Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
beküldve: 2012-05-07 16:50:45
(#1384) Szeretném tudni, hogy megjelent-e már a Death Note 13. kötete magyarul, vagy ha még nem, akkor mikor fog megjelenni?Nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy mit írnak benne.Igaz, hogy benne van L igazi neve?
Szerk: saki 2012-05-07 16:53:00
Kedves Bra!
Sajnos még mindig nem született végleges döntés ez ügyben, történetileg a 12 kötet kerek egészet alkot, gondolom ezért lett "befejezettnek" írva a magazinban.
Sajnos még mindig nem született végleges döntés ez ügyben, történetileg a 12 kötet kerek egészet alkot, gondolom ezért lett "befejezettnek" írva a magazinban.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2012-10-19 01:51:38
beküldve: 2012-04-12 19:36:02
(#1382) Kedves MangaFan!
Megvettem mind a 12 kötetet a Death Note-ból. Az április Mondoban láttam a listátokat, hogy a még futó mangákból mennyi jelent meg Japánban, és mi az, amit befejeztetek. Utóbbinál ott volt a Death Note is. Ezek szerint nem lesz az általam a legjobban várt, és a kommenteket olvasva, más rajongók által is várt 13. kötet? Érdekes infók vannak benne, szívesen a polcomra tenném magyar nyelven.
Várom a mihamarabbi válaszotokat!
Üdvözlettel:
Hűséges vásárlótok,
Bra!
Megvettem mind a 12 kötetet a Death Note-ból. Az április Mondoban láttam a listátokat, hogy a még futó mangákból mennyi jelent meg Japánban, és mi az, amit befejeztetek. Utóbbinál ott volt a Death Note is. Ezek szerint nem lesz az általam a legjobban várt, és a kommenteket olvasva, más rajongók által is várt 13. kötet? Érdekes infók vannak benne, szívesen a polcomra tenném magyar nyelven.
Várom a mihamarabbi válaszotokat!
Üdvözlettel:
Hűséges vásárlótok,
Bra!
beküldve: 2012-04-01 14:20:52
(#1381) Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,
hogy tervezik-e kiadni magyarul a Death Note: Another Note, the Los Angeles BB Murder Cases ( Los Angeles BB renzoku szacudzsin dzsiken) könyvet (light novel-t)?
Biztos vagyok benne, hogy sok embert érdekelne a manga sorozat előzményei (+ BB ügy) Mello elbeszélésében.
Azt szeretném kérdezni,
hogy tervezik-e kiadni magyarul a Death Note: Another Note, the Los Angeles BB Murder Cases ( Los Angeles BB renzoku szacudzsin dzsiken) könyvet (light novel-t)?
Biztos vagyok benne, hogy sok embert érdekelne a manga sorozat előzményei (+ BB ügy) Mello elbeszélésében.
beküldve: 2012-03-31 17:50:54
(#1380) nekem nagyon tetszett az anime (a mangát még nem tudtam beszerezni ) nagyon érdekes de a vége pocsék.
"Bárcsak én lehetnék az eső, úgy talán összeérhetne a szívünk, ahogyan az esőben összeér az egymástól örökre elválasztott föld és ég."
beküldve: 2012-03-31 16:21:30
(#1379) Sziasztok. Érdeklődnék, hogy nem dőlt el mi lesz a 13. kötettel? Csak mert szeretném beszerezni, és ha nem jelenik meg magyarul akkor megrendelem angolul.
Köszi a választ előre is.
Köszi a választ előre is.
beküldve: 2012-02-07 19:29:02
(#1378) A 13. kötetről nem tud vki valami új infót? Lesz? Nem lesz? Továbbra sem tudni?
Könnyű dolog bölcsnek lenni. Csak gondolj valami butaságra, aztán ne mondd ki.
beküldve: 2012-02-02 15:44:35
(#1377)
Szerk: Moderátor 2012-10-19 01:52:03
A 12-ik kötet mikorra várható a boltokban?
Nem a kiadótól függ, hogy a könyvesbolt hálózatok mikor veszik készletre és pakolják ki a polcokra a kiadványokat. Ergo a választ sem tudjuk.
Ezt nem tudtam.
Én is remélem!:) Köszi a választ!
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2012-10-19 01:55:45
Szerk: Moderátor 2012-10-19 01:52:28
beküldve: 2012-01-20 17:14:15
(#1373) Sziasztok
Én már Animekarácsonyon megvettem a 12. kötetet ugyhogy mostmár teljes a gyüjtemény amugy a 13. extra kötetet tervezitek lefordítani?
Én már Animekarácsonyon megvettem a 12. kötetet ugyhogy mostmár teljes a gyüjtemény amugy a 13. extra kötetet tervezitek lefordítani?
A 12-ik kötet mikorra várható a boltokban? Tudom, január közepén, de van már konkrét megjelenési időpont? :)
Nem a kiadótól függ, hogy a könyvesbolt hálózatok mikor veszik készletre és pakolják ki a polcokra a kiadványokat. Ergo a választ sem tudjuk. Remélhetőleg minél előbb sor kerül erre.
A 12-ik kötet mikorra várható a boltokban? Tudom, január közepén, de van már konkrét megjelenési időpont? :)
most már én is kezdek ideges lenni miatta -.-"
Én már több vagyok mint ideges!
Könnyű dolog bölcsnek lenni. Csak gondolj valami butaságra, aztán ne mondd ki.
Köszi, erre nem is gondoltam!
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"When you are in love and you get hurt, it's like a cut...it will heal, but there will always be a scar..."
Szerk: Moderátor 2012-10-19 01:54:10