Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
Szerk: Moderátor 2010-11-22 01:02:32
beküldve: 2010-10-11 19:36:41
(#1259) Szóval a Conon már megvolt a Death Note 8. kötetének a magyar kiadása. Ez meglepő számomra. Azt sajnálom hogy nincs még meg, mert nem voltam ott a Conon, de az a lényeg hogy kész van a fordítás, és valamikor lesz a boltokban, és ennek nagyon örülök :)
Szerk: レオン (Leon) 2010-10-11 19:40:12
Nem vagy egyedül!!! Az elvonási tünetek rajtam már egy hete kijöttek xD Ott kezdődött, hogy a kedvenc fanficcemnek egy hete kb nincs folytatása!!! (Oké tudom, hogy kell egy ki szabadidő meg ihlet, de rászoktam >.<)
Amíg meg nem jön szívjunk el egy cigit és lógjunk egy kicsit XD
Amíg meg nem jön szívjunk el egy cigit és lógjunk egy kicsit XD
Szerk: Moderátor 2010-11-22 01:02:52
beküldve: 2010-10-11 18:23:16
(#1257) Én csütörtökön rendeltem meg Mangafanéktól a Hellsing 6-9-el, de sajnos még nem jött meg. Héten remélem megjön, mert már elvonási tünetek vannak.
“A világ fennállása óta az ember legnagyobb tanítója a szenvedés.”
NEked már van?! Mi a francért nem járok én conokra?! Annyira hülye vagyooook! Na de ha már a conon volt akkor a boltba miért nincs méééég?!
Na mindegy megpróbálok türelmes lenni és nem minden nap megkérdeznia pénztáros csajszit xD
Na mindegy megpróbálok türelmes lenni és nem minden nap megkérdeznia pénztáros csajszit xD
Szerk: Moderátor 2010-11-22 01:03:32
Hehe.:P
Nos, nincs mese, várni kell, vagy megvenni helyben(Mint Én[*Büszkefej])
Nos, nincs mese, várni kell, vagy megvenni helyben(Mint Én[*Büszkefej])
"A metafizika az, amikor egy vak ember egy sötét szobában keres egy fekete kalapot, ami nincs is ott"
Szerk: Moderátor 2010-11-22 01:03:12
beküldve: 2010-10-11 17:46:45
(#1254) Deakkoris!! *hiszti-hiszti* (Oké, befejeztem, ez égő!)
A Con már mikor volt!! Am külföld? Oda is kiviszik? Arrafele is ilyen arcok a fantársak?
A Con már mikor volt!! Am külföld? Oda is kiviszik? Arrafele is ilyen arcok a fantársak?
Emberek!! CSak én vagyok, vagy a 8. DN-t még tényleg nem lehet kapni a boltokban? Mert ma nagyboldogan belibbentem a 'szandrába és ott közölték vele, hogy hát nekik még nincs és nemtudják mikor lesz... Én meg mondtam, hogy köszi, ezzel most tényleg ki vagyok segítve...
Igen ezt énis tapasztaltam... Énis várom a Death Note 8. kötetét. Most szerkesztettem is a hozzászólásomat, mert az előttem lévő kommentelő már megadta a választ :)
De ha már itt vagyok ebben a topicban akkor boldogan kijelentem hogy megérkezett az én Death Note-om. Most itt vagyok külföldön és az Ebay-n erre a címre rendelték meg nekem a Death Note füzetet. Csodálatos a füzet, ugyanolyan mint amit Light használt a történet elején, még a használati utasítás is benne van, illetve azok a nevek amiket Light irogatott fel. PL: Lind L. Tailor.
Egyébként szerintem fantasztikusak ezek az eredeti cosplay cuccok. Lehet egyeseknek gyerekes, de annyira tudok örülni az ilyeneknek. Régen a Dragon Ball figuráknak is nagyon örültem
Szerk: レオン (Leon) 2010-10-11 17:37:24
beküldve: 2010-10-11 17:32:53
(#1252) Mivel a mostani Conon debütálhatott a kicsike, még nincsen boltokban..
"A metafizika az, amikor egy vak ember egy sötét szobában keres egy fekete kalapot, ami nincs is ott"
beküldve: 2010-10-11 17:26:27
(#1251) Emberek!! CSak én vagyok, vagy a 8. DN-t még tényleg nem lehet kapni a boltokban? Mert ma nagyboldogan belibbentem a 'szandrába és ott közölték vele, hogy hát nekik még nincs és nemtudják mikor lesz... Én meg mondtam, hogy köszi, ezzel most tényleg ki vagyok segítve...
Szerk: Kyoro-chan 2010-10-11 17:27:00
Jó tudni, hogy nem csak én vagyok ilyen :3
Szerk: Moderátor 2010-11-22 01:03:54
beküldve: 2010-10-10 17:31:11
(#1249) Egyébként én is fanatikusan szeretem a death note-t.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Jaja :) Szerintem is és tökre örülök neki! Pont mostanában néztem újra a részeket és találtam tök jó fanficceket és ettől újra kijött rajtam a fanatizmus xD
Szerk: Moderátor 2010-11-22 01:04:11
Valóban van amikor lassan jön ki de ez most szerintem egészen gyors volt.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Szerk: Moderátor 2010-11-22 01:04:26
Viszont van amikor idegesítően lassan jön ki. Vagy csak én érzem így? >.<
Szerk: Kyoro-chan 2010-10-10 17:03:48