Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
Pontosítok: Le vagyok maradva a 6.-al XD Bekavarodtam a sok mangába... :)
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
”私は青空をみるのが好きだ。”
Szerk: Moderátor 2010-01-01 17:39:26
Még le vagyok maradva a 7.-el, de ezt hamarosan pótoljuk
6ig van kiadva
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-01-01 17:38:41
Ez amúgy hány kötetes? Valaki meg tudja mondani?
*Előző hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
12 kötetes. :) Szerintem nagyon jók a borítók! Én már a 11, 12-őt várom a legjobban XD
Köszi a kiadásért! Még le vagyok maradva a 7.-el, de ezt hamarosan pótoljuk
”私は青空をみるのが好きだ。”
beküldve: 2009-12-23 15:05:53
(#1192) Megvettem a 6-ot és eszméletlen jóóó! Már várom is a 7-et!! Hihetetlen miket ki nem talál az az író...
*Előző hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
Szerk: Moderátor 2009-12-26 23:34:34
Ha lenne most rá pénzem, Isten bizony megtenném.
Igaz, most inkább mást kellene olvasnom. Kb. 50 könyvet... Ááá, semmiség. Nem kellene mindig vizsgaidőszakra hagyni a kötelezőket.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-12-26 23:35:08
Nem olyan nehéz megcsinálni, még vizsgaidőszakban sem (pláne ha az embernek van egy vagy két szabad délelőttje/délutánja/estéje Karácsonykor)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-12-09 00:49:34
beküldve: 2009-12-09 00:40:14
(#1188) Nagyon le vagyok maradva... én még csak most olvastam el az első 2 kötetet. És nagyon tetszett, jaj, miért nem vagyok milliomos? (mondjuk nem csak pénzre, hanem időre is értem) Úgy megvenném gyorsan az összes kötetét, és addig lennék ébren, amíg végig nem olvasnám. (hülye vizsgaidőszak )
beküldve: 2009-11-29 23:00:06
(#1187) beküldve: 2009-11-29 22:54:53
(#1186) beküldve: 2009-11-23 16:23:10
(#1185) beküldve: 2009-11-10 15:44:22
(#1184) Esetleg valaki megtudná mondani azok akik egyesével veszik a lemezeket, hogy a vol.02-nél az Opening és Ending szövege angol vagy japán felirat látható?
Fontos lenne mert a díszdobozban a 2.lemezre valami folytán a japán verziós "widescreen" tették fel, és hát hadd nem mondjam mennyire illúzióromboló hogy 4.rész után felül és alul is egy fekete csík tanyázik míg előtte és utána már full teljes tv hosszában van a kép.
Fontos lenne mert a díszdobozban a 2.lemezre valami folytán a japán verziós "widescreen" tették fel, és hát hadd nem mondjam mennyire illúzióromboló hogy 4.rész után felül és alul is egy fekete csík tanyázik míg előtte és utána már full teljes tv hosszában van a kép.
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
Szerk: Karez 2009-11-10 15:44:41
De van ám egy 5 lemezes pack ami 20 részt ölel fel természetesen a tulajdonosa vok.Csak azt remélem h lesz 2. része is ennek a packnak mert sz.tem sokkal értelmesedd megvenni egyben mint külön-külön
baszakodni
vele.*Toronyidézet törölve. A moderátor*
BLOOD
Szerk: Moderátor 2009-12-02 20:49:57
beküldve: 2009-11-07 18:07:58
(#1182) Juhú 6. kötet -és ilyen gyorsan- !!
Egyébként jó, hogy a történet elején az van, hogy a lista addig az ember tulajdona, míg az ember meg nem hal, vagy a lista be nem tellik. Az 5.be meg írja hogy a lista nem tellhet beXD
Egyébként jó, hogy a történet elején az van, hogy a lista addig az ember tulajdona, míg az ember meg nem hal, vagy a lista be nem tellik. Az 5.be meg írja hogy a lista nem tellhet beXD
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal!
beküldve: 2009-11-04 21:02:36
(#1181) Sziasztok!
Még új vagyok és DN fan is vok egyben Eddig mangából az első 5 kötetet tudtam beszerezni (van már 6 is? ) DVD-n meg az első 3 van meg (ami persze a Mondo-hoz járt )
Még új vagyok és DN fan is vok egyben Eddig mangából az első 5 kötetet tudtam beszerezni (van már 6 is? ) DVD-n meg az első 3 van meg (ami persze a Mondo-hoz járt )
heh :D