Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Delta Vision
Trigunt miért kéne?
Mert így kell és kész. XD
Az angol szövegfelolvasóm is úgy olvassa fel.
Nem kell úgy attól még hogy a felolvasó így olvassa fel...
Trigunt miért kéne?
Mert így kell és kész. XD
Az angol szövegfelolvasóm is úgy olvassa fel.
beküldve: 2008-06-07 18:35:22
(#133) Sztem ebben a két kötetnyi Trigunban, amit most kiadnak senki sem fog nagyot csalódni, mert szinte egy az egyben feldolgozta az anime.
Majd csak a Maximumtól fog igazán eltérni egymástól a két történet.
Majd csak a Maximumtól fog igazán eltérni egymástól a két történet.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-06-07 18:35:44
Tényleg. Köszi. Csak nem gondoltam volna, hogy a japánból indulnak ki.
Miért? Angolul a "Trigun"-t és a "Trygun"-t is Trájgánnak kell ejteni. Ez bizony tény.
Trigunt miért kéne?
Miért? Angolul a "Trigun"-t és a "Trygun"-t is Trájgánnak kell ejteni. Ez bizony tény.
Trigun kiejtése:トライガン, Toraigan a wikipedia szerint. Tehát inkább "trájgán" mint "trigán"...
beküldve: 2008-06-07 16:13:20
(#129) Szerencsére nem fenyeget a pénzveszteség a DV környékén. Eygedül a Berserkre lennék kíváncsi valamennyire, de arra a sok kötetre pénzt nem adok ki. A Trigunról meg azt mondjátok, rosszabb, mint az anime. Kövezzetek meg, de magánvéleményem szerint (!) nem nagy dobás az anime.Most kezdtem csak nézni az Animax-on, de 6-7 résznél tovább nem jutottam. Nem tetszik.
És a lányok ez a pálcikaizé tetszik?
Nekem nem. Maradok Lightnál és Mikaminál.
Háát ők sem azok a díjbirkózók, de egy fokkal jobb!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-06-07 15:41:07
És a lányok ez a pálcikaizé tetszik?
Nekem nem. Maradok Lightnál és Mikaminál.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-06-07 14:38:32
(#126) Trigun kiejtése:トライガン, Toraigan a wikipedia szerint. Tehát inkább "trájgán" mint "trigán"...
ááááááááá sztem az Eszeveszett Vash sokkal fílingesebb mint a Vash, a Vészhozó...
Egyezik a véleményünk. Megszokható, csak furcsa...
A Trigunt azért majd én is becsekkelem, terjengjen róla bármily elkedvetlenítő szóbeszéd, annyira kedves anime-élmény, hogy megérdemel egy próbát!
Ha csak fele olyan jó, mint az anime, akkor simán megéri azt az összesen kábé 4500 Ft-ot
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Lehet, hogy ez a testalkat a trendi... jómúltkor elmentem vlm ruhafélét venni és alig találtam emberi szabást, mert úgy tűnik mostanság minden ruha a legalább 180 cm és max. 60 kg egyszálbél fazonokra van szabva...
Btw a mangák/animék ábrázolásmódjában sokszor már szinte túl tökéletes anatómiával jelenítik meg a szereplőket, értem ez alatt azt, hogy arányait tekintve kb. úgy nézne ki egy tökéletes antropomorf (mondom ezt és nem embert, mert olyan úgysem létezik... bár szembe jönne velem egy Kanu Uncho!!! ).
A Trigunt azért majd én is becsekkelem, terjengjen róla bármily elkedvetlenítő szóbeszéd, annyira kedves anime-élmény, hogy megérdemel egy próbát!
Btw a mangák/animék ábrázolásmódjában sokszor már szinte túl tökéletes anatómiával jelenítik meg a szereplőket, értem ez alatt azt, hogy arányait tekintve kb. úgy nézne ki egy tökéletes antropomorf (mondom ezt és nem embert, mert olyan úgysem létezik... bár szembe jönne velem egy Kanu Uncho!!! ).
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Most nem azért, de a mangákban mióta törekednek az anatómiailag tökéletes ábrázolásra? Gyakran erősen túlidealizáltak a karakterek, vagy csak azért torzítanak, mert úgy jobban mutat egy beállás. És nem is csak a shoujo mangákban, Alucardnak is térdig érő karjai vannak, mégis szeretjük (sztem ő még vonzóbb is mint Setsuna, de ez most nem ide tartozik ).
Drasztikus fogyókúrába, meg senkinek sem kell kezdenie, azért mert a mangákban a csajok bishounenekre buknak, a valódi pasikban még nem ugyanazt keresik.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Nem is értem, miért engedték meg a japánok.
Na ez a rész nekem is homály...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."