Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
De rossz. Ezen az oldalon novellaként volt feltűntetve. Mikor tanulja már meg a magyar, hogy amit angolul novellnek hívnak, az magyarul a regény..?
Mindenesetre azok a magyarok, akik eddig nem tudták, és olvassák ezt a kommentedet, ők valószínűleg meg fogják tanulni
Most igazából tökmindegy nem...? Oké tudom, hogy a novella meg a regény között nem épp elhanyagolható a különbség, de itt úgyis mindenki érti miről van szó nem...?
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
beküldve: 2010-10-14 17:40:40
(#1288) De rossz. Ezen az oldalon novellaként volt feltűntetve. Mikor tanulja már meg a magyar, hogy amit angolul novellnek hívnak, az magyarul a regény..?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-10-14 17:34:06
(#1287) Embereeeek! Milyen már, hogy a libribe lehet kapni az új kötetet, de a 'szandrába nem??!
Nem szeretem a librit, mert azt a lopásgátló biztonsági matricát valamikor a lapra ragasztják, és tök irritáló!!! Egyszer a Narutoval jártam így, (mert nem én vettem) és olyan rossz volt lapozni...
Nem szeretem a librit, mert azt a lopásgátló biztonsági matricát valamikor a lapra ragasztják, és tök irritáló!!! Egyszer a Narutoval jártam így, (mert nem én vettem) és olyan rossz volt lapozni...
Jókérdés... Én remélem
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-11-22 00:58:42
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Szerk: Moderátor 2010-11-22 00:59:20
Csiw
Szerk: Moderátor 2010-11-22 00:59:47
beküldve: 2010-10-12 19:29:19
(#1283) Klasz történet egyébként ez az L Change the world, filmben is király. Igaz, a mangához nincs köze de ettől függetlenül szívesen olvasnám a regényt változatot. Be fogom szerezni És köszi mindkettőtöknek a linkeket
Szerk: レオン (Leon) 2010-10-12 19:30:42
beküldve: 2010-10-12 19:24:07
(#1282) Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
Szerk: Moderátor 2010-11-22 01:00:09
Hát nem tudom, én a gyűjtői verziónak sok értelmét nem látom, én biztos nem venném meg (főleg, ha csak az első kötet van meg belőle, és így nem illik a többihez + még drágább is, és extra tartalom sincs benne), de a 13. kötetet plusz a két regényt szívesen megszerezném magyarul (mert én úgy tudom, hogy két regény van. Az Another Note meg az L Change the world. Persze lehet, hogy tévedek.)
Az Another note-ról úgy tudom az egy novella szerűség. De az L Change the world az filmben létezik az én ismereteim szerint.
Vagy talán van belőle már regény is ?
Én az ilyen exrta kiadásokra gondoltam, mint a regények meg a 13. kötet >.< Agyűjtői verziók általában hidegen hagynak hacsak nincs valami földrengető dolog benne ami miatt muszáj
Szerk: Moderátor 2010-11-22 01:00:25
beküldve: 2010-10-12 18:51:58
(#1278) Hát nem tudom, én a gyűjtői verziónak sok értelmét nem látom, én biztos nem venném meg (főleg, ha csak az első kötet van meg belőle, és így nem illik a többihez + még drágább is, és extra tartalom sincs benne), de a 13. kötetet plusz a két regényt szívesen megszerezném magyarul (mert én úgy tudom, hogy két regény van. Az Another Note meg az L Change the world. Persze lehet, hogy tévedek.)
beküldve: 2010-10-12 18:47:21
(#1277) Remélem az ilyen dolgok is kijönnek magyarul nemcsak az alap verziók
A másik az 1. kötet gyűjtői (drága) változata. Én azt nem ismerem, de tudomásom szerint nincs benne extra tartalom.
Mithrillion: Én csak örülnék neki. Remélem tényleg igaz a hír.