Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
beküldve: 2010-03-24 19:56:45
(#1213) Lenne egy kérdésem hozzátok:
Mi olyan jó a Death Note-ban?
Elismerem, az alapsztorija jó, a rajzolása szép, mind a mangának mind az animenek.
De akkoris, számomra ennyi és nem több. Szerintem túl van
hype-olva az egész.
Helyenként túlságosan bonyolítva van az egész, meg annyira idegesítő számomra, hogy szinte olvasnak egymás gondolataiban (jó tudom, két zseniről van szó, de akkor is).
Nekem ez az egész Death Note, összesen egy egyszer nézhető cucc.
És ezzel a kommentel nem akartam senkinek a lelkivilágába taposni.
Most pedig jöhetnek a lincselni vágyók
Mi olyan jó a Death Note-ban?
Elismerem, az alapsztorija jó, a rajzolása szép, mind a mangának mind az animenek.
De akkoris, számomra ennyi és nem több. Szerintem túl van
hype-olva az egész.
Helyenként túlságosan bonyolítva van az egész, meg annyira idegesítő számomra, hogy szinte olvasnak egymás gondolataiban (jó tudom, két zseniről van szó, de akkor is).
Nekem ez az egész Death Note, összesen egy egyszer nézhető cucc.
És ezzel a kommentel nem akartam senkinek a lelkivilágába taposni.
Most pedig jöhetnek a lincselni vágyók
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Jah, nem valami kellemes XD
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
Szerk: Moderátor 2010-04-17 13:08:06
beküldve: 2010-03-11 06:37:03
(#1211) Egyébként csak azért mondtam hogy rövid mert akkora siker volt hogy szerintem húzhatták volna még egy kicsit.
Mikor lesz a Webbolt-ban az új Death Note kötet?
Mikor lesz a Webbolt-ban az új Death Note kötet?
*Előző hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Szerk: Moderátor 2010-04-17 13:09:10
beküldve: 2010-02-16 12:59:07
(#1208) Manga egyébként így is hosszabb. Anime második feléből sok jelenet kimaradt ami a mangában benne volt.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Minek kérdezed, ha már tudod? Am. szerintem pont jó hosszúságú a mű. Az utolsó fejezet felrakja a pontot az i-re azokkal a csodálatos és vicces képsorokkal
amikor Light látványosan szenved és haldoklik Csak azt sajnálom, hogy Matt és Mello meghal.
beküldve: 2010-02-15 16:48:07
(#1206) A Death Note-ból akkor most csak 13 kötet lesz mert azt tudom hogy anime-ből csak 37 rész van?.
Szerintem kicsit rövid
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Szerk: Ryuga 2010-02-15 16:48:50
én mindig szerettem az ilyen databookokat mert tök jól vannak megszerkesztve, meg az egész úgy tetszetős. A death note one-shotra meg kiváncsi vok, mert csak japánul olvastam, ami hát úgy értelmetlen, de mégis jó volt a képeket nézegetni.
Szerk: Moderátor 2010-04-17 13:09:42
Annyira azért nem nagy szám a 13.; semmi újat nem tartalmaz (max. a Death Note elődjét). Interjúk, karakter adatok, meg a történet összefoglalása van benne. Ja és persze L true name kártyája, ami már nagy valószínűséggel senkinek sem fog újdonságot hozni.
Azért jó lenne, ha magyarul is megjelenne, csak nem érdemes tőle túl sok "ráadást" várni. ;)
Azért jó lenne, ha magyarul is megjelenne, csak nem érdemes tőle túl sok "ráadást" várni. ;)
Szerk: Yaven 2010-01-08 21:54:57
beküldve: 2010-01-08 10:36:05
(#1203) Én is nagyon remélem, hogy ki lesz adva a 13. mert arra vok a leg kíváncsibb. Hisz valljuk be már mindenki látta az animét és hát nem olyan nagy meglepetés hozzá képest a manga a plusz jelenetektől eltekintve, viszont ez a 13. kötet meglepetéseket tartogathat. Ráadás mivolta miatt!
BLOOD
Szerk: Bugi6 2010-01-08 10:38:20
Jaja, ez csak extra kötet. De ezt sem lenne rossz, ha kiadnák.
De még mennyire, hogy nem... *hajh*
beküldve: 2010-01-03 22:35:41
(#1201) De bizony, van 13. kötet is, bár az csak egy extra kiegészítés (értsd: a történet 12. kötetben véget ér)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-01-03 21:37:04
(#1198) Sziasztok. Lehet rosszul tudom de nincs egy 13. kötet?
[Link]
Úgy tudom ez egy kiegészítés amiben bemutatják az összes szereplőt, halálistent meg ilyenek. Nem lehet rossz Jó lenne ha ezt is ki tudná adni a Mangafan.
Előre is köszi a választ.
[Link]
Úgy tudom ez egy kiegészítés amiben bemutatják az összes szereplőt, halálistent meg ilyenek. Nem lehet rossz Jó lenne ha ezt is ki tudná adni a Mangafan.
Előre is köszi a választ.
*Link javítva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-01-03 21:41:49
Haha! Nem csodáljuk! De vegye mindenki tudomásul, mindenki aki itt van már nagyon várja a hetedik részt!
Szerk: Moderátor 2010-01-01 17:39:45