Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2012-07-08 22:16:38
^gudszong
Elkeztem JoJo's Bizarre Adventure-t olvasni, mert ezért és ezt a zenét ajánlották hozzá. Nem éppen a stílusom, de azért lefutott már párszor. Lehet élvezni.
Good old Lustmord~ [Link]
A zajnak is megvan a maga szépsége.
A zaj is egyedi. A zajnak is lehet ritmusa, organised chaos meg ilyenek.
Azért nem kell aggódni, rendesen utálom magam amiért nem hányok a műfajtól.
Elkeztem JoJo's Bizarre Adventure-t olvasni, mert ezért és ezt a zenét ajánlották hozzá. Nem éppen a stílusom, de azért lefutott már párszor. Lehet élvezni.
Good old Lustmord~ [Link]
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2012-07-06 17:31:59
(#1297) Egy király film, király zenéje!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2012-07-05 03:05:07
(#1295) Mostanában a kedvencem: [Link]
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2012-06-29 18:07:54
(#1293) Élek?
Hmm.
Jahh, élek. Igen.
Ilyen-olyan okokból eltávolodtam, de tulajdonképpen nagyon is lélegzem.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2012-06-29 14:23:44
te élsz? wtf
beküldve: 2012-06-28 20:30:56
(#1290) [Link]
[Link]
[Link]
ATR valamiért nagyon fut nálam mostanában, főleg a regroup utáni számaik, a régebbiek többnyire túl zajosak. De nem értem. Mi a jó ebben? Szörnyű, zenének is borderline. Hogy tudom én ezt mégis élvezni? Egyértelműen rossz irányba haladok. Ma reggel osztrák / industrial darkcore (?) számokat hallgattam vagy egy órán át. What, indeed. The Knife, meg Death in Vegas is épp elég volt (electro/digital w/e), azokat legalább lehet művészetileg is vonatkoztatni.
Hamarosan bele kell törődnöm, nem én irányítok a saját ízlésem terén.
[Link]
[Link]
ATR valamiért nagyon fut nálam mostanában, főleg a regroup utáni számaik, a régebbiek többnyire túl zajosak. De nem értem. Mi a jó ebben? Szörnyű, zenének is borderline. Hogy tudom én ezt mégis élvezni? Egyértelműen rossz irányba haladok. Ma reggel osztrák / industrial darkcore (?) számokat hallgattam vagy egy órán át. What, indeed. The Knife, meg Death in Vegas is épp elég volt (electro/digital w/e), azokat legalább lehet művészetileg is vonatkoztatni.
Hamarosan bele kell törődnöm, nem én irányítok a saját ízlésem terén.
beküldve: 2012-05-31 17:33:00
(#1289) az új VoM egyszerűen zseniális
pedig én a legtöbb ilyen djent zenekart unom másfél perc után
pedig én a legtöbb ilyen djent zenekart unom másfél perc után
Tényleg tud így énekelni /vagyis a liveok alapján, jöhetnének már egyszer ők is ide előzenekarnak, vagy valami./
Hogy én is On legyek kicsit, belinkelek pár dolgot, ami mostanság sokat pörög nálam:
Architects: A új album valami fantasztikus lett, kb. a kedvenc bandám lettek az utóbbi időben. [Link]
La Dispute
Valami csoda az, ahogy a screamot és a spoken wordot kombinálják. Tényleg művészi, végtelenül igényes zenét tolnak a srácok. [Link]
Veil Of Maya
Nagyon tetszik nekem ez a mostanában kibontakozó djent hullám. Remélem a deathcore után tényleg ez lesz a "divat".
[Link]
Hogy én is On legyek kicsit, belinkelek pár dolgot, ami mostanság sokat pörög nálam:
Architects: A új album valami fantasztikus lett, kb. a kedvenc bandám lettek az utóbbi időben. [Link]
La Dispute
Valami csoda az, ahogy a screamot és a spoken wordot kombinálják. Tényleg művészi, végtelenül igényes zenét tolnak a srácok. [Link]
Veil Of Maya
Nagyon tetszik nekem ez a mostanában kibontakozó djent hullám. Remélem a deathcore után tényleg ez lesz a "divat".
[Link]
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
nem hallgatok már túl sok ilyen zenét, de szerintem félreértjük egymást, most hogy így hallgatok egy A Skylit Drive számot
nem tudom, hogy a srácot a stúdióban pofozzák ki ennyire vagy tényleg tisztán ki tudja énekelni ezeket a hangokat, de az ő hangja nem törik meg egyszer se, nem hamis, nekem Szkrilleksszel az a bajom, hogy szimplán nyekereg szerintem
nem a magas hanggal van a gond, Bruce Dickinsonért bebuzulnék, hogy az első énekest mondjam, aki így eszembe jut (mondjuk ő teljesen más kategória azért, mint ezek a huszonéves srácok)
ja és on
nem tudom, hogy a srácot a stúdióban pofozzák ki ennyire vagy tényleg tisztán ki tudja énekelni ezeket a hangokat, de az ő hangja nem törik meg egyszer se, nem hamis, nekem Szkrilleksszel az a bajom, hogy szimplán nyekereg szerintem
nem a magas hanggal van a gond, Bruce Dickinsonért bebuzulnék, hogy az első énekest mondjam, aki így eszembe jut (mondjuk ő teljesen más kategória azért, mint ezek a huszonéves srácok)
ja és on
Szerk: Háté 2012-05-30 21:58:56
Ez a hang olyasmi, amit Craig Mabbit csinált a korai Blessthefallban. Ilynee gyütteseknél ez ilyen bevett teknika, de hidd el, nekem se nagyon bejövős. Két együttes van, akiknél tetszik ez a dolog az egyik az A Skylit Drive, a másik meg a Sleeping With Sirens.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.