Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Delta Vision
beküldve: 2008-06-07 07:22:21
(#120) Nem az a baj, hogy nincs súlyfelesleg rajta, hanem az, hogy aránytalan. A combnyaknál a vastagsága megegyezik a térd feletti vastagsággal. Magyarán az egész combja ugyanolyan végig. Egy normális embernek azért felül vastagabb. A karnál dettó. Ez így olyan, mint egy gyurmafigura. Ha a csajok mostanában tényleg erre buknak, akkor majd nem csinálok semmit, hogy teljesen leapadjanak az izmaim.
A változtatást meg nem értem, miért kellett beiktatni Vash-nál. Ha már egyszer lefordítanak valamit, megszokja a nép, akkor miért kell variálni? Nem azt mondom, hogy amit most kitaláltak, az rossz lenne, de logikátlan az egész változtatás. Nem is értem, miért engedték meg a japánok.
A változtatást meg nem értem, miért kellett beiktatni Vash-nál. Ha már egyszer lefordítanak valamit, megszokja a nép, akkor miért kell variálni? Nem azt mondom, hogy amit most kitaláltak, az rossz lenne, de logikátlan az egész változtatás. Nem is értem, miért engedték meg a japánok.
Szerk: Horsee 2008-06-07 07:27:54
És a lányok ez a pálcikaizé tetszik?
Miért, egy valamire való anime/manga hősnőn szokott súlyfelesleg lenni? (Melltájék nem számít)
(Már hogyne számítana!!! )
Amúgy nem tudom, mit nevezünk feleslegnek, de azért egyéb helyeken is szoktak gömbölyödni azok mangás/animés hölgyek... ;)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Miért, egy valamire való anime/manga hősnőn szokott súlyfelesleg lenni? (Melltájék nem számít)
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-06-06 23:27:53
ááááááááá sztem az Eszeveszett Vash sokkal fílingesebb mint a Vash, a Vészhozó...
Nem is tudom... nekem tetszik a hangzása, de egy kicsit tényleg fura, és számomra olyan Glen Cook-féle Fekete Sereges hangulata van
ááááááááá sztem az Eszeveszett Vash sokkal fílingesebb mint a Vash, a Vészhozó...
Csak nem marad már így.
Reméljük hogy csak az ismertető ilyen.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
1. Nem tudni, de, ha kirakták az oldalukra, akkor nemsoká'. Legkésőbb a NyaCon-on szerintem. Öröm nézni, hogy így beindultak.
2. Trájgán. Ne kapj frászt tőle, mert az a helyes. XD
OMG Akkor inkább Trygunnak kéne írni, mint a kipróbálható pisztolyt
beküldve: 2008-06-06 21:34:32
(#114) ááááááááá sztem az Eszeveszett Vash sokkal fílingesebb mint a Vash, a Vészhozó...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Nem azért néz ki így a srác, hogy a hímeknek tetszen, na!
1. Nem tudni, de, ha kirakták az oldalukra, akkor nemsoká'. Legkésőbb a NyaCon-on szerintem. Öröm nézni, hogy így beindultak.
Más: Jön a Trigun 1! Ráadásul csak 2290 Ft lesz, én legalább 3000-re számítottam.
Remek! Én mondjuk 2500-ra számítottam (lentebb ki is fejtettem), de így sem rossz!
Mikor jön? Amúgy azt, hogy Trigun hogyan kell kiejteni? Mert Animaxon azt mondták, hogy trájgán és én frászt kaptam tőle.
Igen, ebben lehet valami. XD
Más: Jön a Trigun 1! Ráadásul csak 2290 Ft lesz, én legalább 3000-re számítottam.
Remek! Én mondjuk 2500-ra számítottam (lentebb ki is fejtettem), de így sem rossz!
Csak picit gizda...
Picit? Nézz már rá, a szél is elfújja. Na meg olyan hosszú karjai vannak, mintha főemlős lenne. Az egész bűűűűnronda!!!
Nekem is hosszú karjaim vannak :) Majdnem elérem a térdemet egyenesen állva
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-06-06 18:29:39
Csak picit gizda...
Picit? Nézz már rá, a szél is elfújja. Na meg olyan hosszú karjai vannak, mintha főemlős lenne. Az egész bűűűűnronda!!!
Jaj most mit nyafogtok? Csak picit gizda... de amúgy mindene a helyén van
lumana.wordpress.com