• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Manga >>
Delta Vision
Oldalak: ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... <<>>
beküldve: 2008-08-02 18:57:31
(#195) Válasz Rudymester (#194) üzenetére
Mariko
Mariko
[ Megszállott ]
Elvileg jövőre szeretnék kiadni a Maximumot, persze továbbra is csak abban az esetben, ha elég jól szerepel ez a két kötet.

Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-08-02 18:08:08
(#194)
Rudymester
Rudymester
[ Megszállott ]
Azért jó lenne megtudni, hogy a MAximumot is kiadják-e, mert eddig csak 2 kötetet emlegettek mindíg. :S

beküldve: 2008-07-23 09:13:12
(#193)
Lanwell
Lanwell
[ Megszállott ]
Sárkánytűzben belepörgettem a Trigunba... hmm nekem elég dvd-n.
Azért örülök, hogy újabb színfolt van a hazai mangapiacon, bár a kaiadás minőségén még van mit csiszolniuk.

If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-07-23 09:14:40
beküldve: 2008-07-22 12:53:31
(#192)
Elhaym
Elhaym
[ Megszállott ]
Megjelent az AS 2. és a budapesti Sárkánytűz könyvesboltban már kapható.

Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-07-21 12:49:36
(#191) Válasz Songá (#190) üzenetére
Mariko
Mariko
[ Megszállott ]
A Trigun összesen 2 kötet lesz. De a második kötet végén mimcs még vége a történetnek, az a Trigun Maximumban folytatódik, ami még további 14 kötet.

A rajzstílus nekem se annyira bejövős, bár később finomodik, de a nagyobb harcjelenteknél néha nem tudom kivenni mit is ábrázol a kép, annyira összefolyik minden.

Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-07-21 08:37:40
(#190)
Songá
Songá
[ Gyalog ]
Szóval már lehet kapni a trigunt?az jó...
És akkor ez most 2 kötet összesen? De van valamilyen maximum is...azthiszem...

Tervezz, rajzolj, töltsd fel : http://www.songafanart.hu
beküldve: 2008-07-20 15:27:56
(#189)
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
Vannak sokkal rosszabb rajzolású mangák is pf. XD A poénok legalább jók, a reklámszöveg lemaradhatott volna a kötés nem olyan rossz, bár lehetett volna jobb is, engem nem nagyon zavart, pedig kibontattam egy full új csomagot, mert az asztalon már csak két kötet volt, szal én is elég válogatós vok. XD

beküldve: 2008-07-20 14:48:23
(#188)
alister
alister
[ True mangafan ]
Trigun 1.: Hááát... a kötés időnként elég gagyi (a lapszéli szövegek helyenként nem látszanak rendesen) a rajzolás pedig.... Ami pedig a cím alatti reklámszöveget illeti ("Űr! Bolygó!stb"): vérciki. Mondjuk a mennyiség/ár aránya a legjobb az eddigi kötetek közül, és a conon olcsóbb volt 290 forinttal...

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-07-18 17:31:53
(#187) Válasz miyu (#186) üzenetére
Mariko
Mariko
[ Megszállott ]
Elvileg az ütemterv szerint augusztusban kell jönnie és eddig még nem csúsztak meg vele.

beküldve: 2008-07-18 15:50:54
(#186)
miyu
miyu
[ Megszállott ]
A Berserk 3. kötetét már augusztusban kereshetem vagy csak ősz elején? Mert ha jól emlékszem az "ütemterv" szerint augusztus=Berserk... vagy nem?

beküldve: 2008-07-16 18:10:35
(#185) Válasz Rorimack (#184) üzenetére
Mariko
Mariko
[ Megszállott ]
A japánok belementek, a magyarok (a rajongók) nem. ;)

Tényleg belementek? Na ezt nem gondoltam volna. Főleg, ahogy a Nanánál és DN-nél megakasztották a fonetikus átírást.

Mondjuk engem a "vészhozó" se tartott volna vissza a vásárlástól.

Szerk: Mariko 2008-07-16 18:10:57
beküldve: 2008-07-16 04:42:08
(#184) Válasz Mariko (#181) üzenetére
Rorimack
Rorimack
[ Insider ]
Ez jó hír, ezek szerint mégsem változtatnak Vash eddig megszokott melléknevén. Mondjuk furcsáltam is volna, ha a japánok belemennek.

A japánok belementek, a magyarok (a rajongók) nem. ;)

beküldve: 2008-07-15 18:52:25
(#183)
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]
Berserk...eléggé bejön...Mondjuk az Anime nem, annak valamiért borzalmas a rajzolása nagyon nem jön be...a manga elég jó. A másodikat mág majd megveszem

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-07-15 18:43:55
(#182)
kuszilagopagos
kuszilagopagos
[ Gyalog ]
Az új Berserk nekem egyáltalán nem tetszett. Semmi eredetiség, nagyon gyenge cucc volt. Szenvedtem az olvasásánál. Természetesen megadom a lehetőséget neki ezentúl is, mert sokan dicsérik a következő sztorikat. Az első kötet elment, mert tényleg magával ragadó a környezet, a hangulat, a második kötet viszont borzalom volt.

beküldve: 2008-07-15 17:19:07
(#181) Válasz Elhaym (#180) üzenetére
Mariko
Mariko
[ Megszállott ]
Ez jó hír, ezek szerint mégsem változtatnak Vash eddig megszokott melléknevén. Mondjuk furcsáltam is volna, ha a japánok belemennek.

Oldalak: ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... <<>>