Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
Natessék. Mindenkinek kell egy olyan elektronikus zenestílus amit *számolgat* 2 és fél órán keresztül tud hallgatni.
Ami Alex DeLargenak Beethoven az nekem ez a szar lett. Nem várt fordulatok.
[Link]
[Link]
úúúú.... ezt én is nagyon szeretem
Nem tudom ez ide tartozik-e, de csináltam egy mixet és véleményt kérnék.
[Link]
Na meg persze nekem ez a kedvenc számom
[Link]
jó lett
beküldve: 2012-01-04 16:21:24
(#1267) Nem tudom ez ide tartozik-e, de csináltam egy mixet és véleményt kérnék.
[Link]
[Link]
,,Hitler fején ugrálok!"
Én a Pink Floydtól a The Wall albumot hallgattam végig, sorban háromszor, Minecraftozás közben!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-12-23 16:15:42
(#1265) [Link]
nekem ez az egyik kedvencem ^^
nekem ez az egyik kedvencem ^^
Egyszer eljön a mi időnk is. Akkor majd ti, undorító mocskos férgek lesztek a prédák!!!! Ti, emberek!
beküldve: 2011-12-22 18:22:16
(#1264) Natessék. Mindenkinek kell egy olyan elektronikus zenestílus amit *számolgat* 2 és fél órán keresztül tud hallgatni.
[Link]
[Link]
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2011-12-04 01:21:31
(#1263) What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2011-12-04 01:34:21
beküldve: 2011-12-03 22:57:20
(#1262) level 7546 troll
szép is lenneThe Throne - Otis
olyan kibaszott bűntudatom van, hogy az elmondhatatlan
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2011-12-03 16:50:26
(#1260) beküldve: 2011-12-02 22:50:23
(#1259) Ez az új album nekem absozlút bejövős, főleg a Skrillexel készített nóták
level 7546 troll
Jaj az Imaginaerumról még nem beszéltem? Lefoglalt a kurvaszép pólóm amit a harmadik napon sikerült összecsokizni. Nembaj lemostam.
Namost azért nehéz ez, mert ez még mindig a 7 napos ismerkedési fázison belüli időszak. Folyamatosan formálódik még a véleményem az albumról.
Amúgy összességében véve meglepően könnyű végighallgatni. Nem túlzok, ha azt mondom, eddig 4 nap alatt 0 szabadidő mellett sikerült minimum hatszor egyben lenyomni, semmi skipeléssel.
És itt jön a buktató, mert önmagában nem mindegyik szám állja meg a helyét. Mint pl a Slow Love. Én elhiszem, hogy nagyon intellektuális, de kiafaszom fogja ezt puszta kedvtelésből végigszenvedni?
Mindegy, most nem erőltetek itt másokra számonkénti elemzést, a lényeg, hogy jó album.
Foszenemindenaminemmötleycruevagyhipsterfos.blog.hu-n született is róla egy "kritika".
Elolvasni nem olvastam el, ellenben baromi jóízűt rageltem rajta.
Hol máshol vezessen le feszültséget az ember mint bloghun, hát na.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2011-12-02 18:29:15
beküldve: 2011-12-01 17:02:12
(#1257) biztos van, akinek ez bejön, de ez nem Korn, maximum Jon Davis szólóprojektje
a Korn már évek óta nem Korn, és ez leginkább azért szomorít el, mert én miattuk kezdtem el metalt hallgatni. azt látni, hogy a pöcsöskorom hősei szaros Skrillexekkel dolgoznak együtt azért, hogy tovább tudjanak hízni és öregedni nyugalomban elég lehangoló
a Korn már évek óta nem Korn, és ez leginkább azért szomorít el, mert én miattuk kezdtem el metalt hallgatni. azt látni, hogy a pöcsöskorom hősei szaros Skrillexekkel dolgoznak együtt azért, hogy tovább tudjanak hízni és öregedni nyugalomban elég lehangoló
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2011-12-01 16:19:43
Nekem az előző albumuk nem tetszett, a Korn III. Az valami borzasztóan unalmas volt, semmit se tudott felmutatni. Ez az új album nekem absozlút bejövős, főleg a Skrillexel készített nóták, azok valami isteniek. Ilyen best music evör.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2011-12-01 14:28:12