Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Delta Vision
beküldve: 2008-07-15 13:46:39
(#180) Most már nem lehet tudni magyarul mi lesz Vash neve:
Itt még Vészhozó van:
http://nyari.animecon.hu/index .php?id=megjelenesek
De itt már nem:
http://deltavision.hu/
Itt még Vészhozó van:
http://nyari.animecon.hu/index .php?id=megjelenesek
De itt már nem:
http://deltavision.hu/
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-06-22 10:41:56
(#179) No magamhoz kaparintottam a Berserk 2.kötetét.
Még szerencse hogy közel volt a Sárkánytűz bit bót így megúsztam azt hogy fél pestet kellet bejárnom (egyébként baromi hangulatos Otaku hely van itt minden, fantasyí könyvektől a figurán át még az emeleten közel több órás kártya háborút is csaptak)
Magáról a kötetről:
Hát ez valami hihetetlenül jól sikerült!
Maga a nyomdai része még mindig kiváló így Delta-tól már nagyon kíváncsi vagyok vaj milyen lesz a Trigun manga.
Maga mint berserk történet meg hozta a szokásos magával ragadó hangulatot, plusz az anime verzióban is és megannyi más műben itt is kiderült hogy azé a jelenlegi boss is volt anno ember és szerető családapa is.
Kíváncsi vagyok hogy éli túl Guts ezt az egészet....gondolom a 3.ik kötet után már a visszaemlékezés "Arany Évek" sztori fog következni. Bár javítsatok ki ha nem!
Még szerencse hogy közel volt a Sárkánytűz bit bót így megúsztam azt hogy fél pestet kellet bejárnom (egyébként baromi hangulatos Otaku hely van itt minden, fantasyí könyvektől a figurán át még az emeleten közel több órás kártya háborút is csaptak)
Magáról a kötetről:
Hát ez valami hihetetlenül jól sikerült!
Maga a nyomdai része még mindig kiváló így Delta-tól már nagyon kíváncsi vagyok vaj milyen lesz a Trigun manga.
Maga mint berserk történet meg hozta a szokásos magával ragadó hangulatot, plusz az anime verzióban is és megannyi más műben itt is kiderült hogy azé a jelenlegi boss is volt anno ember és szerető családapa is.
Kíváncsi vagyok hogy éli túl Guts ezt az egészet....gondolom a 3.ik kötet után már a visszaemlékezés "Arany Évek" sztori fog következni. Bár javítsatok ki ha nem!
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
Nem tudom ti hogy vagytok vele én mióta az első oldalait olvastam( annoannoanno) Yuki Kaori rajongó vagyok, a barátnőm felajánlotta hogy eladja nekem a német Angyalmenedéket, de én visszautasítotttam azzal hogy úgyis tuti ki fogják adni, s ez 4 év múlva meg is történt. Őszintén szólva egyikünk jobban sírt mint a másikunk a magyar fordítás és a keret/margó láttán. ti hogy vagytok vele?
Én szinte maradéktalanul meg vagyok elégedve az AS magyar fordításával, még a fonetikus átírás sem zavar, egyedül a "gépangyal" kifejezésen húztam fel kicsit a szemöldököm.
Egyébként a keret/margó nem a DV bűne, a manga újrakiadásából dolgoztak és ott eredetileg is így volt.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-06-16 16:03:57
(#177) 10 vizsga...huh az fájhat...
Én nem tok úgy olvasni, hogy csak egy-két oldalt lesek meg naponta. Nekem az egész kell azonnal
lumana.wordpress.com
Mert így is éppen elég időt töltök nem-tanulással... Ha még elcsászkálnék mangát venni, meg azokat elolvasni...
Huh nagyon komolyan veszed...
10 vizsgát muszáj... Amúgy éppen az a baj, hogy így is ezer dologgal szöszögöm közben... a minap újraolvastam a Nanát... de új mangát tényleg nem akarok venni...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Alister: A vizsgaidőszak miért zavar bele a mangavásárlási szokásaidba? nem fogom... vagy UV csekkekre kell spórolnod?
