Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
beküldve: 2009-06-09 12:57:59
(#1134) Elég lassan jelennek meg a kötetek,végülis nekem nem gond,mert vidéken lakom,és nemtudom azonnal megvenni őket.Folyton meg nem rendelgethetek.Nem vagyok gazdag.
at the end,we all die alone
Hát erre csak annyit tudok mondani, hogy ízlések és tökön rúgások...
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerinjtem viszont kellően részletesek, a gyorsasághoz képest a lehető legjobb. Narutot simán gyalázza, de szerintem még az Élnit is.
beküldve: 2009-05-25 10:22:04
(#1131) Azért szerintem a legtöbb "Jumpos" mangához képest a Death Note még mindig a szebb kategória. Mondjuk vizuális szempontból az anime nekem jobban tetszik.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2009-05-24 20:47:46
(#1130) 4es kötetben elég sokszor lóg le 1-2betű a lapról. erre jobban is figyelhettek volna...
-
Mondjuk a legtöbb Jumpos manga 100%-ig számítógépen készül, gondolom a death note s elátott életében ceruzát emg tollat.
Arról tudtam, hogy rabszolgamunka megy a JUMP-nál és ezért ilyenek a rajzok a magazinban futó sorozatokban, de erről még nem hallottam.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Aki szerint a DN a legszebben rajzol haza manga, annak ajánlom az Élni elolvasását.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a DN nincs szépen megrajzolva, de ahogy a többi Jumpos mangánál is, itt is kicsit úgy érzem, mintha a rajzolónak nem lett volna ideje a részletek kidolgozására.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a DN nincs szépen megrajzolva, de ahogy a többi Jumpos mangánál is, itt is kicsit úgy érzem, mintha a rajzolónak nem lett volna ideje a részletek kidolgozására.
Nincs is idejük. Egy hét alatt megcsinálni egy fejezetet hihetetlen meló...gondolj bele, hogy akkor egy nap minimum 3-4 oldalt kell rjazolin, úgy, hogy érdekesek legyenek a penelek az elrendezései ne legyenek sablonosak. Mondjuk a legtöbb Jumpos manga 100%-ig számítógépen készül, gondolom a death note s elátott életében ceruzát emg tollat.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-05-24 17:46:57
(#1127) Aki szerint a DN a legszebben rajzol haza manga, annak ajánlom az Élni elolvasását.
. Animéből a történetet ismerem, de még így is 15 pontos a 10-ből. A rajzolás továbbra is fenomenális, szinte lerakhatatlan manga. .
Én is előbb az animét ismertem meg, aztán kézbe kaptam a mangát, és még most is, mikor már ismerek jó pár mangát, meg kell állapítanom, hogy a legszebben és legélethűbben ez van megrajzolva.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Elnézés új vagyok remélem nem csináltam nagy hülyeséget
Ez nagyon jhó! Nekem tetszik
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-05-24 13:50:24
(#1124) beküldve: 2009-05-24 12:05:34
(#1123) Legutoljára az őszi Conon vettem DN-t, a 2. kötetet. Ez szinte megbocsáthatatlan bűn, szóval nem voltam rest a mostani Conon bepótolni a lemaradást. Elolvastam a 3. és a 4. részt is. Animéből a történetet ismerem, de még így is 15 pontos a 10-ből. A rajzolás továbbra is fenomenális, szinte lerakhatatlan manga. A kiadó részéről pedig a megvalósítás is nagyon jó. 3-4 helyesírási vagy mondatértelmi hibát találtam benne, elnézzük.
beküldve: 2009-05-12 13:57:47
(#1122) beküldve: 2009-05-11 11:11:11
(#1121)
Szerk: Bugi6 2009-05-11 11:11:51
beküldve: 2009-05-10 19:20:55
(#1120) ÉS még mindig esik...és esik...és még mindig csak esik
De egyébként határozottan érdekes ötlet, és ahhoz képest, hogy "kis" költségvetésű és nem színészek játszanak benne jó!
De egyébként határozottan érdekes ötlet, és ahhoz képest, hogy "kis" költségvetésű és nem színészek játszanak benne jó!
Az ördög nem alszik...legalábbis nem akárkivel (és a nevemmel ellentétben lány vagyok!!!)