Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
Miért? Mi vicceset írtam?
Én csak kifejtettem, hogy tirpák dolog a trollkodás.
Szerintem valami gubanc lehet a humorérzékeddel, vagy nem tudom.
Mellesleg azért veszem komolyan ezt, mert (sajnos) túl sok olyan embert ismerek, akik magukat "zenei stílus atyaúristenének" tartják.
Én meg eléggé utálom, ha rám akarnak erőltetni akármit is.
Amúgy nem zavar ha röhögsz, ha másokon nevetünk, legalább nem vesszük észre, mi magunk mennyire nevetségesek vagyunk
Amúgy hogy valami ide illőt is írjak:
Mostanában nagyon retrós korszakot élek, ezért állandóan Pink Floyd-ot hallgatok (az egyik örök kedvencem marad).
Ez az egyik kedvencem tőlük jelenleg:
[Link]
Én csak kifejtettem, hogy tirpák dolog a trollkodás.
Szerintem valami gubanc lehet a humorérzékeddel, vagy nem tudom.
Mellesleg azért veszem komolyan ezt, mert (sajnos) túl sok olyan embert ismerek, akik magukat "zenei stílus atyaúristenének" tartják.
Én meg eléggé utálom, ha rám akarnak erőltetni akármit is.
Amúgy nem zavar ha röhögsz, ha másokon nevetünk, legalább nem vesszük észre, mi magunk mennyire nevetségesek vagyunk
Amúgy hogy valami ide illőt is írjak:
Mostanában nagyon retrós korszakot élek, ezért állandóan Pink Floyd-ot hallgatok (az egyik örök kedvencem marad).
Ez az egyik kedvencem tőlük jelenleg:
[Link]
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2011-06-21 23:11:16
de, ezt halálosan komolyan kell venni, másképp nem röhögök eleget
Erza: egyszerű példa
death metal [Link]
speed metal [Link]
speed metal am elég tág fogalom, gyakran mondják ilyen Helloweenekre meg Grave Diggerekre is
de amúgy is le kell szarni a kategóriákat, mondanám, hogy hallgass death metalt, de már eleget röhögtem A Márkon
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2011-06-21 22:35:31
beküldve: 2011-06-21 21:46:23
(#1162) Hát ezek között már van emi nekem túlzás azért ez az üvöltés már sok.
am valaki elmondaná hogym i a külömbség a death metal és a speedmetal közt???
de azért ez hangulat kérdése is van amikor valami nagyon ütősre vágyom de van hogy nagyon nem
am valaki elmondaná hogym i a külömbség a death metal és a speedmetal közt???
de azért ez hangulat kérdése is van amikor valami nagyon ütősre vágyom de van hogy nagyon nem
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
Szerk: Erza 2011-06-21 21:50:15
Bocs, én ilyen vagyok XD
Én a zenében nem ismerek tréfát :P
Meg nem szeretem a trollkodást :P
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2011-06-21 14:06:20
Lol, ennyire nem kell ezt komolyan venni.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Meg valószínűleg nem fogsz csak azért death metalt hallgatni, mert valaki azt mondta neked :P XD
Meg (mint ahogy azt lentebb is kifejtettem) csak azért mondta Háté ismét hogy hallgass black metalt, mert az emberek nem bírják elviselni hogy ne legyen igazuk, mert túl büszkék.
Amiket kilinkelt, bármennyire is szerettem régen a stílust, nagyon nem jött be.
Ez csak mákdaráló zene volt, ahogy barátnőm szokta mondani.
Meg (mint ahogy azt lentebb is kifejtettem) csak azért mondta Háté ismét hogy hallgass black metalt, mert az emberek nem bírják elviselni hogy ne legyen igazuk, mert túl büszkék.
Amiket kilinkelt, bármennyire is szerettem régen a stílust, nagyon nem jött be.
Ez csak mákdaráló zene volt, ahogy barátnőm szokta mondani.
Szerk: A Márk 2011-06-21 11:40:12
Maryke:
Ez is jó szám.
Sok számukat ismerem, mert van egy komplett klippes DVD-m tőlük, amin az összes kiadott klippjük szerepel.
Amúgy szerintem ez is tetszene neked tőlük (bár lehet hogy ismered is):
Money for nothing
[Link]
Kicsit megkésve itt a válasz rá.:P Igen ismerem és ezt is szeretem. Apának a Sultans of swing album van meg meg néhány kósza szám...:P
A death metal nekem annyira nem jön be , hogy életem hátralevő részében valaha is önszántamból hallgassam, dehát ízlések és pofonok...
meh....
Én azt hiszem egyetértek veled.
Na meg én biztos h nem fogok Death Metalt hallgatni. De azt se lehet mondani h nem adtam neki esélyt, hiszen belehallgattam néhányba, amit Háté tett fel.
Am amit Erza feltett az Skillet. Mostanában én is ilyeneket hallgatok.
Na meg én biztos h nem fogok Death Metalt hallgatni. De azt se lehet mondani h nem adtam neki esélyt, hiszen belehallgattam néhányba, amit Háté tett fel.
Am amit Erza feltett az Skillet. Mostanában én is ilyeneket hallgatok.
