Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Delta Vision
beküldve: 2008-05-04 01:02:42
(#45) A Trigunról hol csöppentettek el infót?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-05-03 12:32:50
(#44) Persze!
Dangu:
Manshin-musas--or "Shaman Warriors"--can harness spirits and become berserk and wreck havoc. Yarang is one of the strongest Manshin-musas who has been given a position as a government official for his valor in war. Plenty of blood and gore.
Presented in the original Korean format, Shaman Warrior is a dramatic fantasy series with a kinetic style that will appeal to fans of Blade of the Immortal and Vagabond! From the desert wastelands emerge two mysterious warriors, master wizard Yarong and his faithful servant Batu. On a grave mission from their king, they have yet to realize the whirlwind of political movements and secret plots which will soon engulf them and change their lives forever. When Yarong is mortally injured, Batu must fulfill a secret promise to leave Yarong's side and protect his master's child. As Batu seeks to find and hide the infant, Yarong reveals another secret to those who have tracked him down to finish him off--the deadly, hidden power of a Shaman Warrior!
Divine Melody:
This is a wonderful tale set in historical times that deals with amazing legends... A strong and active young boy named Duo Xi and a gentle young girl named Xiao Que live in a village at the base of a mountain which, legend has it, is home to female fox demons. Among the foxes is the very special Cai Sheng--a little girl fox with the power to one day become what only the most powerful foxes can become: a man, able to sire celestial fox children. Lonely, with no one her age to play with, the child fox Cai Sheng descends to the village and plays with Duo Xi and Xiao Que, and when the little fox child is attacked by a dog, it's the two human children who save her! Now the humans are marked, and will remain so--even in their lives to come--until Cai Sheng repays her debt to them... Two hundred years later, Cai Sheng is more powerful and has mastered the art of becoming a man...and she still owes a debt to the reincarnated children!
Dangu:
Manshin-musas--or "Shaman Warriors"--can harness spirits and become berserk and wreck havoc. Yarang is one of the strongest Manshin-musas who has been given a position as a government official for his valor in war. Plenty of blood and gore.
Presented in the original Korean format, Shaman Warrior is a dramatic fantasy series with a kinetic style that will appeal to fans of Blade of the Immortal and Vagabond! From the desert wastelands emerge two mysterious warriors, master wizard Yarong and his faithful servant Batu. On a grave mission from their king, they have yet to realize the whirlwind of political movements and secret plots which will soon engulf them and change their lives forever. When Yarong is mortally injured, Batu must fulfill a secret promise to leave Yarong's side and protect his master's child. As Batu seeks to find and hide the infant, Yarong reveals another secret to those who have tracked him down to finish him off--the deadly, hidden power of a Shaman Warrior!
Divine Melody:
This is a wonderful tale set in historical times that deals with amazing legends... A strong and active young boy named Duo Xi and a gentle young girl named Xiao Que live in a village at the base of a mountain which, legend has it, is home to female fox demons. Among the foxes is the very special Cai Sheng--a little girl fox with the power to one day become what only the most powerful foxes can become: a man, able to sire celestial fox children. Lonely, with no one her age to play with, the child fox Cai Sheng descends to the village and plays with Duo Xi and Xiao Que, and when the little fox child is attacked by a dog, it's the two human children who save her! Now the humans are marked, and will remain so--even in their lives to come--until Cai Sheng repays her debt to them... Two hundred years later, Cai Sheng is more powerful and has mastered the art of becoming a man...and she still owes a debt to the reincarnated children!
beküldve: 2008-05-03 11:42:45
(#43) Divine Melody akkor jó lehet.
Két manga történetéről lehet valamit tudni?
Két manga történetéről lehet valamit tudni?
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-05-03 08:33:31
(#42) Pár infó a következő cuccokról:
Dangu - 9 kötetes befejezett seinen manhwa, mely angolul is megjelent Shaman Warrior címmel a Dark Horse jóvoltából.
Divine Melody - jelenleg 7 kötetes, még futó sorozat a Makrancos hercegnő alkotójától. Történelmi shoujo.
Dangu - 9 kötetes befejezett seinen manhwa, mely angolul is megjelent Shaman Warrior címmel a Dark Horse jóvoltából.
Divine Melody - jelenleg 7 kötetes, még futó sorozat a Makrancos hercegnő alkotójától. Történelmi shoujo.
beküldve: 2008-05-02 12:39:56
(#41) Én sem tudok rendes rangsort állítani, de a MangaFan az első, az egyértelmű.
Jó látni, hogya Delta Vision is komolyabb címekkel (Berserk, Angel Sanctuary, Trigun) próbálkozik. A Mangattack elbújhat mellette, de én mégis többet veszek tőlük.
