Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
a belső működésbe is csak annyira látok bele, mint bárki, aki hajlandó szóba elegyedni a kiadók embereivel.
Én viszont belelátok egy kiadói tevékenységbe (képregényt is beleértve) és tudom hogy a nyomda ad egy nyomtatott (nem levágott szélűt, nem összetűzött/ragasztott stb...) példányt amit át lehet nézni akár otthon is. Így könnyedén kiszűrhetőek a nyomtatásbeli feltűnő hibák. Persze az már más kérdés hogy a Mangafan ezt igényli e vagy sem. Ez a lehetőség adott, gondolom a nyomda nem utasítaná vissza ezt a kérést azok után hogy milliós értékben nyomtat náluk a kaidó....
*OFF javítva. A moderátor*
A félreértések elkerülése végett: nem sok közöm van a céghez, a belső működésbe is csak annyira látok bele, mint bárki, aki hajlandó szóba elegyedni a kiadók embereivel. Szóval abszolút magánemberként idegesít, amikor valaki egy fórumon nem képes legalább az utolsó öt hozzászólást elolvasni. Nem akartam senkit bántani, de azért valami színvonalat meg kéne követelni, nemde?
És persze igazad van, ilyenkor a vásárlóknak kijár a mea culpa a kiadótól, de ezt most meg is kaptuk, így szerintem öröm és boldogság van.
Shearer, köszi :) Remélem, a lelkes kommunikáció sokáig megmarad részedről, olvasóként mondom, ez sokat jelent :)
A Márk: tisztában vagyok vele, de ha valaki szól érte, akkor se így kell reagálni. Hanem hogy köszi, vettük, sorry (tisztelettel, aláírás, dátum, cégbélyegző :P)
Az anime első fele, kb. a 24ig részig elég jól követi a manga cselekményeit. Utána viszont nagyon összecsapottá válik, a manga jóval részletesebb a történet második felét illetően. Ha az egészet nem is feltétlen, de a sztori bő felét érdemes mangában is elolvasni!
Biztos, hogy át nézték és ellenőrizték, de ez úgynevezett nyomdahiba. Az ilyennek az a jellegzetessége, hogy csak a nyomdagépben bukkan fel, és először a kész, kinyomtatott termékben fedezhető fel, amikor már nem nagyon lehet mit csinálni vele (vagy ellene).
Igazán ellenőríthették volna, pedig gyűjtöm a mangákat, erre meg egy ilyen hiba miatt ........
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Hát igen, sajnos... Amikor mi, lektorok átnéztük, még minden ékezetes betű rendben volt. (Lehet, hogy nyomdai baki? )
Az utolsó kötet mikorra várható?
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*