Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Tévézés japán módra
Imádnivalóan elvetemült beteg állatok...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-04-09 09:17:42
(#40) If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-04-09 07:28:17
(#39) Én a Travel-en minden Japánról szóló bemutatófilmet nézni szoktam. Az egyik múltkoriban is volt ilyen, és azt mondták, "Japánban mindig van még hely egy ember számára".
beküldve: 2008-04-08 14:53:48
(#38) Igaz ez kicsit kilóg a sorból, de asszem ezentúl átértékelem a bkv-hez való hozzáállásomat... o_O
[Link]
[Link]
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-04-01 22:03:04
(#37) [Link]
Érdekes ez a japán nemzeti verseny. Hát nem mondom, tud valamit az ember. Feltétlenül nézzétek meg.
Érdekes ez a japán nemzeti verseny. Hát nem mondom, tud valamit az ember. Feltétlenül nézzétek meg.
beküldve: 2008-03-30 21:32:50
(#36) beküldve: 2008-03-30 21:29:35
(#35) Silent Library
Vagyis csndes könyvtár. A lényeg 6 srác bemegy egy könyvtárba. Feladatok jönnek sorban (elég érdekesek és hangosak). Mindenki húz előtte egy kártyát és akinél a jelölés van, az kapja a feladatot. Szerintem nagyon jó és a lenti klipp és különlegessége, hogy Ernesto Hoost is szerepel benne (ha jól emlékszem K1-es).
[Link]
Vagyis csndes könyvtár. A lényeg 6 srác bemegy egy könyvtárba. Feladatok jönnek sorban (elég érdekesek és hangosak). Mindenki húz előtte egy kártyát és akinél a jelölés van, az kapja a feladatot. Szerintem nagyon jó és a lenti klipp és különlegessége, hogy Ernesto Hoost is szerepel benne (ha jól emlékszem K1-es).
[Link]
beküldve: 2008-03-30 11:11:17
(#34) Ez jó kis adag volt. Vetkőzős: ezt már régebben láttam valahol. Biztosan spéci móson öltözködött. Nekem tetszett.
Billiárdos: ez nagyon profi volt. Igaz, az egyik pénzes nem ment neki rögtön, de a többi fantasztikus volt. Ez is irtó jó volt.
Falifoci: ezen nem tudtam jól szórakozni, de megpróbálnám egyszer.
Halidomító: a japánok mindenhez értenek szinte. Ilyet még sosem láttam. Arra megy ahal, amerre mutatja. Ez kész.
Én is találtam egy jót, még a múltkor. Így gyúrják a japánok a tésztát, hogyha sietős a dolguk. [Link] Azért érdekelne, milyen tészta az, amelyik zöld. Mindenesetre jó gyorsan járt a kezük. Azon is gondolkodtam, hátha megcsapja az öreg kezét a másik.
Billiárdos: ez nagyon profi volt. Igaz, az egyik pénzes nem ment neki rögtön, de a többi fantasztikus volt. Ez is irtó jó volt.
Falifoci: ezen nem tudtam jól szórakozni, de megpróbálnám egyszer.
Halidomító: a japánok mindenhez értenek szinte. Ilyet még sosem láttam. Arra megy ahal, amerre mutatja. Ez kész.
Én is találtam egy jót, még a múltkor. Így gyúrják a japánok a tésztát, hogyha sietős a dolguk. [Link] Azért érdekelne, milyen tészta az, amelyik zöld. Mindenesetre jó gyorsan járt a kezük. Azon is gondolkodtam, hátha megcsapja az öreg kezét a másik.
beküldve: 2008-03-27 15:26:34
(#33) És milyen igaz, minden csak neveltetés kérdése!
[Link]
[Link]
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-03-27 15:05:56
(#32) ezt meg kipróbálnám.. kb olyan lenne mint amikor kiskorukban a gyereke víz nélkül akarnak úszni
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Ez csakis a kellő motivációtól függ!
Addig is példa, hogyan legyél kreatív a világ egyik legtelítettebb reklámpiacán!
[Link]
Addig is példa, hogyan legyél kreatív a világ egyik legtelítettebb reklámpiacán!
[Link]
Szerk: Lanwell 2008-03-27 15:02:49
beküldve: 2008-03-27 14:54:15
(#30) ez meg összekötötte a kellemest a hasznossal de megszomjaztam..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-27 14:49:29
(#29) Ha már van oneshot manga, miért ne lenne oneshot-trickshot!
[Link]
ááá, nem nagy szám, fizika az egész...
[Link]
ááá, nem nagy szám, fizika az egész...
beküldve: 2008-03-27 14:47:08
(#28) ez aztán a gyors vetkőzés... édesem ezt te is megtod csinálni??
Szerk: PICILÁNY 2008-03-27 14:48:58
beküldve: 2008-03-27 14:43:59
(#27) If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.