Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Delta Vision
Sajna idén már nem lesz több Berserk
Sőt Angyalok menedéke se lesz
O.O *Bevonul egy sötét sarokba és öngyilkosságot kísérel meg egy nagy doboz C-vitaminnal...*
Nehogy belehalj!
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Sajna idén már nem lesz több Berserk
Sőt Angyalok menedéke se lesz
O.O *Bevonul egy sötét sarokba és öngyilkosságot kísérel meg egy nagy doboz C-vitaminnal...*
S a kövi Trigun mikorra várható?
Azt nem tudom, viszont az biztos hogy lesz még az idén.
Nem elsz AS-sem? Ezt nem tudtam, szintén nagyon szomorú hír
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-11 13:36:54
(#252) S a kövi Trigun mikorra várható?
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-10-11 13:34:32
(#251) Sőt Angyalok menedéke se lesz, hogy lányoknak is legyen okuk a szomorkodásra.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-10-11 13:34:42
beküldve: 2008-10-11 13:29:55
(#250) Sajna idén már nem lesz több Berserk
Gondoltam szólok, hátha Alisteren meg rajtam kívül nem jár más Delta fórumra.
Gondoltam szólok, hátha Alisteren meg rajtam kívül nem jár más Delta fórumra.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-20 13:50:04
(#249) Booklineról rendelném, de ott sem kapható, de a Szellemlovas oldal jónak néz ki, lehet con után megrendelem tőlük.
Személyes átvétellel csak az a gond, hogy a buszjegy drága, bérlet nélkül meg nehéz lenne eljutni valahová. :( Általában gyalog, vagy ingyenes tesco busszal járok mindenhová.
Személyes átvétellel csak az a gond, hogy a buszjegy drága, bérlet nélkül meg nehéz lenne eljutni valahová. :( Általában gyalog, vagy ingyenes tesco busszal járok mindenhová.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
az okfejtésedben egyedül a profit hibázik
Mint egy másik topicban is kifejtettem ennél a vázlatnál:
1.X
2.Y
3.???
4.profit
Csak az első kettőt lehet variálni, a 3. mindig 3 kérdőjel, a 4. pedig mindig a profit. Eszerint tessék szépen gyártani őket
amúgy ezt a linket énis jól megnézem majd, érdekesnek tűnik
no pussy, just the dicks
vadooc: azt tudtam, hogy a könyvterjesztés gázos dolog, meg hogy bizományosi rendszer van, de azt nem gondoltam volna, hogy ekkora kicseszések vannak.
Ettől függetlenül nem szeretem, ha velem szúrnak ki, még akkor sem ha rá vannak kényszerítve.
Azzi: az okfejtésedben egyedül a profit hibázik, ugyanis három kötettel még csak nullszaldós lennék, ahhoz, hogy hasznom is származzon a dologból jóval több kötetet kellene rendelnem. A Bookline-on már tényleg profitálhatnék, de oda ugyanúgy késleltetve érkeznek a Deltás mangák, mint minden más könyvesboltba.
Időközben találtam megoldást: őket. Náluk a legfrissebb Deltás mangák is kaphatóak, a postaköltség csak 600 pénz és mindenre van 15% kedvezmény, ha előrendelsz még több. Így már két kötetnél is megéri a dolog.
Ettől függetlenül nem szeretem, ha velem szúrnak ki, még akkor sem ha rá vannak kényszerítve.
Azzi: az okfejtésedben egyedül a profit hibázik, ugyanis három kötettel még csak nullszaldós lennék, ahhoz, hogy hasznom is származzon a dologból jóval több kötetet kellene rendelnem. A Bookline-on már tényleg profitálhatnék, de oda ugyanúgy késleltetve érkeznek a Deltás mangák, mint minden más könyvesboltba.
Időközben találtam megoldást: őket. Náluk a legfrissebb Deltás mangák is kaphatóak, a postaköltség csak 600 pénz és mindenre van 15% kedvezmény, ha előrendelsz még több. Így már két kötetnél is megéri a dolog.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-09-19 17:14:03
ez most félig off, félig on.
amúgy meg a comicsinvest online boltból is rendelhettek Delta kiadványt ha attól féltek h elfogyna vmi. pl van 6db Angyalok menedéke 1. kötet, pedig az azért nem most jelent meg. és ha érdekel vkit az összes magyarul megjelent manga fellelhető itt. még az Árnybíró 1. kötete is (mindkét borítóváltozat), és az aztán nem idén jelent meg! szóval ha online rendelésnél féltek h elfogyna a magyarul megjelent manga, akkor a comicsinvesten mindig van raktáron. igaz h van postaköltség, de személyes átvétel is lehetséges és akkor nincs pk.
amúgy meg a comicsinvest online boltból is rendelhettek Delta kiadványt ha attól féltek h elfogyna vmi. pl van 6db Angyalok menedéke 1. kötet, pedig az azért nem most jelent meg. és ha érdekel vkit az összes magyarul megjelent manga fellelhető itt. még az Árnybíró 1. kötete is (mindkét borítóváltozat), és az aztán nem idén jelent meg! szóval ha online rendelésnél féltek h elfogyna a magyarul megjelent manga, akkor a comicsinvesten mindig van raktáron. igaz h van postaköltség, de személyes átvétel is lehetséges és akkor nincs pk.
