Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Delta Vision
Elvileg jövőre szeretnék kiadni a Maximumot, persze továbbra is csak abban az esetben, ha elég jól szerepel ez a két kötet.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-08-02 18:08:08
(#194) Azért jó lenne megtudni, hogy a MAximumot is kiadják-e, mert eddig csak 2 kötetet emlegettek mindíg. :S
beküldve: 2008-07-23 09:13:12
(#193) Sárkánytűzben belepörgettem a Trigunba... hmm nekem elég dvd-n.
Azért örülök, hogy újabb színfolt van a hazai mangapiacon, bár a kaiadás minőségén még van mit csiszolniuk.
Azért örülök, hogy újabb színfolt van a hazai mangapiacon, bár a kaiadás minőségén még van mit csiszolniuk.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-07-23 09:14:40
beküldve: 2008-07-22 12:53:31
(#192) Megjelent az AS 2. és a budapesti Sárkánytűz könyvesboltban már kapható.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
A Trigun összesen 2 kötet lesz. De a második kötet végén mimcs még vége a történetnek, az a Trigun Maximumban folytatódik, ami még további 14 kötet.
A rajzstílus nekem se annyira bejövős, bár később finomodik, de a nagyobb harcjelenteknél néha nem tudom kivenni mit is ábrázol a kép, annyira összefolyik minden.
A rajzstílus nekem se annyira bejövős, bár később finomodik, de a nagyobb harcjelenteknél néha nem tudom kivenni mit is ábrázol a kép, annyira összefolyik minden.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-07-21 08:37:40
(#190) Szóval már lehet kapni a trigunt?az jó...
És akkor ez most 2 kötet összesen? De van valamilyen maximum is...azthiszem...
És akkor ez most 2 kötet összesen? De van valamilyen maximum is...azthiszem...
Tervezz, rajzolj, töltsd fel : http://www.songafanart.hu
beküldve: 2008-07-20 15:27:56
(#189) Vannak sokkal rosszabb rajzolású mangák is pf. XD A poénok legalább jók, a reklámszöveg lemaradhatott volna a kötés nem olyan rossz, bár lehetett volna jobb is, engem nem nagyon zavart, pedig kibontattam egy full új csomagot, mert az asztalon már csak két kötet volt, szal én is elég válogatós vok. XD
beküldve: 2008-07-20 14:48:23
(#188) Trigun 1.: Hááát... a kötés időnként elég gagyi (a lapszéli szövegek helyenként nem látszanak rendesen) a rajzolás pedig.... Ami pedig a cím alatti reklámszöveget illeti ("Űr! Bolygó!stb"): vérciki. Mondjuk a mennyiség/ár aránya a legjobb az eddigi kötetek közül, és a conon olcsóbb volt 290 forinttal...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Elvileg az ütemterv szerint augusztusban kell jönnie és eddig még nem csúsztak meg vele.
beküldve: 2008-07-18 15:50:54
(#186) A Berserk 3. kötetét már augusztusban kereshetem vagy csak ősz elején? Mert ha jól emlékszem az "ütemterv" szerint augusztus=Berserk... vagy nem?
A japánok belementek, a magyarok (a rajongók) nem. ;)
Tényleg belementek? Na ezt nem gondoltam volna. Főleg, ahogy a Nanánál és DN-nél megakasztották a fonetikus átírást.
Mondjuk engem a "vészhozó" se tartott volna vissza a vásárlástól.
Szerk: Mariko 2008-07-16 18:10:57
Ez jó hír, ezek szerint mégsem változtatnak Vash eddig megszokott melléknevén. Mondjuk furcsáltam is volna, ha a japánok belemennek.
A japánok belementek, a magyarok (a rajongók) nem. ;)
beküldve: 2008-07-15 18:52:25
(#183) Berserk...eléggé bejön...Mondjuk az Anime nem, annak valamiért borzalmas a rajzolása nagyon nem jön be...a manga elég jó. A másodikat mág majd megveszem
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-07-15 18:43:55
(#182) Az új Berserk nekem egyáltalán nem tetszett. Semmi eredetiség, nagyon gyenge cucc volt. Szenvedtem az olvasásánál. Természetesen megadom a lehetőséget neki ezentúl is, mert sokan dicsérik a következő sztorikat. Az első kötet elment, mert tényleg magával ragadó a környezet, a hangulat, a második kötet viszont borzalom volt.
Ez jó hír, ezek szerint mégsem változtatnak Vash eddig megszokott melléknevén. Mondjuk furcsáltam is volna, ha a japánok belemennek.