Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
beküldve: 2011-10-23 21:22:22
(#1224)
Szerk: Hanon 2011-10-23 21:22:40
Nem tudom vágod-e, Ronnie Radkét. Escape the fate alapító énekese, ő is ült börtönben, kiszabadulása után meg megalapította a Falling in Reverset, ami egy tökugyanolyan stílusú együttes, kb semmi különbség nincs a kettő között, néhány szám /Drug in me is you meg Situations/ meg kb tökugyanaz. Elképzelhető, hogy vele is ez lesz, kiszabadul és ilyen not cool anymore zenét akar majd játszani.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
először azt olvastam, hogy pure minőség
meg is ijedtem
és Jonny Craig bebörtönzésének örömére:
Emarosa - We Are Life
Emarosa - The Weight of Love Blinds Eyes
Dance Gavin Dance - And I Told Them I Invented Times New Roman
Dance Gavin Dance - Pounce Bounce
tényleg összekaphatná magát végre, mer gecijó hangja van, szomorú lenne, ha csak a leendő bikája hallgathatná
meg is ijedtem
és Jonny Craig bebörtönzésének örömére:
Emarosa - We Are Life
Emarosa - The Weight of Love Blinds Eyes
Dance Gavin Dance - And I Told Them I Invented Times New Roman
Dance Gavin Dance - Pounce Bounce
tényleg összekaphatná magát végre, mer gecijó hangja van, szomorú lenne, ha csak a leendő bikája hallgathatná
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
De hát Skrillex az pure menőség.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2011-10-22 13:49:50
(#1220) Sonny Moore/Skrillex - Turmoil
Tudom... Szokatlan tőlem. De ezt kell szeretni.
Tudom... Szokatlan tőlem. De ezt kell szeretni.
Szerk: Miho ~ ミホ 2011-10-22 14:06:01
beküldve: 2011-10-22 01:31:06
(#1219) Szóval meg akartam nézni iTunes storeban, hogy hányadik helyen áll épp a Goodbye a dance (anyád) toplistán. Nos a francért sem találtam egy "top dance songs" chartot, de mégcsak a frissen addolt dance számok között sem volt ott, ellenben kiadott egy top 100 hardstyle songs 2011 válogatás albumot és mondom úúú. Anyád. Az való nekem.
Mert ugye amíg így nagyon dívik a dábsztep én csakazértsem "metallica dubstep remix"-et pötyögök youtube keresőbe. Nem, én akkor direkt hardstylet, hagyjanak engem békén.
Szóval így jutottam el odáig, hogy most Headhunterz meg Scope DJ meg Showtek megy. És az egész a Brüno hibája. Anélkül azt se tudnám, hogy ilyen létezik. De sajnos a Raver egy jó szám és azt pont bele kellett rakni a soundtrackbe. Murr.
És ebben a pillanatban találtam egy top 100 happy hardcore válogatást is. 9 euró, Háté, nem kell?
ÚÚ van benne DJ Paul. Dejó.
Höhö, Hava Nagila happy hardcore remix, anyone?
Érzem ahogy maga a zene hülyének néz. Ez a zene agyhalottaknak. Tényleg.
Meg a filozófikus töltetű szövegek is
"Get wasted at parties, from 9 'til 7 in the morning.
I live for the music, rolling Blunts, feeling high, getting loaded, or take some pills and go to La-la-land.
Spending all my money on dope and on extreme high price tickets,but in the end it's all worth it
I like to live in my OWN WORLD ! Fuck regular life...fuck a 9-to-5 job."
Könnyem is kicsordul.
Mert ugye amíg így nagyon dívik a dábsztep én csakazértsem "metallica dubstep remix"-et pötyögök youtube keresőbe. Nem, én akkor direkt hardstylet, hagyjanak engem békén.
Szóval így jutottam el odáig, hogy most Headhunterz meg Scope DJ meg Showtek megy. És az egész a Brüno hibája. Anélkül azt se tudnám, hogy ilyen létezik. De sajnos a Raver egy jó szám és azt pont bele kellett rakni a soundtrackbe. Murr.
És ebben a pillanatban találtam egy top 100 happy hardcore válogatást is. 9 euró, Háté, nem kell?
ÚÚ van benne DJ Paul. Dejó.
Höhö, Hava Nagila happy hardcore remix, anyone?
Érzem ahogy maga a zene hülyének néz. Ez a zene agyhalottaknak. Tényleg.
Meg a filozófikus töltetű szövegek is
"Get wasted at parties, from 9 'til 7 in the morning.
