Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Delta Vision
Jaj szegény srác...
Ha ilyen anatómiával kéne élnem, felőlem is jöhetne az Armageddon!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-06-06 11:56:44
(#103) beküldve: 2008-06-03 11:42:19
(#102) infó:
a Makrancos hercegnő 5., (záró)kötete után elkezdjük az alkotó (I-Huan) egy másik, későbbi manhuáját is. Az új sorozat angol címe Divine Melody, ugyancsak sódzsó jellegű, szintén történelmi időkben játszódik, csak kicsit misztikusabb az elődjénél: tele van a klasszikus kínai legendák tündérszerű lényeivel, hegyi boszorkákkal, démonokkal stb., stb.
A képi világa pedig még kiforrottabb, még szebb, mint a Makrancosé volt.
Makrancos hercegnő 5. kötete augusztusra várható.
a Makrancos hercegnő 5., (záró)kötete után elkezdjük az alkotó (I-Huan) egy másik, későbbi manhuáját is. Az új sorozat angol címe Divine Melody, ugyancsak sódzsó jellegű, szintén történelmi időkben játszódik, csak kicsit misztikusabb az elődjénél: tele van a klasszikus kínai legendák tündérszerű lényeivel, hegyi boszorkákkal, démonokkal stb., stb.
A képi világa pedig még kiforrottabb, még szebb, mint a Makrancosé volt.
Makrancos hercegnő 5. kötete augusztusra várható.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Na ez kielégítő válasz volt, köszcsi .
Szívesen
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Na ez kielégítő válasz volt, köszcsi . (De a színes akkor is szebb lett volna x))
az első pár lap alapjáraton(az eredetiben) színes volt, vagy csak én emlékszek rosszul?
A kiadó fórumán Rorimack teljes körűen megválaszolta a kérdést (az érdem az övé, én csak könyvelek ):
FB-nek igaza is van, meg nem is: ezek az oldalak színesben jelentek meg - amikor először közölték őket a magazinban.
A gyűjteményes kötetben viszont - ahogy az akkori mangák mindegyikénél és a mai mangák többségénél - ezek az oldalak fekete-fehérben kerültek bele. (Ez a fekete-fehérítés is "standard" a japán mangákban.)
A legtöbb esetben az eredeti kiadónak sincsenek meg a színes oldalak, ők is csak azt tudják felajánlani a külföldi kiadónak (itt pl. a DVnek), amit a japán nyelvű kötetben lát az ember.
A frissebb mangákban (pl. Árnybíró) már a kötet is tartalmaz színes oldalakat, ill. ezekkel rendelkezik a kiadó is. (De pl. mindennek ellenére a Nana is fekete-fehérítve jött ki - mármint a japán (plusz német, angol) változat).
Ennél "igényesebben" csak akkor tudja kihozni a DV a Berserket, ha mondjuk Japánban elkezdik kiadni a felújított, "perfect" változatot.
(És ha azt eladják külföldre - lásd Kensin, Élni stb.)
A gyűjteményes kötetben viszont - ahogy az akkori mangák mindegyikénél és a mai mangák többségénél - ezek az oldalak fekete-fehérben kerültek bele. (Ez a fekete-fehérítés is "standard" a japán mangákban.)
A legtöbb esetben az eredeti kiadónak sincsenek meg a színes oldalak, ők is csak azt tudják felajánlani a külföldi kiadónak (itt pl. a DVnek), amit a japán nyelvű kötetben lát az ember.
A frissebb mangákban (pl. Árnybíró) már a kötet is tartalmaz színes oldalakat, ill. ezekkel rendelkezik a kiadó is. (De pl. mindennek ellenére a Nana is fekete-fehérítve jött ki - mármint a japán (plusz német, angol) változat).
Ennél "igényesebben" csak akkor tudja kihozni a DV a Berserket, ha mondjuk Japánban elkezdik kiadni a felújított, "perfect" változatot.
(És ha azt eladják külföldre - lásd Kensin, Élni stb.)
