![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
beküldve: 2011-06-30 14:26:42
(#1179) Dahlia gecire adta, bánhatod, hogy nem jöttél, Necro. Még Tarzanék is alig képviseltették magukat, mondjuk azért sörrel az egyik srácnak sikerült telibe öntenie, de nem volt gáz
és láttam Ryan Knightot egy farmerral a kezében sétálgatni, miközben fogalma sem volt, hogy mégis mi a faszt akar, most már teljes az életem
és láttam Ryan Knightot egy farmerral a kezében sétálgatni, miközben fogalma sem volt, hogy mégis mi a faszt akar, most már teljes az életem
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2011-06-28 17:56:06
(#1178) Chapter 04
I Can't Wait
Gift For You
Mindkettő menő. De mikor kijelentette a livestream végén, hogy "ja és fent vannak már a számok youtubeon. amúgy. na pápá."
Így kéne ezt mindig.
I Can't Wait
Gift For You
Mindkettő menő. De mikor kijelentette a livestream végén, hogy "ja és fent vannak már a számok youtubeon. amúgy. na pápá."
Így kéne ezt mindig.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Azért annyian csak nem lesznek, meg szobrozhattál volna velünk, csoportban jobb =D
ja, olvastam, respect a Skalarnak
ja, olvastam, respect a Skalarnak
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Hát én így erősen elgondolkodtam rajta. De nincs kedvem megint délben odamenni, ott szobrozni, aztán a végén lehet, hogy még így se jutnék be. De jó szórakozást.
Mellesleg a fontos információkat olvastad-é? Ez valami hihetetlen nagy, loál. [Link]
Mellesleg a fontos információkat olvastad-é? Ez valami hihetetlen nagy, loál. [Link]
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2011-06-28 14:29:13
(#1175) holnap Dahlia
Deathmask Divine
What a Horrible Night to Have a Curse
Statutory Ape
innen gondolom nem nagyon jön senki, aki mégis, az szóljon és adunk neki pacsit
Deathmask Divine
What a Horrible Night to Have a Curse
Statutory Ape
innen gondolom nem nagyon jön senki, aki mégis, az szóljon és adunk neki pacsit
beküldve: 2011-06-23 08:48:10
(#1174) LEgalábbb megerősítetted hogy a speed metal nekem jobban bejön
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
Bocs, jogos.
imádomafankát!!!111 kitartásszebbjövőtbazmeg
imádomafankát!!!111 kitartásszebbjövőtbazmeg
egyértelműbb példa, mint a stílus megteremtője?
ugyanmár
ugyanmár
beküldve: 2011-06-22 09:27:01
(#1170) Haza fele érettségiről (nem ma érettségizek, de ma is be kellett mennem) ezt hallgattam:
[Link]
Már régen hallottam :)
[Link]
Már régen hallottam :)
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2011-06-22 09:27:15
beküldve: 2011-06-22 08:38:14
(#1169) Hát amit linkeltél azalaplyán a speed metal jobbanbejön.
Ez az észnélküli ordibálás már túl sok. Legalább a szövegét értsem.
Ez az észnélküli ordibálás már túl sok. Legalább a szövegét értsem.
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
Szerk: Erza 2011-06-22 08:39:21
beküldve: 2011-06-22 00:53:48
(#1167) Am rég linkeltem már ki zenét. Most rákattantam Architectsre. Egyszerűen csodás. Koncerten is nagyon odatették magukat, teljesen lenyűgöztek, pedig előtte csak kb egy számot ismertem tőlük. Szóval szereztek egy rajongót személyemben.
Kedvencem tőlük: [Link]
Kicsit könnyebb szám: [Link]
Kedvencem tőlük: [Link]
Kicsit könnyebb szám: [Link]
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Lehet hogy igazad van, és kicsit én is túlzásba estem a pszichoanalízisben, de a te kifejezési módszered sem volt a toppon ember.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Konkrétan ez tetszett a legjobban
nyilván létkérdés nekem az, hogy egy vadidegen ember olyan zenét hallgasson, mint én
meg úgy alapjáraton elég humoros szerintem, hogy ekkora ügyet tudsz csinálni egy "hallgassatok death metalt"-ból
Meg (mint ahogy azt lentebb is kifejtettem) csak azért mondta Háté ismét hogy hallgass black metalt, mert az emberek nem bírják elviselni hogy ne legyen igazuk, mert túl büszkék.
nyilván létkérdés nekem az, hogy egy vadidegen ember olyan zenét hallgasson, mint én
meg úgy alapjáraton elég humoros szerintem, hogy ekkora ügyet tudsz csinálni egy "hallgassatok death metalt"-ból
Szerk: Háté 2011-06-21 23:12:36