Legutóbb kommentezett topikok
Anime-Manga Gyűjtemények
Eladnék!/Vennék!
Szólánc játék// manga-anime szereplökel
Mangattack
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Anime-Manga Gyűjtemények
Eladnék!/Vennék!
Szólánc játék// manga-anime szereplökel
Mangattack
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
MARTINA: :))) nagyon örülök :))) most érkezett meg a futár és hozta a csomagot :)) nagyon szépen köszönöm <3
STORM BABY: Viszlát!:D
SHIRUBA: Ccc! Te reménytelen kis fruska:) Nem baj, én mindig itt leszek Neked:D Puszi, Baby!
STORM BABY: Nincs egy zsepid?
STORM BABY: Na, na őt nem bántjuk, ahhoz ő túl drága nekem! Csak szar abban a tudatban élni, hogy soha nem lesz a tiéd, bármennyire is szeretnéd! Talán a csillagok segítenek, ez at utolsó reményem! Te is jó vagy nekem, csak téged máshogy szeretlek, mint őt!
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
A 12-ik kötet mikorra várható a boltokban? Tudom, január közepén, de van már konkrét megjelenési időpont? :)
most már én is kezdek ideges lenni miatta -.-"
Én már több vagyok mint ideges!
Könnyű dolog bölcsnek lenni. Csak gondolj valami butaságra, aztán ne mondd ki.
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy kiadják a Death Note extra kötetét? Egyáltalán az mit tartalmaz?
Én is kíváncsi lennék, hogy kiadják-e.
Azt tudom, hogy benne van L igazi neve...
Köszönöm a választ!
L igazi nevére nagyon kíváncsi vagyok!Ha nagyon meg akarjátok nézni fenn van Wikipédián

Köszi, erre nem is gondoltam!
"When you are in love and you get hurt, it's like a cut...it will heal, but there will always be a scar..."
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy kiadják a Death Note extra kötetét? Egyáltalán az mit tartalmaz?
Köszönöm a választ!
L igazi nevére nagyon kíváncsi vagyok!Ha nagyon meg akarjátok nézni fenn van Wikipédián

,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
A 12-ik kötet mikorra várható a boltokban? Tudom, január közepén, de van már konkrét megjelenési időpont? :)
most már én is kezdek ideges lenni miatta -.-"
Mátyás Đávid
beküldve: 2012-01-14 14:47:50
(#1367) A 12-ik kötet mikorra várható a boltokban? Tudom, január közepén, de van már konkrét megjelenési időpont? :)
Köszönöm a választ!
L igazi nevére nagyon kíváncsi vagyok!"When you are in love and you get hurt, it's like a cut...it will heal, but there will always be a scar..."
beküldve: 2012-01-01 17:50:49
(#1364) Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy kiadják a Death Note extra kötetét? Egyáltalán az mit tartalmaz?
"When you are in love and you get hurt, it's like a cut...it will heal, but there will always be a scar..."
beküldve: 2012-01-01 13:30:27
(#1363) Sziasztok!
Nemrég kezdtem el olvasni ezt a sorozatot, és nagyon tetszik!
Az egyetlen, amit kifogásolok, több helyen is előfordult, hogy az "irt", "kiirt" szó nem hosszú, hanem rövid i-vel írandó!:)
Ennyi, egyébként minden szép és jó! Így tovább!:)
Nemrég kezdtem el olvasni ezt a sorozatot, és nagyon tetszik!
Az egyetlen, amit kifogásolok, több helyen is előfordult, hogy az "irt", "kiirt" szó nem hosszú, hanem rövid i-vel írandó!:)
Ennyi, egyébként minden szép és jó! Így tovább!:)
Hellohello.
Mikor lesz kapható a DN 12. kötete más boltokban is? (pl. Alexandra könyvesbolt)
Mikor lesz kapható a DN 12. kötete más boltokban is? (pl. Alexandra könyvesbolt)

Január közepén...
beküldve: 2011-12-22 13:47:12
(#1361) Hellohello.

Sziasztok
az lenne a kérdésem hogy tervezitek-e kiadni a Death Note: L, Change the World novellát ?
és esetleg a 13. kötetet a mangából ? köszi a válaszokat 
az lenne a kérdésem hogy tervezitek-e kiadni a Death Note: L, Change the World novellát ?
Maga a sztori csak 12 kötet. Természetesen tudunk arról, hogy van egy "ráadás" kötet is, egyelőre még nem nyilatkoznék arról, hogy ezzel mi a szándékunk. ;-)
beküldve: 2011-12-11 21:18:56
(#1358) Sziasztok
beküldve: 2011-12-11 10:03:52
(#1357)