I live for the music, rolling Blunts, feeling high, getting loaded, or take some pills and go to La-la-land.
Spending all my money on dope and on extreme high price tickets,but in the end it's all worth it
I like to live in my OWN WORLD ! Fuck regular life...fuck a 9-to-5 job."
Könnyem is kicsordul.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2011-10-22 01:43:13
Ezek a számok nagyon adják. Apropó, ha már HC.
Mostanában nagy Casey Jones fan lettem, kár, hogy fel is oszlottak. Sebaj, majd lesz helyettük más ilyen xedgetilldeathx együttes. [Link]
Mostanában nagy Casey Jones fan lettem, kár, hogy fel is oszlottak. Sebaj, majd lesz helyettük más ilyen xedgetilldeathx együttes. [Link]
beküldve: 2011-10-19 18:50:41
(#1217) Salt the Earth
Acid Rain
ez úgy az év hárdkór albuma
aki mást mond az hazudik
és lol a sok corekölykön, akik autotuneolt vokálokat akarnak
Acid Rain
ez úgy az év hárdkór albuma
aki mást mond az hazudik
és lol a sok corekölykön, akik autotuneolt vokálokat akarnak
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2011-10-19 19:20:08
beküldve: 2011-09-26 16:08:25
(#1216) Szóval ugye a Sonata elkövette élete legnagyobb hibáját azzal, hogy nem készített live DVD-t az Unia tourról. Bázdmeg.
Nade most ugye a Days of Grace vagy Grays vagy mi a faszom 2. tourjának apropóján felvették a finn koncertet és juhú. És akkor itt van egy teaser.
És akkor elméletileg a setlist:
-blabla felsorolás
NINCS BENNE IT WON'T FADE. ÖCSÉM.
Persze, értem, hogy Finnországban hideg van és mondjuk elfagy pár ideg az agyban meg mondjuk befagy a hallójárat, de azért ne szórakozzanak már velem, hogy nem veszik észre, hogy az It Won't Fade a legjobb dolog amit életükben valaha készítettek.
És értem, hogy "nánáná mi nem vagyunk olyan oldszkúl banda akik folyamatosan csak az első két albumukról játszanak számokat, szeretnénk mindig friss és új koncerteket adni" de az 8th Commandment az nem "régi" hanem tradíció. Bázmeg.
Annak meg már-már megörültem, hogy volt Dana meg Mary-Lou. Erre az meg akusztikus, mert hogy az olyan mély.
Toni te farok.
És úgy egyáltalán. A Days of Grayst ki a fasz nem szarja le? Nem hiszem el, hogy létezik Days of Grays-fan. Nem, ilyen nincs. Ha "progabb" dolgok érdeklik akkor pont nem Sonatát fog hallgatni az illető.
DoG mentes koncertet akarok. Hogy lehet ilyen As if the world wasn't ending szintű izéket játszani? Meg Dead Skin? Azon állva aludtam el.
Most olyan szomorú vagyok.
Minden maradék hitem a Nightwish Imaginaerumjába helyeztem.
Igen, tudom. Kössek rá biztosítást is.
Nade most ugye a Days of Grace vagy Grays vagy mi a faszom 2. tourjának apropóján felvették a finn koncertet és juhú. És akkor itt van egy teaser.
És akkor elméletileg a setlist:
-blabla felsorolás
najó
setlist:
flag in the ground
last amazing grays
juliet
replica
blank file
as if the world wasn't ending
paid in full
victoria's secret
the misery
dead skin
full moon
solo
in black and white
//
caleb
don't say a word
vodka + part of everything fades to gray
setlist:
flag in the ground
last amazing grays
juliet
replica
blank file
as if the world wasn't ending
paid in full
victoria's secret
the misery
dead skin
full moon
solo
in black and white
//
caleb
don't say a word
vodka + part of everything fades to gray
NINCS BENNE IT WON'T FADE. ÖCSÉM.
Persze, értem, hogy Finnországban hideg van és mondjuk elfagy pár ideg az agyban meg mondjuk befagy a hallójárat, de azért ne szórakozzanak már velem, hogy nem veszik észre, hogy az It Won't Fade a legjobb dolog amit életükben valaha készítettek.
És értem, hogy "nánáná mi nem vagyunk olyan oldszkúl banda akik folyamatosan csak az első két albumukról játszanak számokat, szeretnénk mindig friss és új koncerteket adni" de az 8th Commandment az nem "régi" hanem tradíció. Bázmeg.
Annak meg már-már megörültem, hogy volt Dana meg Mary-Lou. Erre az meg akusztikus, mert hogy az olyan mély.
