• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Manga >>
Delta Vision
Oldalak: ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 <<>>
beküldve: 2008-05-01 17:19:50
(#30)
John Scineram
John Scineram
[ Gyalog ]
Trigun by Delta Vision! Alapmű. Ezt neked, Csaba!

Nos, Nana vagy DN helyett vegyem?

Na jó, Berserk (első oldalon dugnak? ) .

Laissez faire, laissez passer.
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-04-23 19:03:52
(#29)
Bendzsi
Bendzsi
[ Addiktgyanús ]
A Con-on beszereztem a Berserk magát is.
Nem bántam meg, tetszik a története és a fantasy stílusa is.
Az animét jelenleg is nézem.
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
A mangában tetszik az a kis tündér Puck.

A következőtt is megfogom venni kár, hogy csak Júniusban jön ki és persze az AS-t is megveszem csak arra nem maradt
zsetonom.

Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2008-04-23 19:04:58
beküldve: 2008-04-12 12:45:59
(#28)
Elhaym
Elhaym
[ Megszállott ]
ASt biztos megveszem, elvileg máj 17.én jelenik meg a Makrancos hercegnővel együtt. Lesz mit olvasni.

Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-04-12 11:13:18
(#27)
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]
Mint már Mangattack topicba is írtam, a DeltaVision-től sem fogok venni egy ideig mangát szerintem, mert megterheli a pénztárcámat a MangaFan (nem komolyan venni) .

beküldve: 2008-04-04 11:33:30
(#26) Válasz Hana-chan (#22) üzenetére
vadooc
vadooc
[ Megszállott ]
A delta vision forumján olvastam, hogy májusra akarják csak megjelentetni az AS-t. Nem úgy volt, hogy a conra már kijön?? Tud erről valaki valamit, vagy ne reménykedjek...

úgy volt h remélhetőleg az egyik címből kijön a conra az első kötet... és úgy látszik az inkább a berserk minthogy az AS.

am megnéztem a berserk bemutató oldalait. és kijelenthetem h nem nekem való. nem értem h a srácok mit esznek benne. ^^"

http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-04-04 11:28:03
(#25)
Nero Blanco
Nero Blanco
[ Új arc ]
A Berserk első részének a címlapja és mintaoldalai megtekinthetők már az MKSZ közös honlapján. a Képregény Infón, az Előzetesek menüben.
[Link]

beküldve: 2008-04-02 15:48:22
(#24) Válasz Horsee (#19) üzenetére
Rudymester
Rudymester
[ Megszállott ]
Na, sikerült kiderítenem, hogy idén elméletileg 5 Berserk-et és 4 Angel Sanctuary-t tervez a kiadó. Ebből kitűnik, hogy a megjelenés nagyjából kéthavi lesz és folyamatos. Idén kijön a Makrancos hercegnő összes kötete és most tavasszal a Bolondok aranya 2. kötete. Lehet ujjongani.

Ihaj-csuhaj! (ujjongás megvolt...)
Berserk jöhet. Végre egy igazi seinen sorozat. Végre fény derül számomra, hogy mi történt az anime befejeződése után (ami félbehagyja a sztorit). Nekem mindenképpen rajta van a bevásárló listámon...

beküldve: 2008-04-02 14:08:03
(#23) Válasz Kira (#21) üzenetére
Arishima
Arishima
[ Megszállott ]
Ez nem is rossz ötlet... Nekem is kéne vmi nyári munka, h az ASre összehozzam a pénzt. Mi az, h csak májusra hozzák ki? Pedig csak ezért mentem volna Conra... Na, most már akkor tuti nem meek, mert nem lesz miért Mind1, ez van... *von vállat*

Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-04-02 13:37:37
(#22)
Hana-chan
Hana-chan
[ Új arc ]
A delta vision forumján olvastam, hogy májusra akarják csak megjelentetni az AS-t. Nem úgy volt, hogy a conra már kijön?? Tud erről valaki valamit, vagy ne reménykedjek...

"Mindenkinek megvan a maga Édene: egy világban, ahol te vagy a legfontosabb"
beküldve: 2008-03-22 23:50:52
(#21) Válasz Arishima (#6) üzenetére
Kira
Kira
[ Addiktgyanús ]
Ezt nem hiszem el! Végre lesz az AS magyarul???!!! HALLELUJA!! Ezt vártam már mióta Jól vagyok, csak ettől oan jó kedvem lett *örömködik magában a sarokban*

*kiugrik a bőréből, visítozva körbe-körbe ugrál....na a szobában, ha nem aludna a nép* Angel Sanctuary!!! Már épp olvasni akartam egy barátom kérésére fanfordítást, de akkor inkább várok az elolvasással, míg kiadják. Hogy honnan szerzek rá költőpénzt tanuló létemre... anya nyárimunkának nekem a babysitterkedést ajánlotta. nemtom, mi lesz belőle, bár örülnék, ha sikerülne. imádom a kisgyerekeket.

A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2008-03-18 13:54:04
(#20) Válasz Horsee (#18) üzenetére
miyu
miyu
[ Megszállott ]
Hmm, Berserk x) Yeee.. Nem gondoltam, hogy lesz kiadó ameilyk bemeri vállalni, de szerencsére tévedtem. Egy hibája van, hogy nem tudják befejezni, de sebaj^^°.
és nem magyarítják a Berserk címét (magyarul talán "Dühödten" v. "Megvadulva"/?/).
Csaknem o.O..Kissé fura lenne Sehol nem fordígadták (asszem)

Angel Sanctuary-t bevallom férfiasan nem igazán ismerem, de ha meglesz a Berserk valszeg beruházzok rá.

Szerk: miyu 2008-03-18 14:15:38
beküldve: 2008-03-12 13:20:57
(#19)
Horsee
Horsee
[ Megszállott ]
Na, sikerült kiderítenem, hogy idén elméletileg 5 Berserk-et és 4 Angel Sanctuary-t tervez a kiadó. Ebből kitűnik, hogy a megjelenés nagyjából kéthavi lesz és folyamatos. Idén kijön a Makrancos hercegnő összes kötete és most tavasszal a Bolondok aranya 2. kötete. Lehet ujjongani.

Szerk: Horsee 2008-03-12 13:21:20
beküldve: 2008-03-12 12:34:07
(#18)
Horsee
Horsee
[ Megszállott ]
Én csak a Berserket fogom megvenni. A másik nem érdekel, mert shoujo. Eddig még nincs egy Delta Vision-ös mangám se, de havertól kölcsönkértem a Warcraft-ot és az elég szép kiadvány. Legalábbis hibát nem nagyon vettem észre. Remélem védőborítóval fogják kiadni és nem magyarítják a Berserk címét (magyarul talán "Dühödten" v. "Megvadulva"/?/).

beküldve: 2008-03-12 00:27:07
(#17)
Fumihiko
Fumihiko
[ Rászokóban ]
Ez mekkora királyság már! Mindkettőre befizetek asszem. Most hogy ennyi gyűjteni való manga lesz, nem is olyan nagy baj, ha néha elcsúszik egy-egy megjelenés. Jobban eloszlanak a kiadások.

Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
beküldve: 2008-03-11 07:25:06
(#16) Válasz superkrumply (#15) üzenetére
Ashihei
Ashihei
[ Gyalog ]
Kensin még talán (bár erős kifejezés rá, hogy alapmű), de a Naruto csak egy tucat shounen manga. Az más kérdés, hogy hatalmas rajongói tábora van.
Nekem mindkét DV kiadvány jobban bejön. Persze izlések és pofonok...

Oldalak: ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 <<>>