Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Tévézés japán módra
beküldve: 2008-03-13 21:35:23
(#26) Haha nah az már egyszer biztos h engem megnevettettélXD De furi h ilyen műsorok is vannak XDMár csak egy kérdés te tudod hogy milyen az a rongy amit a képükbe nyomnak??
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-03-12 20:51:50
(#24) Nekem a varázslós nagyon bejött. Ha valaki utánacsinálja, vagy ismeri a trükköt, vagy nagyon ügyes ember.
Itt vannak kedvenc bogárjelmezes emberkéink, és a kínzó pókasszonyok egy kis izgalmas padlósúrolásra. (Nem véletlenül írtam dőlt betűkkel.)
[Link]
[Link]
Itt vannak kedvenc bogárjelmezes emberkéink, és a kínzó pókasszonyok egy kis izgalmas padlósúrolásra. (Nem véletlenül írtam dőlt betűkkel.)
[Link]
[Link]
beküldve: 2008-03-12 15:07:30
(#23) Én ezeket találtam még régebben.
A címe Pankun & James.
[Link]
[Link]
[Link]
....................stb.
Egy kis varázsat.
[Link]
[Link]
A címe Pankun & James.
[Link]
[Link]
[Link]
....................stb.
Egy kis varázsat.
[Link]
[Link]
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2008-03-12 15:08:14
beküldve: 2008-03-11 20:55:53
(#22) Ahogy a neten keresgéltem, találtam egy újabb poénos videót.[Link] Nagyon érdekes játék, de van benne ötlet.
Újabb japán kandikamera: [Link] Nagyon ott van. A padló alatt.
Japan all stars athletic games:[Link]
Újabb japán kandikamera: [Link] Nagyon ott van. A padló alatt.
Japan all stars athletic games:[Link]
Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-11 21:27:41
Jóvanna... Egy esetben jöhet a bácsi... ha te vagy... és ha benntartod a fogsorod...
Öööö ez már másik fórum témája lenne... Majd Conon megbeszéljük!
Addig is esettanulmány a csordaösztönről!
[Link]
Akkor conon... de honnan foglak felismerni??? Remélem, benn lesz a fogsorod...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Jóvanna... Egy esetben jöhet a bácsi... ha te vagy... és ha benntartod a fogsorod...
Öööö ez már másik fórum témája lenne... Majd Conon megbeszéljük!
Addig is esettanulmány a csordaösztönről!
[Link]
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-03-02 21:19:25
(#19) Most találtam ezt a videót. Nekem tetszett, bár nem szabályosan nyert az illető. A többi poént nem lövöm le.[Link]
Találtam egy újabbat:[Link]
Szerintem ez is jó.
Ha kutat az ember, talál eleget. Ez nagyon profi.[Link]Megérdemelte azt a legjobb helyezést, vagy mit.
Ma nagyon formában vagyok.[Link]Ehhez nagy ügyesség, kitartás és fizikum kell. Megpróbálnán szívesen.
Találtam egy újabbat:[Link]
Szerintem ez is jó.
Támadnak a félelmetes gonosz gombák!
Ha kutat az ember, talál eleget. Ez nagyon profi.[Link]Megérdemelte azt a legjobb helyezést, vagy mit.
Ma nagyon formában vagyok.[Link]Ehhez nagy ügyesség, kitartás és fizikum kell. Megpróbálnán szívesen.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-02 21:40:59
beküldve: 2008-03-02 08:35:49
(#18) Én is találtam egy poénos videót. Ebben legalább nem szenved az ember sérüléseket. Nekem tetszett, remélem másnak is tetszik majd.[Link]
beküldve: 2008-02-29 21:33:03
(#17) Jó ötlet ez a topic. Nekem leginkább a könyvtáras (amelyikben a néger is benne van), azon belül is az öreg bácsis.- A kandikamera is tetszett valamint a Human tetris a legjobb. Szívesen kipróbálnám.
A legjobb akkor is az, amikor a csoportépítő gyakorlatot tartják a könyvtárban...
Enyje, ez már volt! Mindjárt rádküldöm a bácsit, hogy gyengéden harapdáljon össze!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
A legjobb akkor is az, amikor a csoportépítő gyakorlatot tartják a könyvtárban...
Enyje, ez már volt! Mindjárt rádküldöm a bácsit, hogy gyengéden harapdáljon össze!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-02-29 11:15:26
(#14) A legjobb akkor is az, amikor a csoportépítő gyakorlatot tartják a könyvtárban... ha valakit érdekel, és akar egy hatalmasan (de olyan igazi, bepisilős szinten) röhögni, akkor csak katt ide: [Link]
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-02-27 16:12:27
(#13) Amikor a japánok angolul tanulnak. Nagyon aranyos vid.
Nekem rosszabbul menne ugyanez fordítva.
[Link]
Az látszik, hogy a mondatszerkezet kicsit másképpen épül fel náluk.
Aki kicsit vágja a japán nyelvet (itt én kiestem), annak biztos még aranyosabb!
Nekem rosszabbul menne ugyanez fordítva.
[Link]
Az látszik, hogy a mondatszerkezet kicsit másképpen épül fel náluk.
Aki kicsit vágja a japán nyelvet (itt én kiestem), annak biztos még aranyosabb!
Na ez még beteg!
Az egyik kedvenc kis játékom!
[Link]
Azt hiszem ebben a topikban csak egymást fogjuk zsibbasztani Oza barháthom!
Az egyik kedvenc kis játékom!
[Link]
Azt hiszem ebben a topikban csak egymást fogjuk zsibbasztani Oza barháthom!
Hát ezen a Pac-Man videón nagyon megszakadtam
Még,hogy szétütik csóri Pacmanust
Lanwell van benne valami de engem olyan szinten nem érdekel,hogy mást érdekel-e vagy nem
Ha valaki akar linkelni akkor linkeljen,ha nem akkor nem.
De azért szólok,hogy LINKELJETEK!!! HOBBITKÁK!!!!!!! (ÉS NÉZZÉTEK IS!!!) hogy ne csak Lanwell man és az Oza man fáradozzon
王座
Szerk: Oza 2008-02-26 20:09:33