Legutóbb kommentezett topikok
Anime-Manga Gyűjtemények
Eladnék!/Vennék!
Szólánc játék// manga-anime szereplökel
Mangattack
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Anime-Manga Gyűjtemények
Eladnék!/Vennék!
Szólánc játék// manga-anime szereplökel
Mangattack
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
MARTINA: :))) nagyon örülök :))) most érkezett meg a futár és hozta a csomagot :)) nagyon szépen köszönöm <3
STORM BABY: Viszlát!:D
SHIRUBA: Ccc! Te reménytelen kis fruska:) Nem baj, én mindig itt leszek Neked:D Puszi, Baby!
STORM BABY: Nincs egy zsepid?
STORM BABY: Na, na őt nem bántjuk, ahhoz ő túl drága nekem! Csak szar abban a tudatban élni, hogy soha nem lesz a tiéd, bármennyire is szeretnéd! Talán a csillagok segítenek, ez at utolsó reményem! Te is jó vagy nekem, csak téged máshogy szeretlek, mint őt!
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
Bocs, én ilyen vagyok XD
Én a zenében nem ismerek tréfát :P
Meg nem szeretem a trollkodást :P
1st rule is: The laws of Germany. 2nd rule is: Be nice to mommy. 3th rule is: Don't talk to commies. 4th rule is: Eat kosher salamies.
Szerk: A Márk 2011-06-21 14:06:20
Lol, ennyire nem kell ezt komolyan venni.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Meg valószínűleg nem fogsz csak azért death metalt hallgatni, mert valaki azt mondta neked :P XD
Meg (mint ahogy azt lentebb is kifejtettem) csak azért mondta Háté ismét hogy hallgass black metalt, mert az emberek nem bírják elviselni hogy ne legyen igazuk, mert túl büszkék.
Amiket kilinkelt, bármennyire is szerettem régen a stílust, nagyon nem jött be.
Ez csak mákdaráló zene volt, ahogy barátnőm szokta mondani.
Meg (mint ahogy azt lentebb is kifejtettem) csak azért mondta Háté ismét hogy hallgass black metalt, mert az emberek nem bírják elviselni hogy ne legyen igazuk, mert túl büszkék.
Amiket kilinkelt, bármennyire is szerettem régen a stílust, nagyon nem jött be.
Ez csak mákdaráló zene volt, ahogy barátnőm szokta mondani.
1st rule is: The laws of Germany. 2nd rule is: Be nice to mommy. 3th rule is: Don't talk to commies. 4th rule is: Eat kosher salamies.
Szerk: A Márk 2011-06-21 11:40:12
Maryke:
Ez is jó szám.
Sok számukat ismerem, mert van egy komplett klippes DVD-m tőlük, amin az összes kiadott klippjük szerepel.
Amúgy szerintem ez is tetszene neked tőlük (bár lehet hogy ismered is):
Money for nothing
[Link]
Kicsit megkésve itt a válasz rá.:P Igen ismerem és ezt is szeretem. Apának a Sultans of swing album van meg meg néhány kósza szám...:P
A death metal nekem annyira nem jön be , hogy életem hátralevő részében valaha is önszántamból hallgassam, dehát ízlések és pofonok...
NEm sírok ezek a boldogság édes cseppjei...
Én azt hiszem egyetértek veled.
Na meg én biztos h nem fogok Death Metalt hallgatni. De azt se lehet mondani h nem adtam neki esélyt, hiszen belehallgattam néhányba, amit Háté tett fel.
Am amit Erza feltett az Skillet. Mostanában én is ilyeneket hallgatok.
Na meg én biztos h nem fogok Death Metalt hallgatni. De azt se lehet mondani h nem adtam neki esélyt, hiszen belehallgattam néhányba, amit Háté tett fel.
Am amit Erza feltett az Skillet. Mostanában én is ilyeneket hallgatok.
"A hűség a legkegyetlenebb béklyó"
Szerk: Cari-san 2011-06-21 08:32:38
Nem kell modani, hogy hallgassak Toolt, mert szeretem
az ilyen rageüzeneteket meg imádom, már csak ezért is megérte megírni a postot
és csakazértis hallgassatok death metalt
az ilyen rageüzeneteket meg imádom, már csak ezért is megérte megírni a postot
és csakazértis hallgassatok death metalt
kicking squealing gucci piggy
Háté:
A "jobb", az relatíve fogalom.
Mert ugye, ami SZERINTED jobb, az nem biztos, hogy SZERINTEM is jobb.
De van egy mondás, miszerint ízlésről hülyeség veszekedni.
Mond inkább azt, hogy jobban tetszik.
Úgy jogos lenne.
A hallgassatok death metalt kijelentéssel meg csak szimplán az a bajom, hogy nem bírom, amikor az emberre rá akarják tukmálni a saját stílusukat!
