Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
beküldve: 2011-09-01 17:00:42
(#1338) Light és Takada levelezésében akadt néhány hiba... némelyik betűtípus láthatóan nem támogatta a hosszű ő-ket. Meglepett, hogy egy ilyen feltűnő baki bent maradt.
Ha a TV úgy el van rejtve a zacskóba, akkor nem kellene "elég feltűnően" hajlongania, hogy bele láthasson a zacsi belsejébe, hogy láthassa a bűnözők arcát is?
Hmmm?
Hmmm?
Ez nagyon jó kérdés végül is ki a fene tudja??? Nem tudom én se miért van ez...lehet hogy kicsit elrontották ezt a mini tv részt...
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
Szerk: Moderátor 2011-09-12 23:01:59
Ennyi erővel hogy tette bele, ha már be volt kamerázva a ház, ha a tv-hez nem kell feltűnően hajlongania, hogy lássa, akkor L nem veszi észre a kamerákon keresztül!?
Egyetértek
A film szerintem nem valami jó
Egyetértek
*Előző hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-08-26 20:43:20
beküldve: 2011-07-20 11:52:31
(#1334) Én tegnap este, ahogy olvastam, találtam benne valami furcsát.
A 3-ik kötetben ugye Light miközben megfigyelik kamerákkal, egy chipsez zacskóba rejtett mini TV, és egy fecni segítségével irogatja a bűnözők neveit.
DE!
Ha a TV úgy el van rejtve a zacskóba, akkor nem kellene "elég feltűnően" hajlongania, hogy bele láthasson a zacsi belsejébe, hogy láthassa a bűnözők arcát is?
Hmmm?
A 3-ik kötetben ugye Light miközben megfigyelik kamerákkal, egy chipsez zacskóba rejtett mini TV, és egy fecni segítségével irogatja a bűnözők neveit.
DE!
Hmmm?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-07-20 11:27:33
(#1332) beküldve: 2011-07-20 10:00:49
(#1331) Melyik szerintetek a jobb a deaht note filmbe vagy animébe?
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
Ez egy igen jó kérdés, de szerintem, ha az Árnybíró-Gaident is kiadták, akkor ezt is ki fogják adni.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-07-19 20:02:10
(#1329) Van egy 13-ik kötete is, aminek a címe "How to read".
Ebben információk vannak a történet során felbukkant szereplőkről, vannak infók a manga elkészüléséről, és tartalmazza a death note pilot történetet is.
Ebben információk vannak a történet során felbukkant szereplőkről, vannak infók a manga elkészüléséről, és tartalmazza a death note pilot történetet is.
Szerk: A Márk 2011-07-19 12:02:41
beküldve: 2011-07-19 11:56:49
(#1327) Már alig várom a Death Note 10. kötetét. Tök jólenne ha már megjelenne, nekem ez a kedvenc manga sorozatom. Egyébként én is úgygondolom hogy idén már befejezi a Mangafan kiadó a sorozatot.
Egyébként én úgytudom hogy 12 kötetből áll a sorozat
Egyébként én úgytudom hogy 12 kötetből áll a sorozat
Szerk: レオン (Leon) 2011-07-19 11:57:50
A Death Note 12+1 kötet, ha jól tudom.
Szerintem a maradék részeket még idén kinyomja magából a Mangafan.
Szerintem a maradék részeket még idén kinyomja magából a Mangafan.
beküldve: 2011-07-01 19:36:12
(#1325) A death note-ból csak 10 kötetből áll vagy van még olyan rész amit nem fordítottak le?
Szerk: Moderátor 2011-06-11 14:00:30
beküldve: 2011-06-08 10:30:51
(#1323) Ez most mi a 9ik kötettel? Elfogyott, és most
újranyomtatják?
újranyomtatják?