Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Delta Vision
beküldve: 2008-05-18 18:54:07
(#75) Jó hallani, hogy legalább ebben a tekintetben hibátlan lett az Angel Sanctuary.
YAYYY!
YAYYY!
Laissez faire, laissez passer.
Egyetértek.
Nem érdekel, hogy fonetikus vagy hepburn, a lényeg, hogy kiadták.
Nem érdekel, hogy fonetikus vagy hepburn, a lényeg, hogy kiadták.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-05-18 17:36:42
(#73) Nevek leírása nem zavar, úgyis a rajz és a történet a lényeg.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Naná, ki mondta, hogy nem? A Kenshin 3-at is megvettem, igaz, a fonetikus nevektől majdnem dobtam egy hátast, annyira zavaró volt... Sebaj, egyszer majd csak megszokom (, vagy megszököm)
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Ezzel egyet kell értenem...Bár a Hepburn-féle átirat jobban illett volna a mangához,azért így sem olyan vészes...^^
Legalább kiadják!Ha csak ennyi hibája van,akkor is érdemes megvenni szerintem..^^
És én is ajánlom NAGYON!!!^^
Legalább kiadják!Ha csak ennyi hibája van,akkor is érdemes megvenni szerintem..^^
És én is ajánlom NAGYON!!!^^
Minden művem önmagam megőrzésének legutolsó menedéke.
beküldve: 2008-05-18 08:57:27
(#70) ÁÁÁ, ezt nem hiszem el!!! Most néztem meg a Delta Vision honlapját, és már fent van az AS ismertetője, ami nagyon jó, meg minden, DE hogy a francba lehet fonetikusan írni a neveket? Egyszerűen borzasztó... Nagy csalódás ez a részemről , viszont ettől függetlenül is meg fogom venni, elvégre a kedvenc mangámról van szó Istenem, fonetikus nevek! * motyogja hitetlenkedve*
Biztosan tetszeni fog, nagyon komoly kis manga... Csak télleg rohadt hosszú...
Szerk: Arishima 2008-05-17 22:07:35
Hát, akció, romantika, incest, némi "horror" beütéssel...
Szerintem vevő vagyok
Hát, akció, romantika, incest, némi "horror" beütéssel...
beküldve: 2008-05-17 21:38:00
(#66) Nyugi, én is ien vok, szval megértelek Nekem a másik kedvenc angám tőle am a Die (mondani sem kell, az is az incest alap miatt...) Sajnos vhogy én szeretem az ien morbid sztorikat...
Rendben!^^
(És gomen gomen,csak túl tudok lelkesedni sokszor és akkor az emberek idegeire megyek... )
(És gomen gomen,csak túl tudok lelkesedni sokszor és akkor az emberek idegeire megyek... )
Szerk: Kaori 2008-05-17 21:08:29
Na ezt majd kipróbálom, kösz a tippet
Jogos...^^
A többi történetét is nagyon a figyelmedbe ajánlom (pl:Elfeledett Júlia,God Child),mert nagyon ott vannak!Történetileg meg..Huhhh...Hát igen,nagy kedvencem...^^
Persze nem olyan hosszúak mint az AS,van ami csak 1-1 fejezet,de nagyon szépek!^^És ha időrendbe teszed KY mangáit,akkor mosolyoghatsz is hogy mettől meddig és hogyan fejlődött rajzilag!^^
A többi történetét is nagyon a figyelmedbe ajánlom (pl:Elfeledett Júlia,God Child),mert nagyon ott vannak!Történetileg meg..Huhhh...Hát igen,nagy kedvencem...^^
Persze nem olyan hosszúak mint az AS,van ami csak 1-1 fejezet,de nagyon szépek!^^És ha időrendbe teszed KY mangáit,akkor mosolyoghatsz is hogy mettől meddig és hogyan fejlődött rajzilag!^^
Talán lesz Bár én tőle nagyon leragadtam az AS-nél... 8. kötetig jutottam, majd olvasom tovább (már nyomtatásban ) Az tény, hogy az Ova nem egy nagy valami, de legalább van, ez is egy szempont