Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
Hm, most sikerült végre megrendelnem. Remélem, hétfőn már mehetek is érte a könyvesboltba!
(Azért könyvesboltba rendeltem és nem a kiadótól, mert nyertem kuponokat, és el kellett valamire költeni :P)
(Azért könyvesboltba rendeltem és nem a kiadótól, mert nyertem kuponokat, és el kellett valamire költeni :P)
akkor reméljük együtt
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Könnyű dolog bölcsnek lenni. Csak gondolj valami butaságra, aztán ne mondd ki.
Szerk: Moderátor 2011-05-19 02:32:02
beküldve: 2011-05-17 14:03:48
(#1319) Adják mán ki a 10-et
me függő lettem
! Könnyű dolog bölcsnek lenni. Csak gondolj valami butaságra, aztán ne mondd ki.
Értem. Egyébként nálam Light az egyetlen olyan negatív szereplő, akit szívből gyűlölök, mert
De az meg kell hagyni, hogy zseniális egy újítás, hogy ésszel tör világuralomra. Csak az egójából vehetne visszább. Szörnyen sérti az enyémet :3 Detényleg...
megölte/megölette az összes kedvenc szereplőmet...
De az meg kell hagyni, hogy zseniális egy újítás, hogy ésszel tör világuralomra. Csak az egójából vehetne visszább. Szörnyen sérti az enyémet :3 Detényleg...
*Hiányzó spoiler pótolva. A moderátor*
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
Szerk: Moderátor 2011-05-12 00:31:05
beküldve: 2011-04-14 14:54:34
(#1317) Amikor én regisztráltam evvel a névvel ide az oldalra, akkoriban kezdhettem el olvasni a Death Note mangát. Elsőre L volt a kedvencem, de aztán az idő múltával másokat is megkedveltem, például Kirát is. Szerintem ő minden idők egyik legzseniálisabb negatív manga/anime karaktere aki kivételesen nem az erejével, hanem az eszével tört világhatalomra.
Így megismerve a Death Note anime/mangát utólag már lehet hogy más nevet választanék, (nem azért mert nem tetszett a történet) talán a Death Note neveken kívülit, de már megszoktam ezt a nicket itt az oldalon, meg azért szerintem egyáltalán nem rossz nick ^^
Így megismerve a Death Note anime/mangát utólag már lehet hogy más nevet választanék, (nem azért mert nem tetszett a történet) talán a Death Note neveken kívülit, de már megszoktam ezt a nicket itt az oldalon, meg azért szerintem egyáltalán nem rossz nick ^^
Szerk: レオン (Leon) 2011-04-14 15:00:09
Én mikor először megláttam a képedet levágtam, hogy ki a kedvenced :P
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
beküldve: 2011-04-14 06:53:17
(#1315) Nekem nagyon tetszik a manga meg az anme is de télleg öszecsapták az animét!
Szerinem L benne a legjobb és mikor néztem az animét (nem tudtam mi lesz benne) rendesen szomorú voltam mikor
Szerinem L benne a legjobb és mikor néztem az animét (nem tudtam mi lesz benne) rendesen szomorú voltam mikor
meghalt L!!!!!!!!!!!!!
*Hiányzó spoiler pótolva. A moderátor*
Az élet ojan mint a manga, nem értjük de szeretjük :)
Szerk: Moderátor 2011-05-12 00:33:03
beküldve: 2011-03-05 12:17:14
(#1314) 10/10
9. kötet elolvasása után úgy érzem, hogy az anime végét nagyon összecsapták. Manga sokkal kidolgozottabb és sok olyan Mellos jelenet van benne amit az animéből kihagytak.
9. kötet elolvasása után úgy érzem, hogy az anime végét nagyon összecsapták. Manga sokkal kidolgozottabb és sok olyan Mellos jelenet van benne amit az animéből kihagytak.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2011-01-14 23:49:17
(#1313) Én már annak is örülnék ha a 10.-et kiadnák még a télen :)
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
beküldve: 2011-01-14 23:47:32
(#1312) Reméljük :)
,,Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni"
A 9. kötet most jelent meg. A maradék három pedig valószínűleg jövőre jelenik majd meg. Jövő ilyenkorra elvileg már a 13.-at leszámítva minden Death Note kötet megvásárolható lesz magyarul.
...Legyen igazad!
Kitudja, lehet hogy belesprintelnek és aztis kiadják!
"A metafizika az, amikor egy vak ember egy sötét szobában keres egy fekete kalapot, ami nincs is ott"
beküldve: 2010-12-24 21:46:46
(#1310) Sziasztok! Új vagyok a fórumban, ezért bocsi ha hülyeséget kérdezek, de a 13. kötet várható magyarul? Azért kérdem mert úgy tudom nem része az eredeti szériának, csupán plusz információkat tartalmaz. Engem mindenesetre érdekelne :)
Death Note és Kuroshitsuji fan *-*
A 9. kötet most jelent meg. A maradék három pedig valószínűleg jövőre jelenik majd meg. Jövő ilyenkorra elvileg már a 13.-at leszámítva minden Death Note kötet megvásárolható lesz magyarul.
...Legyen igazad!
"A fájdalom és a halál csak egy jó harc velejárója..." (Kenpachi)
beküldve: 2010-12-19 18:21:50
(#1307) Valaki esetleg megtudná mondani,hogy mikor lesz lefordítva a 9;10;11;12. kötete ? Aki igen leírná ide vagy elküldené erre a címre : naruto25@citromail.hu
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"