Ha nagyon saccolnom kéne a Trigun árát 2500-ra tippelném. Rendezvényeken erre rájön még 20% kedvezmény, szóval 2000Ft-ért nem is lesz rossz ár, nem igaz?
Ez költöi kérdés volt x), legyen igazad.(De még ha drágább is megéri )
A Berserk pedig nem színes (legjobb tudomásom szerint).
Igen, a magyar kiadás nem, de a japán sem? beküldve: 2008-05-27 12:04:47
(#97) Divine Melody már most tetszik.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Amúgy jóval olcsóbb az előállítási költség, ha két vaskos kötetet nyomnak ki, mint három vékonyabbat.
E'gen? Nah tessék
Más: végre valahára megszereztem a Berserket. Jó vastagocska x] Egy dolog volt ami szúrta a szemem: az első pár lap alapjáraton(az eredetiben) színes volt, vagy csak én emlékszek rosszul?
Ha nagyon saccolnom kéne a Trigun árát 2500-ra tippelném. Rendezvényeken erre rájön még 20% kedvezmény, szóval 2000Ft-ért nem is lesz rossz ár, nem igaz?
A Berserk pedig nem színes (legjobb tudomásom szerint).
Amúgy jóval olcsóbb az előállítási költség, ha két vaskos kötetet nyomnak ki, mint három vékonyabbat.
E'gen? Nah tessék
Más: végre valahára megszereztem a Berserket. Jó vastagocska x] Egy dolog volt ami szúrta a szemem: az első pár lap alapjáraton(az eredetiben) színes volt, vagy csak én emlékszek rosszul?
Szerk: miyu 2008-05-27 11:36:32
Remélem a cím is megmarad és nem erőltetnek rá olyan hosszabb címet, mint ahogy azt a Dark Horse is csinálta.
Igen, az jó lenne
[...]az eredeti kiadó masszívan beleszól az olyan jelentős kérdésekbe, mint amilyen a borító...
Persze, ez nyilvánvaló. Csak azt mondtam, hogy remélem latin betűkkel is hasonló elrendezés lesz (ha már úgyse maradnak rajta a koreai karakterek). Remélem a cím is megmarad és nem erőltetnek rá olyan hosszabb címet, mint ahogy azt a Dark Horse is csinálta.
Ilyen vastag a Trigun, jesszus x). Mondjuk akkor az ára is 2 kötetével vetekszik majd.
Nem hiszem, hogy 3000Ft (másfél kötet ára) felett lesz az ára (az ugyanis a lélektani felső határ). Amúgy jóval olcsóbb az előállítási költség, ha két vaskos kötetet nyomnak ki, mint három vékonyabbat.
Hangulatba jöttem.
Akkor csak megérte.
A hangulat fokozása miatt jöjjön egy kis borítógaléria:
Dangu (seinen)
1
nagy méret
2
nagy méret
3
nagy méret
4
nagy méret
5
nagy méret
6
nagy méret
7
nagy méret
8
nagy méret
9 (sajna csak ekkorában találtam)
nagy méret
Trigun (shounen)
1
nagy méret
2
nagy méret
A Trigun első kötete lesz az eddigi legvastagabb manga Magyarországon, 360 oldal (közel 2 kötetnyi vastagság).
Dangu (seinen)
1
nagy méret
2
nagy méret
3
nagy méret
4
nagy méret
5
nagy méret
6
nagy méret
7
nagy méret
8
nagy méret
9 (sajna csak ekkorában találtam)
nagy méret
Trigun (shounen)
1
nagy méret
2
nagy méret
A Trigun első kötete lesz az eddigi legvastagabb manga Magyarországon, 360 oldal (közel 2 kötetnyi vastagság).
Hangulatba jöttem.
A Trigun (mindenképpen) és a Dangu érdekel.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Szerk: Fumihiko 2008-05-27 00:54:49
[Bár remélem, hogy megéri az árát mert azt olvastam valahol, h nincs olyan jó mint az anime. De majd kiderül...]
Tudja kánya... ha csak fele olyan jó, mint az anime, még akkor is tízből nyolc pontos...