Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Tévézés japán módra
beküldve: 2008-02-26 18:45:59
(#11) Na ez még beteg!
Az egyik kedvenc kis játékom!
[Link]
Azt hiszem ebben a topikban csak egymást fogjuk zsibbasztani Oza barháthom!
Az egyik kedvenc kis játékom!
[Link]
Azt hiszem ebben a topikban csak egymást fogjuk zsibbasztani Oza barháthom!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-02-26 18:05:19
(#10) Ajtó lökő betegség megfűszerezve a pókasszonyokal és a rossz leheletet okozó ételekkel.
[Link]
Jó szórakozást!!
[Link]
Jó szórakozást!!
王座
Szerk: Oza 2008-02-26 18:11:46
Ez nem csak simán vicces, de kreatív is!
[Link]
Azért el tudnám képzelni ezt a műsort itthon is!!!
[Link]
Mondjuk képzeljétek el, amint Kiszel Tünde megpróbálja magát átpréselni egy breakdance kivágáson! csak mögé nem víz kéne, hanem sav!!!
Jó kis műsor
Amúgy már ezt is ellopták,talán az amcsik,vagy valami más ország amiben csajoknak kell ügyeskedniük
A Tündis verziót támogatom
王座
beküldve: 2008-02-26 15:48:33
(#8) Ez nem csak simán vicces, de kreatív is!
[Link]
[Link]
Mondjuk képzeljétek el, amint Kiszel Tünde megpróbálja magát átpréselni egy breakdance kivágáson! csak mögé nem víz kéne, hanem sav!!!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-02-26 15:49:00
beküldve: 2008-02-25 18:10:13
(#7) Ez se semmi....cukorka-hirdetés L-el a Death Note-ból
[Link]
[Link]
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-02-25 17:58:45
(#6) If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-02-25 16:50:54
(#5) 王座
Szerk: Oza 2008-02-25 16:55:00
beküldve: 2008-02-25 16:45:21
(#4) Na kiderült,hogy nem tévedtem.Van rendőrös,korházas meg még ki tudja,hogy milyen verziója is.
Rendőrös:
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
és így tovább egészen 18-ig
Jó szórakozást!!
Rendőrös:
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
és így tovább egészen 18-ig
Jó szórakozást!!
王座
Szerk: Oza 2008-02-25 17:03:23
beküldve: 2008-02-25 16:18:44
(#3) A másik nagy klasszikus a Can't Laugh
A lényeg: végy megint egy pár hülye japánt akiknek
tilos nevetni,ha bármi hülyeséget is csinálnak velük.Mert akkor kapnak a fenekükre, de nagyon (Úgy tudom,hogy
más verziója is van pl: Rendőrös de lehet,hogy tévedek.)
ez a tv műsor nagyon kegyetlen,én szakadtam meg a röhögéstöl,főleg a Marco Polo-s résznél,meg a számolósnál
és a napoknál.
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
A lényeg: végy megint egy pár hülye japánt akiknek
tilos nevetni,ha bármi hülyeséget is csinálnak velük.Mert akkor kapnak a fenekükre, de nagyon (Úgy tudom,hogy
más verziója is van pl: Rendőrös de lehet,hogy tévedek.)
ez a tv műsor nagyon kegyetlen,én szakadtam meg a röhögéstöl,főleg a Marco Polo-s résznél,meg a számolósnál
és a napoknál.
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
王座
Szerk: Oza 2008-02-25 16:20:50
beküldve: 2008-02-25 15:59:37
(#2) Lanwell jó ötlet volt grat,gyorsan meg is valósítotad
Hát akkor jöjön a többi klasszikus tőlem
Első nagy kedvencem a Silent Library
A lényeg: végy 6 japán csókát (Fekete csókát is ) akiknek
külömböző szörnyűségeket kell elviselni.Vagyis csak annak aki a rossz kártyalapot húzza ki Ja és ezt mind a könyvtár kellős közepén kell csinálniuk,ahol tilos hangoskodni,de persze ez nem mindíg sikerül.
[Link]
[Link]
[Link]
Hát akkor jöjön a többi klasszikus tőlem
Első nagy kedvencem a Silent Library
A lényeg: végy 6 japán csókát (Fekete csókát is ) akiknek
külömböző szörnyűségeket kell elviselni.Vagyis csak annak aki a rossz kártyalapot húzza ki Ja és ezt mind a könyvtár kellős közepén kell csinálniuk,ahol tilos hangoskodni,de persze ez nem mindíg sikerül.
[Link]
[Link]
[Link]
王座
Szerk: Oza 2008-02-25 17:04:24
beküldve: 2008-02-25 15:41:37
(#1) Azt hiszem nem kell senkinek sem bemutatni az Interneten is számos alkalommal szemlézett japán televíziós kultúrát. Míg a dolgos mindennapokban visszafogottan építik a kapitalizmust, addig az elfojtott energiák kirobbannak a képernyőn.
Sok csatorna, sok féle műsort ad, de azért általánosságban elmondható egy két info a japán műsorrendről.
Reggelente főleg hírműsorok, majd jönnek a késő délelőtti tv show-k a szorgos háziasszonyoknak. Aztán a délutáni tv dráma sorozatok következnek, mindenféle info műsorral megtűzdelve. Az iskolaidő végét az anime és egyéb gyerekprogramok vetítése jelzi. Az esti hírblokkok után indul a kemény mag a gurítóra, jönnek a nagynézettségű tv show-k és egyébb programok. Aki ebben az esti blokkban szerepel, azt nevezhetjük tv sztárnak Nipponiában! Később hazai gyártású tv drámák és a felnőttebb korosztálynak készült műsorok veszik át a képernyőt.
Dióhéjban ennyit a programokról, innentől szabad a pálya és lehet postolni a finomságokat.
Remélem sokat fogunk hahotázni DNS-testvéreink produkcióin!
Ime a belépőként egy ''klasszikus'':
[Link]
Sok csatorna, sok féle műsort ad, de azért általánosságban elmondható egy két info a japán műsorrendről.
Reggelente főleg hírműsorok, majd jönnek a késő délelőtti tv show-k a szorgos háziasszonyoknak. Aztán a délutáni tv dráma sorozatok következnek, mindenféle info műsorral megtűzdelve. Az iskolaidő végét az anime és egyéb gyerekprogramok vetítése jelzi. Az esti hírblokkok után indul a kemény mag a gurítóra, jönnek a nagynézettségű tv show-k és egyébb programok. Aki ebben az esti blokkban szerepel, azt nevezhetjük tv sztárnak Nipponiában! Később hazai gyártású tv drámák és a felnőttebb korosztálynak készült műsorok veszik át a képernyőt.
Dióhéjban ennyit a programokról, innentől szabad a pálya és lehet postolni a finomságokat.
Remélem sokat fogunk hahotázni DNS-testvéreink produkcióin!
Ime a belépőként egy ''klasszikus'':
[Link]
Szerk: Lanwell 2008-02-25 15:42:08