Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
Ha nana-hoz viszonyítva nézed akkor elég gyorsan halad.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Szerk: Moderátor 2010-11-22 01:05:06
beküldve: 2010-10-10 16:15:18
(#1244) Death Note 8. kötet, hmmmmm???? már éppen ideje volt, hogy ki adják!
A hívott szám jelenleg nem kapcsolható...
beküldve: 2010-10-10 15:29:00
(#1243) Sőt a Hellsing is megjelent már.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2010-10-10 15:26:45
(#1242) Úristen! Én csak most vettem észre, hogy már megjelent! Holnap első dolgom megnézni, 'szandrában adják-e már. *cseppet sem fanatikus hangvétel*
Már rendesen unatkoztam!
Amúgy ez így nem buli, hogy ha egyszerre több jön ki, akkor is csak egyet írnak ki!
Már rendesen unatkoztam!
Amúgy ez így nem buli, hogy ha egyszerre több jön ki, akkor is csak egyet írnak ki!
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
mert mindig csak 1 mangát raknak ki még akkor is mikor több jelenik meg eccere sajna..
Szerk: Moderátor 2010-11-22 01:04:47
beküldve: 2010-10-10 15:05:24
(#1240) De egyébként miért nem rakták ki a frissen a nyomdából falra a Death Note 8. kötetét ?
Ha egy jót akartok röhögni, akkor nézzétek meg a 7. kötet 103. oldal alján lévő Matsuda fejet. XD
Krumplifej+feleskabát rulz!
Jesszusom ezmiiiii?!?! Először fel sem tűnt! Könnyezek! XD XD Ez kb olyan mint a naruto shippudenben amikor naruto painnel harcol és pein átmegy sonicba xD
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
beküldve: 2010-10-07 16:04:36
(#1238) Az új magyar kötetet is lehetett már venni conon ha jól láttam xD Én is megakarom majd venni! *nyálcsorgatás*
"A fájdalom és a halál csak egy jó harc velejárója..." (Kenpachi)
beküldve: 2010-06-29 19:39:41
(#1237) Egyik nagy kedvencem,remélem kiadják a 13.kötetet is magyarul.
(megvan japánul,de a saját nyelvemen is szívesen a gyűjteményembe tenném )
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2010-06-29 19:42:54
Jó oké ha minden igaz én is megveszem az öszegyüjtött zsebpénzemből.
Vegyétek meg a DEAT NOTET a webboltban.Ha minden igaz már meg van.
Vegyétek meg a DEAT NOTET a webboltban.Ha minden igaz már meg van.
*Felesleges idézet törölve. Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-10-07 17:39:29
A Fővárosi Szabó Ervin könyvtárban megvan a death note új kötete.Szabó Ervin tér ott van a könyvtár
Ez nagyon szép és jó, csak én megvenni szeretném, nem kikölcsönözni, no meg eléggé messze lakok Pesttől. De majd megveszem hét végén itt, ha minden igaz.
beküldve: 2010-06-20 22:20:15
(#1233) Ha egy jót akartok röhögni, akkor nézzétek meg a 7. kötet 103. oldal alján lévő Matsuda fejet. XD
A Fővárosi Szabó Ervin könyvtárban megvan a death note új kötete.Szabó Ervin tér ott van a könyvtár
Szerk: Moderátor 2010-10-07 17:38:46
beküldve: 2010-06-20 17:23:57
(#1231) Megvan már valakinek az új kötet? Én voltam könyvesboltokban, de nekem azt mondták, hogy csak jövő hét végén lesz :(
beküldve: 2010-06-09 09:31:54
(#1230) szerintem ez egy nagyon jo sorozat!!!
és nagyon izgalmas is!!
ajánlom mindenkinek aki szereti a mangákat és az izgalmas
kirimiket!!
és nagyon izgalmas is!!
ajánlom mindenkinek aki szereti a mangákat és az izgalmas
kirimiket!!