Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Tévézés japán módra
beküldve: 2008-04-17 19:26:30
(#56) beküldve: 2008-04-17 18:57:49
(#55) Mai magyar tanárként naon szimpatikus a módszer, amivel fegyelmezik a diákokat... aki röhög.... de majd meglátjátok... [Link] [Link]
Mindazonlátal... az örök kedvenc még mindig a Silent Library-sorozat...
Mindazonlátal... az örök kedvenc még mindig a Silent Library-sorozat...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-04-17 19:07:51
beküldve: 2008-04-17 18:22:39
(#54) Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Áááááááááá...ez szinte fááájt!
Az emberi pihentség mire képes néha...
Az emberi pihentség mire képes néha...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Nem is tudom mit mondjak... ez is egyfajta tehetségkutató verseny... és valahol tehetség... végül is ilyet még tuti nem láttatok!!!
[Link]
(a magam részéről nem is biztos h újra akarok)
[Link]
Hát.... Ez hogy juthatott a kivitelező eszébe?
Van a Pet Shop Boys-nak egy klipje, ami tele van japán tvshow részletekkel. Végigkövethetjük, hogy is készül egy japán egy ilyen megmérettetésre. A zenei alap mellett a szöveg is igen jó.
[Link]
Szerk: Rudymester 2008-04-17 16:19:32
beküldve: 2008-04-17 15:46:49
(#51) no az biztos h banánját már nem eném meg...
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Nem is tudom mit mondjak... ez is egyfajta tehetségkutató verseny... és valahol tehetség... végül is ilyet még tuti nem láttatok!!!
[Link]
[Link]
SEGÍTSÉÉÉÉÉG!!!! Valaki lőjön főbe, de naon gyorsan és fájdalommentesen!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-04-16 20:49:01
(#49) Naaa nemár xDDD
Ez nagyon jó xDDD
Így legalább a kocsit sem lopnák el, mert azt hinnék, h ülnek benne xD
MIANEVED?!
beküldve: 2008-04-16 08:46:08
(#47) Nem is tudom mit mondjak... ez is egyfajta tehetségkutató verseny... és valahol tehetség... végül is ilyet még tuti nem láttatok!!!
[Link]
[Link]
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-04-16 08:46:32
beküldve: 2008-04-10 18:24:31
(#46) beküldve: 2008-04-10 09:13:15
(#45) If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-04-09 18:33:00
(#44) Mivel, ha beengedték azokat az embereket, akkor az elől állók ki is engedik a beljebb lévőket. Vagy ha nem , akkor a besegítő nyomkodó emberkék majd kirángatják az elsőket. De az elsőknek, ha kinyílik az ajtó, kapaszkodniuk kell, nehogy kiessenek. De tényleg. Ilyen is volt abban a műsorban, amit láttam.
A távcsöves futball nagyon jó. Majd megkérem tesitanárunkat, hogy ha marad időnk, majd csináljunk ilyet.
A távcsöves futball nagyon jó. Majd megkérem tesitanárunkat, hogy ha marad időnk, majd csináljunk ilyet.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-04-09 18:43:11
Igaz ez kicsit kilóg a sorból, de asszem ezentúl átértékelem a bkv-hez való hozzáállásomat... o_O
[Link]
[Link]
Kérdés: innen le is lehet szállni? Mert azt megnézném, hogy pl. a kocsi közepéből, hogy jön ki vki...mondjuk a következő megállónál...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Én a Travel-en minden Japánról szóló bemutatófilmet nézni szoktam. Az egyik múltkoriban is volt ilyen, és azt mondták, "Japánban mindig van még hely egy ember számára".
ez tök édes \ ^o^ /
*dakishimete*
愛が生まれるのは、想像するだけ...