Na, vagy például így is. Egy kedves exmunkatársam szokta mondogatni: "Többféle lehetőség létezik...és mind jó"
1.comicsinvest
2.order
3.???
4.profit
2.order
3.???
4.profit
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-19 14:28:23
(#245) ez most félig off, félig on.
amúgy meg a comicsinvest online boltból is rendelhettek Delta kiadványt ha attól féltek h elfogyna vmi. és ha érdekel vkit az összes magyarul megjelent manga fellelhető itt. még az Árnybíró 1. kötete is (mindkét borítóváltozat), és az aztán nem idén jelent meg! szóval ha online rendelésnél féltek h elfogyna a magyarul megjelent manga, akkor a comicsinvesten mindig van raktáron. igaz h van postaköltség, de személyes átvétel is lehetséges és akkor nincs pk.
amúgy meg a comicsinvest online boltból is rendelhettek Delta kiadványt ha attól féltek h elfogyna vmi. és ha érdekel vkit az összes magyarul megjelent manga fellelhető itt. még az Árnybíró 1. kötete is (mindkét borítóváltozat), és az aztán nem idén jelent meg! szóval ha online rendelésnél féltek h elfogyna a magyarul megjelent manga, akkor a comicsinvesten mindig van raktáron. igaz h van postaköltség, de személyes átvétel is lehetséges és akkor nincs pk.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2008-09-19 14:36:48
Tisztában vagyok vele, hogy a kereskedők szép sápot levesznek és pont ezért érdekük a kiadóknak, hogy arra ösztönözzék az olvasókat, hogy közvetlenül tőlük vásároljanak.
Szép dolog támogatni a kiadót, de azért had tartsam szem előtt a saját érdekeimet is. A Deltánál pl. legalább három kötetet kellene rendelnem, hogy megérje nekem is a webboltjukban vásárolni, de sajnos csak két sorozatuk érdekel, így marad a könyvesbolt vagy a bookline.
mielőtt bárki elolvasná ezt a hsz-t leírom h ez általánosítás minden kiadóra (és nem csak mangakiadókra)
na jó, akkor leírom szó szerint. nem az a gond h bizonyos százalékot levesznek! az a gond h nem vallják be a valódi fogyást! magyarul hiába írják h eladtak 200db-ot és azt ki is fizetik, ha a valóságban 100db-bal többet adtak el és azt nem fizetik ki! ez csak akkor bizonyosodna be (h valóban mennyit is adtak el) ha visszakérné a kiadó az összes példányt. és akkor kiderül h 100dbx2000 ft, 200.000ft-ot nem hajlandó kifizetni a terjesztő. persze ha visszakéri a kiadó az összes fellelhető kötetet abból a bizonyos címből akkor bármit is mondd a terjesztő, kénytelen kifizetni. csakhogy ez nem olyan egyszerű, hiszen meg lehet azt tenni h visszakérsz mindent a terjesztőtől évente h kiderüljön ez? és aztán meg újból leszállítod neki a könyveket? ezt nem lehet megtenni! ez a nagy gond itt!
persze van olyan hálózat is akinek hiába szállítanánk nem teszik ki minden könyvesboltjukba a köteteket (és igen, itt most egy konkrét dolgot írtam le)
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2008-09-19 14:23:10
1.bookline
2.order
3.???
4.profit
2.order
3.???
4.profit
3.??? = wait
Lehet az is, de a 3. az hivatalosan mindig 3 kérdőjel a 4. pedig profit, az első kettővel szoktak csak variálni
no pussy, just the dicks
1.bookline
2.order
3.???
4.profit
2.order
3.???
4.profit
3.??? = wait
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Oldalról rendelve legfeljebb akkor érné meg ha 6 mangát rendelnék, akkor nem lenne postaköltség, de mire ennyi összegyülne valami szerintem már elfogyna.
Sajnos munkám nincs, pénzem alig így csak ott tudok vásárolni ahol olcsóbb és nincs postaköltség.
Sárkány tűz boltig meg 2000FTomba kerülne eljutni, ennyi a buszjegy ára, ezt inkább másra költöm.
Azért remélem a Con után kapható lesz boltban is, rossz lenne ha az MH5 nem lenne meg.
Sajnos munkám nincs, pénzem alig így csak ott tudok vásárolni ahol olcsóbb és nincs postaköltség.
Sárkány tűz boltig meg 2000FTomba kerülne eljutni, ennyi a buszjegy ára, ezt inkább másra költöm.
Azért remélem a Con után kapható lesz boltban is, rossz lenne ha az MH5 nem lenne meg.
Akkor rendelj booklineról és ha nem csak DV mangát rendelsz, hanem más kiadótól is, akkor hamar összejön az 5-6 kötet annál nincs postaköltség és bolti árhoz képest az egyik talán ingyen van.
1.bookline
2.order
3.???
4.profit
2.order
3.???
4.profit
no pussy, just the dicks