Mellesleg én szoktam hallgatni death metalt is, de az már régen volt.
Én ennyi erővel azt mondom, hogy "te meg hallgass Tool-t, mert az jó!"
De nem mondom, mert nem szokásom erőltetni, meg valószínűleg a te reakciód erre valami olyasmi lenne (vagyis mindenki másé is ez, akire az ízlésünket akarjuk erőltetni) hogy "nem! ki ez, hogy megmondja mit hallgassak?", aztán miután belehallgattál, egy pár másodperc múlva, csak úgy büszkeségből azt mondod rá, hogy "ez szar! amit én hallgatok, ezerszer jobb!", még ha te is tudod, hogy ez nem feltétlenül igaz, de az emberekben túl nagy a büszkeség, ahhoz, hogy elismerjék, hogy nincs igazuk.
Úgyhogy (ha kérhetlek) a jövőben inkább azt próbáld meg használni, hogy "nekem ez jobban tetszik", így elkerülheted a fölösleges veszekedéseket (kivéve, ha nem pont azoknak a gerjesztése a célod.)
Kicsit hosszúra, és kioktató jellegűre sikeredett ez az üzenet, de csak azért, mert kicsit felbosszantott az üzenet hangvétele :P
Maryke:
Ez is jó szám.
Sok számukat ismerem, mert van egy komplett klippes DVD-m tőlük, amin az összes kiadott klippjük szerepel.
Money for nothing
[Link]
A "jobb", az relatíve fogalom.
Mert ugye, ami SZERINTED jobb, az nem biztos, hogy SZERINTEM is jobb.
De van egy mondás, miszerint ízlésről hülyeség veszekedni.
Mond inkább azt, hogy jobban tetszik.
Úgy jogos lenne.
A hallgassatok death metalt kijelentéssel meg csak szimplán az a bajom, hogy nem bírom, amikor az emberre rá akarják tukmálni a saját stílusukat!
Mellesleg én szoktam hallgatni death metalt is, de az már régen volt.
Én ennyi erővel azt mondom, hogy "te meg hallgass Tool-t, mert az jó!"
De nem mondom, mert nem szokásom erőltetni, meg valószínűleg a te reakciód erre valami olyasmi lenne (vagyis mindenki másé is ez, akire az ízlésünket akarjuk erőltetni) hogy "nem! ki ez, hogy megmondja mit hallgassak?", aztán miután belehallgattál, egy pár másodperc múlva, csak úgy büszkeségből azt mondod rá, hogy "ez szar! amit én hallgatok, ezerszer jobb!", még ha te is tudod, hogy ez nem feltétlenül igaz, de az emberekben túl nagy a büszkeség, ahhoz, hogy elismerjék, hogy nincs igazuk.
Úgyhogy (ha kérhetlek) a jövőben inkább azt próbáld meg használni, hogy "nekem ez jobban tetszik", így elkerülheted a fölösleges veszekedéseket (kivéve, ha nem pont azoknak a gerjesztése a célod.)
Kicsit hosszúra, és kioktató jellegűre sikeredett ez az üzenet, de csak azért, mert kicsit felbosszantott az üzenet hangvétele :P
Maryke:
Ez is jó szám.
Money for nothing
[Link]
Szerk: A Márk 2011-06-21 00:03:38
kicking squealing gucci piggy
Szerk: Háté 2011-06-20 22:38:27
Így rakd legközelebb.Nekem amúgy hangulattól is függ.Jelenleg nem vagyok gyors kedvemben és ez hangos is(anyám úgy beszélek,mint egy nagyi...
)A Márk:Ezt a számukat eddig nem ismertem,de tényleg jó. Amúgy a kedvencem amit az előbb nem linkeltem a Romeo and Juliet([Link])
Szerk: Maryke 2011-06-20 21:31:38
Nekem pont nem dob ki semmi videót a linkre, csak a youtube kezdőoldalát.
beküldve: 2011-06-20 19:38:18
(#1150) Jók ezek de nekem ez már túl lassú nekem a minimum az
http://www.youtube.com/watch?v =WLLjm03RYNU vagy ami magyar
http://www.youtube.com/watch?v =WLLjm03RYNU vagy ami magyar
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
[Link]
Jók ezek, de ez is jó tőlük (Brothers in arms).
Jók ezek, de ez is jó tőlük (Brothers in arms).
beküldve: 2011-06-20 17:35:36
(#1148) Dire straits-Walk of life
Sultans of swing
Apukám mellet a megszoksz vagy megszöksz elv érvényesül, és én nemhogy megszoktam, de megszerettem...:P
Sultans of swing
Apukám mellet a megszoksz vagy megszöksz elv érvényesül, és én nemhogy megszoktam, de megszerettem...:P
Szerk: Maryke 2011-06-20 17:44:44
És tetszett is!;)
Jó is az! :)
Szerk: A Márk 2011-06-19 15:46:00