Én nem tudnék választani a kiadók közül, mind ad ki nagyon jó mangákat. Delta vision a Makrancos hercegnőt, ASt, Mangafan a DNt, Mangattacknál meg pl a Káosz kapui, de ha kiadják a Suikoden mangát, ami nálam a top 1 manga, akkor már boldog leszek. Főleg, hogy sok Tokyopopos manga tervben van nekik.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-05-01 20:30:39
(#39) A Trigunnak örülök. Ha sikerül befejeznem az angol manga sorozataimat, akkor már csak magyar cuccokat fogok venni. Van választék!
beküldve: 2008-05-01 20:25:46
(#38) Jó látni, hogya Delta Vision is komolyabb címekkel (Berserk, Angel Sanctuary, Trigun) próbálkozik. A Mangattack elbújhat mellette, de én mégis többet veszek tőlük.
Nemkéne lefordítani...
Nem is fordították. Berserk maradt.
A Trigun nálam biztos vétel lesz!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-05-01 20:18:22
és nem magyarítják a Berserk címét (magyarul talán "Dühödten" v. "Megvadulva"/?/).
Nemkéne lefordítani...
Mert ugyanis egy lefordíthatatlan szó:
Berserkir/Bersärger -> a német ärger = harag szóból. Viking kifejezés, eredetileg az úgynevezett harci tombolókra használták, akik bedrogozva, egy szál karddal, vért és pajzs nélkül rontottak a tömegbe, és fájdalmat nem érezve mindenkit megölttek, aki mozgott. Később a szó átivódott az összes germán nyelvbe "irányíthatatlan harci düh" jelentéssel.
A berserk szó ennek az igésített változata.
És már csak azért se kéne fordítani, mert a germán hangzás nagyon szépen visszaadja a szó jelentését, hangulatban.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
azért azt is érdemes hozzátenni h nem lányoknak szól! XD
Akkor kivétel erősiti a szablyát mert én imádom a Berserket ^.^ Örültem, hogy kiadják magyarul mert az anime vége... hogy is mondjam elégé lezáratlan...
Szerk: miyu 2008-05-01 18:44:38
beküldve: 2008-05-01 18:39:43
(#34) minden sorozat mindenféleképpen végig meg fog jelenni magyarul is
- az Angel Sanctuary 1. májusban várható
- a Makrancos hercegnő 4. a májusi Képregényfesztiválra biztosan készen lesz
- a Makrancos hercegnő 5., utolsó része a nyári conra jelenhet meg
- a helyét szintén manhua, a Divine Melody veszi majd át
- a Dangu című koreai sorozatot is elkezdik az idén
- egy meg nem nevezett, lányoknak szóló koreai sorozatról is tárgyalnak, de ezt idén valószínűleg már nem kezdik el kiadni
- WarCraft, StarCraft antológiát, újabb köteteket ki fogják adni, amint sikerül megállapodni a jogtulajdonossal
- a Bolondok aranya 3. valószínűleg ősszel várható
- a kétkötetes Trigun mangát is kiadják idén, a Trigun Maximumra opciójuk van, ha sikeres az első kettő, jöhet a folytatás
- az Angel Sanctuary 1. májusban várható
- a Makrancos hercegnő 4. a májusi Képregényfesztiválra biztosan készen lesz
- a Makrancos hercegnő 5., utolsó része a nyári conra jelenhet meg
- a helyét szintén manhua, a Divine Melody veszi majd át
- a Dangu című koreai sorozatot is elkezdik az idén
- egy meg nem nevezett, lányoknak szóló koreai sorozatról is tárgyalnak, de ezt idén valószínűleg már nem kezdik el kiadni
- WarCraft, StarCraft antológiát, újabb köteteket ki fogják adni, amint sikerül megállapodni a jogtulajdonossal
- a Bolondok aranya 3. valószínűleg ősszel várható
- a kétkötetes Trigun mangát is kiadják idén, a Trigun Maximumra opciójuk van, ha sikeres az első kettő, jöhet a folytatás
megnéztem a berserk bemutató oldalait. és kijelenthetem h nem nekem való. nem értem h a srácok mit esznek benne. ^^"
Az első kötetből szinte semmi nem derül ki. Az animét láttam és nagyon jó a sztori. Idővel lesz nagyon érdekes az egész, mert megtudhatjuk hogyan is szerezte Guts a billogot, miért félszemű és miért olyan a keze amilyen.
Kétszer is kiolvastam már a nyitó kötetet, mert a harcok nagyon izgalmasak és véresek. Egyértelműen nem gyerekeknek való a történet. Lesz itt cselszövés, megerőszakolás, csúnya bosszú állás stb.
azért azt is érdemes hozzátenni h nem lányoknak szól! XD
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
megnéztem a berserk bemutató oldalait. és kijelenthetem h nem nekem való. nem értem h a srácok mit esznek benne. ^^"
Az első kötetből szinte semmi nem derül ki. Az animét láttam és nagyon jó a sztori. Idővel lesz nagyon érdekes az egész, mert megtudhatjuk hogyan is szerezte Guts a billogot, miért félszemű és miért olyan a keze amilyen.
Kétszer is kiolvastam már a nyitó kötetet, mert a harcok nagyon izgalmasak és véresek. Egyértelműen nem gyerekeknek való a történet. Lesz itt cselszövés, megerőszakolás, csúnya bosszú állás stb.
Szerk: Rudymester 2008-05-01 17:56:20