Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Delta Vision
beküldve: 2008-05-01 17:19:50
(#30) Trigun by Delta Vision! Alapmű. Ezt neked, Csaba!
Nos, Nana vagy DN helyett vegyem?
Na jó, Berserk (első oldalon dugnak? ) .
Nos, Nana vagy DN helyett vegyem?
Na jó, Berserk (első oldalon dugnak? ) .
Laissez faire, laissez passer.
beküldve: 2008-04-23 19:03:52
(#29) A Con-on beszereztem a Berserk magát is.
Nem bántam meg, tetszik a története és a fantasy stílusa is.
Az animét jelenleg is nézem.
A következőtt is megfogom venni kár, hogy csak Júniusban jön ki és persze az AS-t is megveszem csak arra nem maradt
zsetonom.
Nem bántam meg, tetszik a története és a fantasy stílusa is.
Az animét jelenleg is nézem.
A mangában tetszik az a kis tündér Puck.
A következőtt is megfogom venni kár, hogy csak Júniusban jön ki és persze az AS-t is megveszem csak arra nem maradt
zsetonom.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2008-04-23 19:04:58
beküldve: 2008-04-12 12:45:59
(#28) ASt biztos megveszem, elvileg máj 17.én jelenik meg a Makrancos hercegnővel együtt. Lesz mit olvasni.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-04-12 11:13:18
(#27) Mint már Mangattack topicba is írtam, a DeltaVision-től sem fogok venni egy ideig mangát szerintem, mert megterheli a pénztárcámat a MangaFan (nem komolyan venni) .
A delta vision forumján olvastam, hogy májusra akarják csak megjelentetni az AS-t. Nem úgy volt, hogy a conra már kijön?? Tud erről valaki valamit, vagy ne reménykedjek...
úgy volt h remélhetőleg az egyik címből kijön a conra az első kötet... és úgy látszik az inkább a berserk minthogy az AS.
am megnéztem a berserk bemutató oldalait. és kijelenthetem h nem nekem való. nem értem h a srácok mit esznek benne. ^^"
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-04-04 11:28:03
(#25) A Berserk első részének a címlapja és mintaoldalai megtekinthetők már az MKSZ közös honlapján. a Képregény Infón, az Előzetesek menüben.
[Link]
[Link]
Na, sikerült kiderítenem, hogy idén elméletileg 5 Berserk-et és 4 Angel Sanctuary-t tervez a kiadó. Ebből kitűnik, hogy a megjelenés nagyjából kéthavi lesz és folyamatos. Idén kijön a Makrancos hercegnő összes kötete és most tavasszal a Bolondok aranya 2. kötete. Lehet ujjongani.
Ihaj-csuhaj! (ujjongás megvolt...)
Berserk jöhet. Végre egy igazi seinen sorozat. Végre fény derül számomra, hogy mi történt az anime befejeződése után (ami félbehagyja a sztorit). Nekem mindenképpen rajta van a bevásárló listámon...
Ez nem is rossz ötlet... Nekem is kéne vmi nyári munka, h az ASre összehozzam a pénzt. Mi az, h csak májusra hozzák ki? Pedig csak ezért mentem volna Conra... Na, most már akkor tuti nem meek, mert nem lesz miért Mind1, ez van... *von vállat*
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-04-02 13:37:37
(#22) A delta vision forumján olvastam, hogy májusra akarják csak megjelentetni az AS-t. Nem úgy volt, hogy a conra már kijön?? Tud erről valaki valamit, vagy ne reménykedjek...
"Mindenkinek megvan a maga Édene: egy világban, ahol te vagy a legfontosabb"
Ezt nem hiszem el! Végre lesz az AS magyarul???!!! HALLELUJA!! Ezt vártam már mióta Jól vagyok, csak ettől oan jó kedvem lett *örömködik magában a sarokban*
*kiugrik a bőréből, visítozva körbe-körbe ugrál....na a szobában, ha nem aludna a nép* Angel Sanctuary!!! Már épp olvasni akartam egy barátom kérésére fanfordítást, de akkor inkább várok az elolvasással, míg kiadják. Hogy honnan szerzek rá költőpénzt tanuló létemre... anya nyárimunkának nekem a babysitterkedést ajánlotta. nemtom, mi lesz belőle, bár örülnék, ha sikerülne. imádom a kisgyerekeket.
A beszélő szerencsesüti...
Hmm, Berserk x) Yeee.. Nem gondoltam, hogy lesz kiadó ameilyk bemeri vállalni, de szerencsére tévedtem. Egy hibája van, hogy nem tudják befejezni, de sebaj^^°.
Angel Sanctuary-t bevallom férfiasan nem igazán ismerem, de ha meglesz a Berserk valszeg beruházzok rá.
és nem magyarítják a Berserk címét (magyarul talán "Dühödten" v. "Megvadulva"/?/).
Csaknem o.O..Kissé fura lenne Sehol nem fordígadták (asszem)Angel Sanctuary-t bevallom férfiasan nem igazán ismerem, de ha meglesz a Berserk valszeg beruházzok rá.
Szerk: miyu 2008-03-18 14:15:38
beküldve: 2008-03-12 13:20:57
(#19) Na, sikerült kiderítenem, hogy idén elméletileg 5 Berserk-et és 4 Angel Sanctuary-t tervez a kiadó. Ebből kitűnik, hogy a megjelenés nagyjából kéthavi lesz és folyamatos. Idén kijön a Makrancos hercegnő összes kötete és most tavasszal a Bolondok aranya 2. kötete. Lehet ujjongani.
Szerk: Horsee 2008-03-12 13:21:20
beküldve: 2008-03-12 12:34:07
(#18) Én csak a Berserket fogom megvenni. A másik nem érdekel, mert shoujo. Eddig még nincs egy Delta Vision-ös mangám se, de havertól kölcsönkértem a Warcraft-ot és az elég szép kiadvány. Legalábbis hibát nem nagyon vettem észre. Remélem védőborítóval fogják kiadni és nem magyarítják a Berserk címét (magyarul talán "Dühödten" v. "Megvadulva"/?/).
beküldve: 2008-03-12 00:27:07
(#17) Ez mekkora királyság már! Mindkettőre befizetek asszem. Most hogy ennyi gyűjteni való manga lesz, nem is olyan nagy baj, ha néha elcsúszik egy-egy megjelenés. Jobban eloszlanak a kiadások.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Kensin még talán (bár erős kifejezés rá, hogy alapmű), de a Naruto csak egy tucat shounen manga. Az más kérdés, hogy hatalmas rajongói tábora van.
Nekem mindkét DV kiadvány jobban bejön. Persze izlések és pofonok...
Nekem mindkét DV kiadvány jobban bejön. Persze izlések és pofonok...