Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
A francia izét meg nem tom...
Én se, mert franciául, csak a deja vu-t, 3ig számolni és a je veux mier (hánynom kell )szavakat/mondatokat ismerem.
én csak azt, hogy 'embrasse moi'... udvarias 'Csókolj meg' xD
Én se, mert franciául, csak a deja vu-t, 3ig számolni és a je veux mier (hánynom kell )szavakat/mondatokat ismerem.
[...] amit a franciák úgyhívnak, hogy... izé..nemtudok franciául x)
A franciák hülyék. Nem kicsit. Egyszerűen nem normálisak. Soha nem is voltak azok.
Más: Mindenesetre nagyjából sejteni lehetett, hogy a Trigun kijön a NyaConra. A Dangu és a Divine Melody gondolom majd csak az őszi conra érkezik. A Berserk szintén magától értetődően ebben a hónapban jön ki (kéthavi megjelenés miatt). Remélem a következő Trigun is az őszi conon jelenik meg (mivel "csak" két kötet, [a Maximumot egyelőre nem számolom] ezért nincs értelme sokáig halasztani a megjelenést).
A DV a rendezvényeken általában 20%-os kedvezményt ad. 2000Ft-os mangánál 400Ft.
Én már kivárok a Nyaconig, ott megint olcsóbb lesz gondolom. Ha már több mint 300 kilométert megyek győrig, akkor már legyen valami haszna is...
Azon felül, hogy találkozok szerelmemmel...
Ennek megvolt az a kislányos bája, amit a franciák úgyhívnak, hogy... izé..nemtudok franciául x)
Amúgy bibibí, én győri vagyok
Ha minden jól megy, a Berserk II. kötetét még ezen a héten szállítják a nyomdából. A Trigun I. (pontosan 360 oldal) és az Angyalok menedéke II. júliusban fog megjelenni.
Én már kivárok a Nyaconig, ott megint olcsóbb lesz gondolom. Ha már több mint 300 kilométert megyek győrig, akkor már legyen valami haszna is...
Azon felül, hogy találkozok szerelmemmel...
Ha minden jól megy, a Berserk II. kötetét még ezen a héten szállítják a nyomdából. A Trigun I. (pontosan 360 oldal) és az Angyalok menedéke II. júliusban fog megjelenni.
Háát ők sem azok a díjbirkózók, de egy fokkal jobb!
Elég ha csak az arcuk helyes.
Már szt sem tudom, mennyi részt hagytam ki. Majd ha megint vetítik Animax-en, nekiveselkedek. Csak a ti kedvetekért.
*hoz követ, két hegyeset meg egy nagy laposat*
Nézd végig, hidd el, megéri
Próbáld meg később... Mókás az elején, a végén meg "kicsit" bekomolyodik... Én nagyon komálom. Jó humor, jó karakterek, a vége pedig.... áhhh..
Hogy mondanád ezt ki: " triathlon "?
Megsúgom, nem triatlonnak kell ezt se ejteni. [Link].
A szövegfelolvasóm meg kiegészítésként letölthető a böngészőmhöz. (A fentebbi link az teljesen más, de az is úgy mondja).
Ha ezek után se hiszed el, hát egészségedre. Részemről lezárva, nem kéne szétoffolni az egész DV topicot.
Oké, oké. Ebben a formában, a tri-vel okés. De te úgy összességében mondtad^^
Önmagában IS? Igen. De a szavak többségében nem.
Milyen szövegfelolvasód van?
Hogy mondanád ezt ki: " triathlon "?
Megsúgom, nem triatlonnak kell ezt se ejteni. [Link].
A szövegfelolvasóm meg kiegészítésként letölthető a böngészőmhöz. (A fentebbi link az teljesen más, de az is úgy mondja).
Ha ezek után se hiszed el, hát egészségedre. Részemről lezárva, nem kéne szétoffolni az egész DV topicot.
Nem kell úgy attól még hogy a felolvasó így olvassa fel...
LOL! Az "i" betűt önmagában is áj-nak kell ejteni (egyes szavakban is). A szövegfelolvasó pedig nem nagyon szokott tévedni. Hidd el, tudom.
Önmagában IS? Igen. De a szavak többségében nem.
Milyen szövegfelolvasód van?
Nem kell úgy attól még hogy a felolvasó így olvassa fel...
LOL! Az "i" betűt önmagában is áj-nak kell ejteni (egyes szavakban is). A szövegfelolvasó pedig nem nagyon szokott tévedni. Hidd el, tudom.