Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
beküldve: 2010-06-08 19:03:19
(#1228) Éljen, éljen!
Már nagyon vártam!
Kár, hogy a megjelenés napján pont utazok el, és egy hétig nem is leszek itthon, de legalább mire visszaérek, biztosan ki lesz adva^^
Már nagyon vártam!
Kár, hogy a megjelenés napján pont utazok el, és egy hétig nem is leszek itthon, de legalább mire visszaérek, biztosan ki lesz adva^^
beküldve: 2010-06-08 16:12:08
(#1227) Sajnos a mangához még nemvolt szerencsém, de ha van olyan jó mint az anime akkor kiváló befektetés lehet a DN. kedvelőinek.
Szerk: Moderátor 2010-10-07 17:38:12
Szerk: Moderátor 2010-10-07 17:37:58
beküldve: 2010-06-03 01:17:26
(#1224) Esetleg valami pici infó hogy mikor jelenik meg a köv kötet?
Lécci lécci,már nincs mit olvasnom mangában!!
Lécci lécci,már nincs mit olvasnom mangában!!
Hát, mikor legutóbb néztem, mik jelennek meg a Sakuraconon, ez nem volt kiírva
beküldve: 2010-04-20 05:16:28
(#1222) nagyon nagyo remelen kiviszi szakuraconra mer elvonasi tuneteim lesznek...
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-04-17 13:07:46
beküldve: 2010-04-10 18:12:02
(#1219) Bár még tavaly megjelent én csak tegnap olvastam ki a 6. kötetet. Még előtte egy nappal pedig az 5.-et is újra, hogy képbe legyek.
Eléggé felpörögtek az események, és most, hogy végre félreállt az útból Higuchi, ismét Light lesz Kira, és újra előtérbe kerül a terv(e).
Már nagyon várom a 7. kötetet, és remélhetőleg a hó végére már a kezembe vehetem - márha a Mangafan lefordította és kiviszi a SakuraConra... amit miért ne tenne?
Eléggé felpörögtek az események, és most, hogy végre félreállt az útból Higuchi, ismét Light lesz Kira, és újra előtérbe kerül a terv(e).
Már nagyon várom a 7. kötetet, és remélhetőleg a hó végére már a kezembe vehetem - márha a Mangafan lefordította és kiviszi a SakuraConra... amit miért ne tenne?
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Nem a kisujjamból szoptam ki, ezeket volt szerencsém anno olvasni.
A Márk: Valamivel fenn kell tartani az érdeklődést, ha már nincsenek üvölthető harci technikák meg ilyenek...
A Márk: Valamivel fenn kell tartani az érdeklődést, ha már nincsenek üvölthető harci technikák meg ilyenek...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
(bibliai utalások, Light-Jézus párhuzam, meg hasonlók)
Az inkább L-Jézus lenne, ha lenne. A sok csavar tényleg zavaró volt néha, főleg amikor egyszerűbb megoldással hatékonyabbak lehettek volna, de nem lehet elvárni 2 mangarajzolótól, hogy tökéletes detektívekként gondolkozzanak.
beküldve: 2010-03-24 20:11:34
(#1216) Az agyonbonyolítás alatt, a k_rvasok csavarra gondoltam (terv->ellenterv->anti ellenterv->kontra anti ellenterv...stb)
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
A hype körülötte hatalmas, ezt szerintem mindenki tudja.
Az, hogy túl van bonyolítva, azért kicsit súlyos... Vannak, akik túlbonyolítják, próbálnak belemagyarázni irreális dolgokat (bibliai utalások, Light-Jézus párhuzam, meg hasonlók), pedig egy egyszerű sónenmanga, pár komolyabb csavarral a történetében. Úgy is kell kezelni.
Nekem is egyszernézős volt, Dragon Ball óta az első animém is volt anno. Nem is vágyom arra, hogy újra lássam.
Az, hogy túl van bonyolítva, azért kicsit súlyos... Vannak, akik túlbonyolítják, próbálnak belemagyarázni irreális dolgokat (bibliai utalások, Light-Jézus párhuzam, meg hasonlók), pedig egy egyszerű sónenmanga, pár komolyabb csavarral a történetében. Úgy is kell kezelni.
Nekem is egyszernézős volt, Dragon Ball óta az első animém is volt anno. Nem is vágyom arra, hogy újra lássam.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Néhány dologban egyetértek veled, de hát mindenkinek egyedi az ízlése, neked ez nem jön be, másnak igen.
Az agyon hype-olással egyetértek, habár az is az igazsághoz tartozik, hogy ha nem lenne Death Note, akkor Fiszivel még azt sem tudnánk, hogy mi az az anime.
Az agyon hype-olással egyetértek, habár az is az igazsághoz tartozik, hogy ha nem lenne Death Note, akkor Fiszivel még azt sem tudnánk, hogy mi az az anime.