(#1243) STORTIEEEEM FAGGOTS
Eööögha, leálltam a számolással, hogy eddig hány helyre dobtam be. Olyan odaadó fan vagyok.
Eööögha, leálltam a számolással, hogy eddig hány helyre dobtam be. Olyan odaadó fan vagyok.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2011-11-07 18:23:32
(#1242) Nekem mostanában elég változatos a zenei izlésem jöhet rap: Anonim MC vagy Technosabb : bonobo vagy B-complex de az egyik kedvencem még mindig a Nightwish
de csak az első Napalm Death meg Carcass demók értékelhetőek, azóta az egész stílus egy rakás szar
ja meg a Terrifyer
ja meg a Terrifyer
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
A grindcore az egyetlen nem mainstream zenei stílus. *insert wayfarer here*
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.