-
Szerk: C-san 2011-06-21 08:32:38
Nem kell modani, hogy hallgassak Toolt, mert szeretem
az ilyen rageüzeneteket meg imádom, már csak ezért is megérte megírni a postot
és csakazértis hallgassatok death metalt
az ilyen rageüzeneteket meg imádom, már csak ezért is megérte megírni a postot
és csakazértis hallgassatok death metalt
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Háté:
A "jobb", az relatíve fogalom.
Mert ugye, ami SZERINTED jobb, az nem biztos, hogy SZERINTEM is jobb.
De van egy mondás, miszerint ízlésről hülyeség veszekedni.
Mond inkább azt, hogy jobban tetszik.
Úgy jogos lenne.
A hallgassatok death metalt kijelentéssel meg csak szimplán az a bajom, hogy nem bírom, amikor az emberre rá akarják tukmálni a saját stílusukat!
Mellesleg én szoktam hallgatni death metalt is, de az már régen volt.
Én ennyi erővel azt mondom, hogy "te meg hallgass Tool-t, mert az jó!"
De nem mondom, mert nem szokásom erőltetni, meg valószínűleg a te reakciód erre valami olyasmi lenne (vagyis mindenki másé is ez, akire az ízlésünket akarjuk erőltetni) hogy "nem! ki ez, hogy megmondja mit hallgassak?", aztán miután belehallgattál, egy pár másodperc múlva, csak úgy büszkeségből azt mondod rá, hogy "ez szar! amit én hallgatok, ezerszer jobb!", még ha te is tudod, hogy ez nem feltétlenül igaz, de az emberekben túl nagy a büszkeség, ahhoz, hogy elismerjék, hogy nincs igazuk.
Úgyhogy (ha kérhetlek) a jövőben inkább azt próbáld meg használni, hogy "nekem ez jobban tetszik", így elkerülheted a fölösleges veszekedéseket (kivéve, ha nem pont azoknak a gerjesztése a célod.)
Kicsit hosszúra, és kioktató jellegűre sikeredett ez az üzenet, de csak azért, mert kicsit felbosszantott az üzenet hangvétele :P
Maryke:
Ez is jó szám.
Sok számukat ismerem, mert van egy komplett klippes DVD-m tőlük, amin az összes kiadott klippjük szerepel.
Money for nothing
[Link]
A "jobb", az relatíve fogalom.
Mert ugye, ami SZERINTED jobb, az nem biztos, hogy SZERINTEM is jobb.
De van egy mondás, miszerint ízlésről hülyeség veszekedni.
Mond inkább azt, hogy jobban tetszik.
Úgy jogos lenne.
A hallgassatok death metalt kijelentéssel meg csak szimplán az a bajom, hogy nem bírom, amikor az emberre rá akarják tukmálni a saját stílusukat!
Mellesleg én szoktam hallgatni death metalt is, de az már régen volt.
Én ennyi erővel azt mondom, hogy "te meg hallgass Tool-t, mert az jó!"
De nem mondom, mert nem szokásom erőltetni, meg valószínűleg a te reakciód erre valami olyasmi lenne (vagyis mindenki másé is ez, akire az ízlésünket akarjuk erőltetni) hogy "nem! ki ez, hogy megmondja mit hallgassak?", aztán miután belehallgattál, egy pár másodperc múlva, csak úgy büszkeségből azt mondod rá, hogy "ez szar! amit én hallgatok, ezerszer jobb!", még ha te is tudod, hogy ez nem feltétlenül igaz, de az emberekben túl nagy a büszkeség, ahhoz, hogy elismerjék, hogy nincs igazuk.
Úgyhogy (ha kérhetlek) a jövőben inkább azt próbáld meg használni, hogy "nekem ez jobban tetszik", így elkerülheted a fölösleges veszekedéseket (kivéve, ha nem pont azoknak a gerjesztése a célod.)
Kicsit hosszúra, és kioktató jellegűre sikeredett ez az üzenet, de csak azért, mert kicsit felbosszantott az üzenet hangvétele :P
Maryke:
Ez is jó szám.
Money for nothing
[Link]
Szerk: A Márk 2011-06-21 00:03:38
Szerk: Háté 2011-06-20 22:38:27
Ha gyorsat akarsz, akkor hallgasd meg ezt: [Link]
Ennél gyorsabbat úgyse nagyon találsz
Ennél gyorsabbat úgyse nagyon találsz
Jók ezek de nekem ez már túl lassú nekem a minimum az
[Link]vagy ami magyar
[Link]vagy ami magyar
Így rakd legközelebb.Nekem amúgy hangulattól is függ.Jelenleg nem vagyok gyors kedvemben és ez hangos is(anyám úgy beszélek,mint egy nagyi... )
A Márk:Ezt a számukat eddig nem ismertem,de tényleg jó. Amúgy a kedvencem amit az előbb nem linkeltem a Romeo and Juliet([Link])
meh....
Szerk: Maryke 2011-06-20 21:31:38
Nekem pont nem dob ki semmi videót a linkre, csak a youtube kezdőoldalát.
beküldve: 2011-06-20 19:38:18
(#1150) Jók ezek de nekem ez már túl lassú nekem a minimum az
http://www.youtube.com/watch?v =WLLjm03RYNU vagy ami magyar
http://www.youtube.com/watch?v =WLLjm03RYNU vagy ami magyar
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.