Toni te farok.
És úgy egyáltalán. A Days of Grayst ki a fasz nem szarja le? Nem hiszem el, hogy létezik Days of Grays-fan. Nem, ilyen nincs. Ha "progabb" dolgok érdeklik akkor pont nem Sonatát fog hallgatni az illető.
DoG mentes koncertet akarok. Hogy lehet ilyen As if the world wasn't ending szintű izéket játszani? Meg Dead Skin? Azon állva aludtam el.
Most olyan szomorú vagyok.
Minden maradék hitem a Nightwish Imaginaerumjába helyeztem.
Igen, tudom. Kössek rá biztosítást is.
Szerk: Hanon 2011-09-26 16:22:06
Claps for Caroline és új Borgir egy hozzászólásban
zseniális. imádlak
zseniális. imádlak
beküldve: 2011-09-02 13:00:32
(#1214) Na többé kevésbé végighallgattam ezt az egy Pathfinder albumot.
Nem is tudom, hogy fogalmazzak. Én imádom az öncélú primitív power metalt. Semmi bonyolítgatás, semmi prog (nem tudom mióta használom a progresszív metalt a bonyolultság jellemzésére, de NEM AZ ÉN HIBÁM NA, RÁSZOKTATTAK D:), csak úgy... van és kész. Dregönforsz, érted.
De Pathfinder mintha próbálna nagyon intellektuálisnak tűnni. És nem a szövegvilágra gondolok. És nem, nem a symphonic elemek miatt van.
Csak úgy érzem, mintha feleslegesen próbálnának túlbonyolítani valamit.
Ha értenék a témához talán tudnék is beszélni róla. Namindegy, ez tetszik
The Demon Awakens
Nem is tudom, hogy fogalmazzak. Én imádom az öncélú primitív power metalt. Semmi bonyolítgatás, semmi prog (nem tudom mióta használom a progresszív metalt a bonyolultság jellemzésére, de NEM AZ ÉN HIBÁM NA, RÁSZOKTATTAK D:), csak úgy... van és kész. Dregönforsz, érted.
De Pathfinder mintha próbálna nagyon intellektuálisnak tűnni. És nem a szövegvilágra gondolok. És nem, nem a symphonic elemek miatt van.
Csak úgy érzem, mintha feleslegesen próbálnának túlbonyolítani valamit.
Ha értenék a témához talán tudnék is beszélni róla. Namindegy, ez tetszik
The Demon Awakens
Szerk: Hanon 2011-09-02 13:00:51
beküldve: 2011-09-01 21:14:12
(#1213) nálam mostanában az Aerosmith Permanent Vacation és P!nk Funhouse albuma dívik
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2011-09-01 21:02:33
(#1212) Nesze nektek, magyar rákzene. Akárki akármit is mond, szerintem baromi jók: Claps For Caroline - Party Nerve
Meg erős témaváltás, de mostanság még ezt hallgatom. A klipp marhára flashy: Dimmu Borgir - Gateways
Meg erős témaváltás, de mostanság még ezt hallgatom. A klipp marhára flashy: Dimmu Borgir - Gateways
Szerk: idk pls delete 2011-09-01 21:03:16
lenne egy hozzáértő hangmérnökük meg egy olyan énekesük, aki nem ugrál feleslegesen falsettóba akkor tiszta jók lennének
a lord of wolves elején a gitár pl egészen hatalmas
a lord of wolves elején a gitár pl egészen hatalmas
beküldve: 2011-09-01 15:42:40
(#1210) Anyád.
Pathfinder - Moonlight Shadow cover
Kik ezek? Polákok, biztos jófejek. Újak? Sose hallottam még róluk. Nem rossz pedig.
The Lord Of Wolves
Ez meg szintén egyáltalán nem rossz. Mondjuk nekem hiányzik egy hosszabb szinti szóló, de csak azért mert buzimetálos vagyok, ahhoz szokott a fülem.
A klip az meg nemhogy metal bandához képest, de úgy önmagában is annyira kurvajó, hogy már-már könnyezek.
Pathfinder - Moonlight Shadow cover
Kik ezek? Polákok, biztos jófejek. Újak? Sose hallottam még róluk. Nem rossz pedig.
The Lord Of Wolves
Ez meg szintén egyáltalán nem rossz. Mondjuk nekem hiányzik egy hosszabb szinti szóló, de csak azért mert buzimetálos vagyok, ahhoz szokott a fülem.
A klip az meg nemhogy metal bandához képest, de úgy önmagában is annyira kurvajó, hogy már-már könnyezek.