Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
Naná!
De tényleg tök más, egy csomó mindent megváltoztatnak, én elkövettem életem egyik legnagyobb baklövését, megnéztem az animét!!!!
Nem ajánlom senkinek, a manga százszor jobb...
De tényleg tök más, egy csomó mindent megváltoztatnak, én elkövettem életem egyik legnagyobb baklövését, megnéztem az animét!!!!
Nem ajánlom senkinek, a manga százszor jobb...
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
Szerk: Moderátor 2009-12-02 20:48:57
beküldve: 2009-11-02 14:54:09
(#1179) Én sem tudtam hogy a manga és az anime külön szálakon fut...de ha így van akkor még szívesebben veszem a mangát 1-5-ig úgyis megvan...és tényleg milyen gyorsan jött a 6.
Oh my Juliet...Nee kamisama kotaete yo dou sureba negai wa kanau? Aa ima sugu aitakute yozora ni naku yo oh my sweet Juliet...(LM.C)
beküldve: 2009-11-01 02:58:19
(#1178) Énis azt szeretem hogyha nem kell várni hónapokig a könyvre++++++++++!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2009-10-29 00:12:56
(#1177) beküldve: 2009-10-28 19:41:43
(#1176) én még nem igazán tudok mit mondani a mangáról, mert sajna még az első kötetet sem vettem meg ><''' Tényleg eltér az anime a mangától? Na kíváncsi leszek..minél előbb beszerzem az ősszeset :3 úgy fest csak 13 kötet XD
Freedom , For freedom ~ All the people are tied up in this world ~ There is neither the hatred nor the sorrow there
Na lassan közeledünk ahhoz a ponthoz, ahol a manga és az anime útjai különváltak. Innentől megint lehet izgulni.
Különválnak?
Én elkezdtem nézni az animét aztán megvettem a mangát, és sztem a manga jobb ezért abbahagytam az animét, hogy mangából majd bozttos jobb lesz. Már nagyon nem bírok várni, az anime nagyon eltér a mangától? Mert lehet h akk megnézem az animét
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal!
beküldve: 2009-10-21 10:27:43
(#1174) Szép szülinapi ajándék
ja, és ha előre megrendeled, ha minden igaz, pont akkor kapod meg
Szerk: Crimson Moon 2009-10-20 19:43:01
beküldve: 2009-10-20 13:25:09
(#1172) Na lassan közeledünk ahhoz a ponthoz, ahol a manga és az anime útjai különváltak. Innentől megint lehet izgulni.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-10-18 19:36:24
(#1171) Ha igaz amit látok akkor november 12-e ami az én szülinapom!
Nagyon örülnék neki ha addigra meglenne!
Nagyon örülnék neki ha addigra meglenne!
beküldve: 2009-10-18 17:59:22
(#1170) Na, mindenki látja, azt amt én?
Gyorsan fordítanak, most valamiért gyorsan...
De örüljünk neki!
*táncot jár a gép körül*
Gyorsan fordítanak, most valamiért gyorsan...
De örüljünk neki!
*táncot jár a gép körül*
A legközelebbi conon nem nagy a valószínűsége, legfeljebb majd vmikor 1,5; 2 hónap múlva...
Addíg kitartás!
Neem, szerintem nem csak conokra jön ki, az előtt, vagy után is. A lényeg, mikor készülnek el vele
Addíg kitartás!
Neem, szerintem nem csak conokra jön ki, az előtt, vagy után is. A lényeg, mikor készülnek el vele
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-10-03 23:04:10
hát ez egy jó kérdés de bízunk benne hogy nemn akkor amikor a naruto animeconokra asszem az csak anime conokra jön ki 1 újabb rész=) de ez van legalább jjön kiXD
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-10-03 23:04:34
beküldve: 2009-09-24 17:23:50
(#1167) beküldve: 2009-09-14 16:56:12
(#1166) Végre beszereztem az 5. kötetet is. Mit is mondhatnék, nekem eddig ez tetszett a legjobban. Egyébként a mangában nem utálom annyira Misát, néha még nevetek is rajta, most pl. azon, hogy célozgatott arra, hogy L meleg.
Persze azért örültem, amikor Aizawa kidobta a szobából.
A borító is tetszik, bár én szeretem a zöldet, igaz Light és L beállása elég furára sikerült.
Persze azért örültem, amikor Aizawa kidobta a szobából.
A borító is tetszik, bár én szeretem a zöldet, igaz Light és L beállása elég furára sikerült.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.