Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Delta Vision
beküldve: 2008-03-10 19:12:03
(#15) A Kensin és a Naruto nem elég ütős cím? Két totál alapmű..
Hamár a kiadásokról beszélünk.. a Gravitation-ről is tárgyalnak, habár én nem vok oda érte, ez is egy elég nagy cím.
Hamár a kiadásokról beszélünk.. a Gravitation-ről is tárgyalnak, habár én nem vok oda érte, ez is egy elég nagy cím.
beküldve: 2008-03-10 19:10:30
(#14) Szerintem meg pont a Mangafan miatt húztak bele >)
Vagy mondjuk lehetne egy röpke 10 kötetes *célozgat, célozgat*
Vagy mondjuk lehetne egy röpke 10 kötetes *célozgat, célozgat*
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-03-10 19:07:29
(#13) Igen,igen...IGGGEN!!Van ilyen is??AS és Berserk?Ha így folytatjuk még a mostaninál is komolyabb gondjaim lesznek anyagilag
Ja...és akkor most a Mangafannak is bele kéne húzni valami spéci kis sorozattal...vagy valami egykötetessel,ilyesmi,hm./célo zgatósan néz/
Ja...és akkor most a Mangafannak is bele kéne húzni valami spéci kis sorozattal...vagy valami egykötetessel,ilyesmi,hm./célo zgatósan néz/
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Ezt nem hiszem el, ezt nem hiszem el Remélni sem mertem, hogy ez még ötven éves korom előtt megtörténik. Yuki Kaori, imádom, és magyarul.... ezt nem hiszem el
Na es ha meg a God Child(Count Cain) lenne. Az AS nem a kedvencem de legalabb Yuki Kaori.Jah...
beküldve: 2008-03-10 18:51:27
(#11) Ezt nem hiszem el, ezt nem hiszem el Remélni sem mertem, hogy ez még ötven éves korom előtt megtörténik. Yuki Kaori, imádom, és magyarul.... ezt nem hiszem el
"Mindenkinek megvan a maga Édene: egy világban, ahol te vagy a legfontosabb"
beküldve: 2008-03-10 16:55:44
(#10) Wow, AS magyarul. Nem hittem volna, hogy bármelyik kiadó bele mer vágni, legalábbis még egy jó darabig. :) Ez igen örvendetes, bár megvan angolul, úgyhogy még egyszer nem fogom megvenni. Viszont a Berserket annál inkább, áldom az eszem, hogy nem abba ruháztam be az uccsó manga-rendelésemnél. :))
beküldve: 2008-03-10 15:22:05
(#9) pontosításként írnék. "szeretnék még az AnimeConra megjelentetni legalább az egyik első kötetet, de a májusi Képregényfesztiválon már biztosan kezünkben tarthatjuk azokat."
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Angel Sanctuary magyarul!!! Jupi! (ez egy direkt visszafogott sikoly, nehogy beleremegjen az egész net XD)
Imádjuk a Yuki Kaori mangákat! *reménykedik, h ez után, a többit is kiadják...*
El se hiszem... most komolyan, amig kijön mind a 20 kötet beleőszülök +belerokkanok anyagilag.. De kit érdekel? AS magyarul!!!
Imádjuk a Yuki Kaori mangákat! *reménykedik, h ez után, a többit is kiadják...*
El se hiszem... most komolyan, amig kijön mind a 20 kötet beleőszülök +belerokkanok anyagilag.. De kit érdekel? AS magyarul!!!
lumana.wordpress.com
beküldve: 2008-03-10 14:47:09
(#7) Ha a Berserket nem húznák el annyira, biztos jó lenne -.-"
Érdekes, azt hittem az Angel Sanctuaryra folyamatos fangirlsikoltozás kíséri majd a fórumokat ._. Bár azért azon is meglepődtem, hogy Narutóra is csal kis kitörések voltak. Cheh, "álfanok" x')
Érdekes, azt hittem az Angel Sanctuaryra folyamatos fangirlsikoltozás kíséri majd a fórumokat ._. Bár azért azon is meglepődtem, hogy Narutóra is csal kis kitörések voltak. Cheh, "álfanok" x')
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ezt nem hiszem el! Végre lesz az AS magyarul???!!! HALLELUJA!! Ezt vártam már mióta Jól vagyok, csak ettől oan jó kedvem lett *örömködik magában a sarokban*
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-03-10 13:14:28
(#5) ÚÚÚÚÚrsiten ez komoooj??????
basszus, lesz Berserk, isteneeem
még1 vevővel számolhatnak ugy hiszem
basszus, lesz Berserk, isteneeem
még1 vevővel számolhatnak ugy hiszem
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-03-10 08:46:43
(#4) A Berserkre én tuti vevő vagyok, bár a stílusa miatt ált. vlk vagy szereti vagy ki nem állhatja... én az előbbi vagyok!
Én régóta veszem a DV könyveit, de csak remélni tudom, hogy a megjelenő mangák esetében jobban megválogatják a fordítókat, mint egyes fantasy köteteknél.
Én régóta veszem a DV könyveit, de csak remélni tudom, hogy a megjelenő mangák esetében jobban megválogatják a fordítókat, mint egyes fantasy köteteknél.
A kiadó "hivatalos" boltja a Sárkánytűz, ahol a könyvek mellett rengeteg szerepjátékos cucc is van, meg TCG, táblás játék ..stb
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Az Angel Sanctuaryt annyira nem ismerem, csak pár dolgot hallottam róla, de a Berserk-amíg nem megy át rétestésztába- simán veri a Mangattack-os kiadványokat(meg a Narutot is), főleg rajzilag *-* .
Én már csk azért szurkolok, hogy igényes kiadás legyen.
Én már csk azért szurkolok, hogy igényes kiadás legyen.
beküldve: 2008-03-08 09:09:41
(#2) Én nem ismerem annyira ezeket a mangákat, de majd beleolvasgatás után eldöntöm, hogy érdemes-e belekezdeni egy új sorozatba. Nem nagy esélyt látok erre, mert most a Mangafanos kiadványain kívül még az utolsó Nyári srácokat megveszem, és ott vannak még az új Mangattack kiadványok.
beküldve: 2008-03-08 08:41:09
(#1) Na, hogy legyen erről a kiadóról is egy topic, meg nem is igazán tudtam volna hova írni:
Tegnap este volt a pesti Eduárd képregényüzletben egy beszélgetés a mangákról, melyben a Delta Vision is feltárta a terveit a közeljövőre nézve:
A SakuraCon-ra tervezik kiadni a Berserk és Angel Sanctuary mangákat. Egyelőre semmi konkrétum nincs (ár, magyar cím stb.) de sztem sokaknak már ez a hír is elég!
A Berserk 32 kötetes és még futó sorozat, elsősorban idősebb korosztálynak ajánlott (seinen).
Az Angel Sanctuary 20 kötetes és befejezett.
Oh, és a Makrancos hercegnő rajongói is jól járnak: idén kijön mind az 5 kötet.
Tegnap este volt a pesti Eduárd képregényüzletben egy beszélgetés a mangákról, melyben a Delta Vision is feltárta a terveit a közeljövőre nézve:
A SakuraCon-ra tervezik kiadni a Berserk és Angel Sanctuary mangákat. Egyelőre semmi konkrétum nincs (ár, magyar cím stb.) de sztem sokaknak már ez a hír is elég!
A Berserk 32 kötetes és még futó sorozat, elsősorban idősebb korosztálynak ajánlott (seinen).
Az Angel Sanctuary 20 kötetes és befejezett.
Oh, és a Makrancos hercegnő rajongói is jól járnak: idén kijön mind az 5 kötet.