Mert így is éppen elég időt töltök nem-tanulással... Ha még elcsászkálnék mangát venni, meg azokat elolvasni...
hát.. nem tudom... én bármikor vizsgázom én akkor is szoktam mangákat vásárolni... XD és olvasni őket.... pedig nem is vagyok egy rossz tanuló.....
Megrendeled őket, és elalvás előtt pár oldalt elolvasol, és max egy hét alatt elolvasol egy mangát! XD
Tu me fais craquer, mon chardomeret...
Huh nagyon komolyan veszed... vagy én vok ennyire laza?
De sajna én is csak Conon tom megvenni *szipszip* sőt még az is lehet h nem NYaConon, hanem csak az Őszin ... bár arra tényleg nagyon sokat kéne összespórolnom, ami nem az erősségem
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2008-06-15 23:17:33
beküldve: 2008-06-15 22:28:52
(#173) Nem tudom ti hogy vagytok vele én mióta az első oldalait olvastam( annoannoanno) Yuki Kaori rajongó vagyok, a barátnőm felajánlotta hogy eladja nekem a német Angyalmenedéket, de én visszautasítotttam azzal hogy úgyis tuti ki fogják adni, s ez 4 év múlva meg is történt. Őszintén szólva egyikünk jobban sírt mint a másikunk a magyar fordítás és a keret/margó láttán. ti hogy vagytok vele?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2008-06-15 20:53:41
(#172) Berserk 2-t már tegnap óta kézhez vettem az animtalálkozón, és királyos!!!
Sárkánytűz ügynekeitől szerváltam amugy
Sárkánytűz ügynekeitől szerváltam amugy
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Alister: A vizsgaidőszak miért zavar bele a mangavásárlási szokásaidba? nem fogom... vagy UV csekkekre kell spórolnod?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-06-15 19:51:21
(#170) A Trigun Maximumra opciója van a kiadónak, ha sikeres az első két kötet, jöhet a folytatás.
Szerintem van értelme a Trigunnak a Maximum nélkül is
A Trigun úgy végződik, hogy Vash eltünik.
A Maximum pedig úgy folytatódik, hogy 2 év mulva ujra feltünik Vash
A Maximum pedig úgy folytatódik, hogy 2 év mulva ujra feltünik Vash
Szerintem van értelme a Trigunnak a Maximum nélkül is
Táncolj Hercegnő!
Nem hülye a kérdés Ha jól tudom akkor azon múlik, hogy kijön-e a Trigun Maximum, hogy milyen sikere lesz a Trigunnak. Ha vesszük mint állat az első kötetet akkor bizti megveszik a Maximumot is
lumana.wordpress.com
beküldve: 2008-06-15 19:28:21
(#168) Hülyed kérdés következik:
A Delta Vision tervezi a Trigun Maximum kiadását is, vagy csak az első sorozatot vette meg?
Értesüléseim szerint a két történet annyira összefügg, hogy ez egyik mit sem ér a másik nélkül.
A Delta Vision tervezi a Trigun Maximum kiadását is, vagy csak az első sorozatot vette meg?
Értesüléseim szerint a két történet annyira összefügg, hogy ez egyik mit sem ér a másik nélkül.
"Amely istenhez nincs közöd, az nem bűntet"
Én is Alexandrában láttam. Pontosítok az Alexandra-házban. Ott a legjobb a manga részleg, sztem
Köszi az infót! Sztem jövőhét hétvégén elátogatok oda és magamhoz kaparintom . (sajna hétközben sehogysem tudom mert délutános melóra lettem beosztva hogy az a jó >-.yxcy.-.* életbe is... )
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
Én is Alexandrában láttam. Pontosítok az Alexandra-házban. Ott a legjobb a manga részleg, sztem
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2008-06-15 17:10:57