Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Delta Vision
beküldve: 2008-05-17 20:38:42
(#60) Nos szerintem grafikailag volt jó az ova,de amúgy csak felszínesen adta vissza a történetet..vagyis hát annak töredékét..Magyarán szinte semmit...
De attól még megnéztem legalább 50x,annyira imádom!!!
És tényleg hatalmas áttörés ez a delta vision számára...Mármint hogy a Berserk-et és az AS-t is elkezdték kiadni!^^
Még azt is díjaznám,ha az AS után a Bloodhound-t is kiadnák...Meg a többi Kaori Yuki művet...
Remélem lesz akkora szerencsénk... NAGYON NAGYON NAGYON REMÉLEM!!!!!!!!!!!!!!
De attól még megnéztem legalább 50x,annyira imádom!!!
És tényleg hatalmas áttörés ez a delta vision számára...Mármint hogy a Berserk-et és az AS-t is elkezdték kiadni!^^
Még azt is díjaznám,ha az AS után a Bloodhound-t is kiadnák...Meg a többi Kaori Yuki művet...
Remélem lesz akkora szerencsénk... NAGYON NAGYON NAGYON REMÉLEM!!!!!!!!!!!!!!
Minden művem önmagam megőrzésének legutolsó menedéke.
Vajon miért Egyik kedvenc mangám az AS, csak kár, hogy az Ovát pont a legjobb résznél sikerült félbehagyni. Érdemes megfigyelni, hogy az incest alapú mangákból készült animékben ez gyakori...
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-05-17 20:17:10
(#58) Hát még én!^^
Ott ujjongtam annál a standnál is...^^
És csak vigyorogtam egész nap...^^
Ott ujjongtam annál a standnál is...^^
És csak vigyorogtam egész nap...^^
Fasza! Végre van minek örülni Mind a 20 kötet... alig várom:P
Ez az! akkor tartani fogják azt, h év végéig eljutnak a negyedik kötetig Halleluja Már csak el kellene jutnom egy Alexandráig, hogy megvehessen...
Beszéltem ott egy emberrel,aki azt mondta,hogy felváltva fog megjelenni a AS és a Bersek...Egyik az egyik hónapban,másik a másikban és a honlapjukon majd látni fogjuk,hogy mit mikor lehet már rendelni...Vagy mikor adják ki napra pontosan...^^És az összes kötetet kiadják,mind a 20at!!!!!
(Aki ezeket a dolgokat már tudta,attól bocsánat...Aki nem,annak friss és szuper infók.. )
Szerk: Kaori 2008-05-17 19:32:21
beküldve: 2008-05-17 19:01:28
(#55) Ez az! akkor tartani fogják azt, h év végéig eljutnak a negyedik kötetig Halleluja Már csak el kellene jutnom egy Alexandráig, hogy megvehessen...
beküldve: 2008-05-17 18:42:57
(#54) MEGVETTEEEEEEEEM!!!!!!!!!!!EEEEE EZAAAAAAAAAZZZZZZ!!!!!!
Bocsánat,de a kitörő lelkesedés...
És szerintem tökjó,hogy 2 havonta meg fog jelenni az AS!Con-októl függetlenül!
Bocsánat,de a kitörő lelkesedés...
És szerintem tökjó,hogy 2 havonta meg fog jelenni az AS!Con-októl függetlenül!
beküldve: 2008-05-16 10:29:38
(#53) TE JÓ ÉG!!!!!!!!!!!!!!Remélem az AS összes kötetét megvették,nem csak 5ösével vagy 6osával...^^És hogy kiadják...Az egyik álmom vált valóra!!!!!^^
IMÁDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!Azt hittem csak kósza hír volt...De nem!!!!^^Azt hiszem sokkot kaptam (a szó pozitív értelmében!!!!!^^)
Remélem,hogy szombaton már lehet kapni (és nem csak vasárnap)!!!!
Szerintem amúgy ez az egyik legigényesebb sorozat,amit valaha is láttam/olvastam...Főleg anatómia és történet szempontjából...Mindenkinek ajánlom aki még nem ismeri!!!!^^
IMÁDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!Azt hittem csak kósza hír volt...De nem!!!!^^Azt hiszem sokkot kaptam (a szó pozitív értelmében!!!!!^^)
Remélem,hogy szombaton már lehet kapni (és nem csak vasárnap)!!!!
Szerintem amúgy ez az egyik legigényesebb sorozat,amit valaha is láttam/olvastam...Főleg anatómia és történet szempontjából...Mindenkinek ajánlom aki még nem ismeri!!!!^^
Szerk: Kaori 2008-05-16 10:31:57
beküldve: 2008-05-16 09:27:14
(#52) beküldve: 2008-05-06 14:13:08
(#51) Az Angel Sanctuary megkapta az "Angyalok menedéke" címet és a májusi képregényfesztiválon (május 17.-18.) jelenik meg. A rendezvény ingyenes, nincs belépődíj.
beküldve: 2008-05-04 22:06:52
(#50) A 1. Berserk kötetről megjelent egy nagyon részletes elemzés. Jó olvasást:
[Link]
Csak egy részlet, ami nagyon érdekes szerintem:
A jelenleg harminckét kötetes, máig tartó sorozat a végső nagy elismerését 2002-ben kapta, amikor kiválóságáért kitüntették a Tezuka Osamu Kultúrdíjjal.
Sok hely kell ennek is. A díj pedig nagyon komoly elismerés egy mangának.
[Link]
Csak egy részlet, ami nagyon érdekes szerintem:
A jelenleg harminckét kötetes, máig tartó sorozat a végső nagy elismerését 2002-ben kapta, amikor kiválóságáért kitüntették a Tezuka Osamu Kultúrdíjjal.
Sok hely kell ennek is. A díj pedig nagyon komoly elismerés egy mangának.
Szerk: Rudymester 2008-05-04 22:08:57
beküldve: 2008-05-04 13:04:38
(#49) beküldve: 2008-05-04 12:41:16
(#48) Horsee: Köszi. Bár sajnos angolul nem igazán tudok.:(
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
A Trigunról hol csöppentettek el infót?
A Könyvfesztiválon, szombaton, a mangás beszélgetésen.
Laissez faire, laissez passer.