Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Tévézés japán módra
beküldve: 2008-08-03 23:29:04
(#101) Sírva röhögtem... vagy röhögve sírtam??? Már nem is emlékszem...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Ami már nekem is sok a japánoktól: transzvesztita szavazós showműsor thai és japán versenyzőkkel:
[Link]
[Link]
Én a 6 közül talán 3-t szúrtam ki, a többi teljesen nőies volt. Főleg az utolsó nyertes.
Bizony jól meg kell gondolni a sejtelmes távol-keleten, hogy kit hívsz meg egy italra!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-07-02 11:53:53
(#97) Ami már nekem is sok a japánoktól: transzvesztita szavazós showműsor thai és japán versenyzőkkel:
[Link]
[Link]
beküldve: 2008-06-06 13:32:03
(#96) If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Nekem ez nagyon tetszik... Hozza a karaktert, a HK melldísz meg überlol. XD
Nem tudom volt-e már ez a videó: pucéran a hóba, mindez kandikamerában... Volt meglepi...
Érdemes végignézni, mert több variáns is van...
[Link]
Szerk: Rudymester 2008-06-05 23:20:24
beküldve: 2008-06-03 15:51:10
(#93) No comment... just watch it!!!
[Link]
[Link]
lol. xD ez egy műsor volt és minden héten ment belőle egy rész. xD a japánoknak ilyen feladatokat kellett megcsinálni... és háát.. nem mindenkinek sikerült xD
Pfff... nővérkém! Kezdem úgy érezni, hogy a japók fájdalomküszöbe, messze az európai átlag felett van, mert nekem nézni is fájt!
"Ha végre itt a nyár és meleg az idő, az ember strandra jár..."
[Link]
[Link]
te jóó ég. ez most vízbe van? xD Mert olyan sokan vannak, hogy nem látni a vizet. x'D
a japán angol órát én meg már nem toom megnézni. x'D
Szerk: Saphira 2008-06-01 23:12:46
beküldve: 2008-06-01 22:43:22
(#91) beküldve: 2008-06-01 14:13:10
(#89)
Szerk: フリツク オル シィ 2008-06-01 14:29:20
Pfff... nővérkém! Kezdem úgy érezni, hogy a japók fájdalomküszöbe, messze az európai átlag felett van, mert nekem nézni is fájt!
[Link]
[Link]
LOL Láttam már képeket kínai, japán telített strandokról, de ez túlmegy mindenen.
Chika, az a videó.... Már láttam egy kettőt ezek közül. Amikor az ember majdnem gerinctörést szenved a végefelé, meg amikor rágurulnak a "kőtömbök", az durva.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-05-31 08:15:50
beküldve: 2008-05-31 08:02:38
(#87) Egy részlet valami ember-állat párbaj műsorból. Takeru Kobayashi evőbajnok és egy medve. [Link]