Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
De ronda!xD
Kicsit orángután-szerű, de aranyos.
Ma megint a Bűn és bűnhődés-t vettük, és megállapítottam ismételten, mennyi hasonlóság van szeretett animénk és eme szépirodalmi olvasmány közt (ohó, lopjuk Alister stílusát? XD)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
És jóóó? Szép? Meg miegymás?
én majdan Conon, ha annak eljön az ideje
Jó mint a huzatXD
Ha az életed fontos, kezdj tisztalappal...
pedig mikor L-t játssza olyan jóóóó *-*
"Mersz szeretni? Az életed árán is?"
De ronda!xD
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Bartha Botond 2009-04-22 21:46:17
Szerk: annaka:3 2009-04-22 21:46:14
Aha jól játsza
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
én már nem teljesen emlékszem rá... megnézem újra...de L őőő olyan jóó <3 xDDDD
beküldve: 2009-04-22 21:29:10
(#1097) Aha sztem túl hosszú volt és olyan :S
beküldve: 2009-04-22 21:15:20
(#1096) beküldve: 2009-04-22 20:59:02
(#1095) rapider említette a naruto moveit 1 másik topicban... erről eszembe jutott látta valaki a DN filmet?
beküldve: 2009-04-22 19:38:15
(#1094) Dehogy!!! A DN 4 egyszerűen mesés-csodás, fenomenália, zsírkirály, meg minden ami jó... Normális esetben már kiolvastam volna, de tegnap éjjel 11-kor már olyan szinten kómás voltam, hogy nem tudtam miről van szó...^^"
Ne futkozz a szivaccsal, mert kiszúrod a szemed!!!
már scak ennyit tudunk beszélni a DN-ről:P
üdv néktek
Néked is
beküldve: 2009-04-22 17:22:45
(#1091) Ha szépen nézel...
De látom mész tanulni...
De látom mész tanulni...
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-04-22 16:41:34