• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... <<>>
beküldve: 2011-10-20 10:43:16
(#1353) Válasz alister (#1352) üzenetére
vadooc
vadooc
[ Megszállott ]

a belső működésbe is csak annyira látok bele, mint bárki, aki hajlandó szóba elegyedni a kiadók embereivel.

Én viszont belelátok egy kiadói tevékenységbe (képregényt is beleértve) és tudom hogy a nyomda ad egy nyomtatott (nem levágott szélűt, nem összetűzött/ragasztott stb...) példányt amit át lehet nézni akár otthon is. Így könnyedén kiszűrhetőek a nyomtatásbeli feltűnő hibák. Persze az már más kérdés hogy a Mangafan ezt igényli e vagy sem. Ez a lehetőség adott, gondolom a nyomda nem utasítaná vissza ezt a kérést azok után hogy milliós értékben nyomtat náluk a kaidó....

*OFF javítva. A moderátor*

http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
új | válasz erre | moderátor
Szerk: Moderátor 2012-10-19 01:59:16
beküldve: 2011-10-19 13:20:29
(#1352) Válasz Fyndra (#1347) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
Nem tudom, ez nyomdai probléma-e (tipós ismerősöm szerint valószínűtlen), de azért legalább egy bocsit valaki megereszthetne... Nem a panasztevő elhessegetése a megoldás ilyenkor, remélem, azt azért érzitek...

A félreértések elkerülése végett: nem sok közöm van a céghez, a belső működésbe is csak annyira látok bele, mint bárki, aki hajlandó szóba elegyedni a kiadók embereivel. Szóval abszolút magánemberként idegesít, amikor valaki egy fórumon nem képes legalább az utolsó öt hozzászólást elolvasni. Nem akartam senkit bántani, de azért valami színvonalat meg kéne követelni, nemde?
És persze igazad van, ilyenkor a vásárlóknak kijár a mea culpa a kiadótól, de ezt most meg is kaptuk, így szerintem öröm és boldogság van.

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2011-10-19 12:18:38
(#1351) Válasz shearer (#1349) üzenetére
Fyndra
Fyndra
[ Rászokóban ]
Az Ő/Ű problémával kapcsolatban: Igen, ez valóban létező hiba. Elnézést kérünk érte.

Shearer, köszi :) Remélem, a lelkes kommunikáció sokáig megmarad részedről, olvasóként mondom, ez sokat jelent :)

A Márk: tisztában vagyok vele, de ha valaki szól érte, akkor se így kell reagálni. Hanem hogy köszi, vettük, sorry (tisztelettel, aláírás, dátum, cégbélyegző :P)

A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
beküldve: 2011-10-19 11:43:23
(#1350) Válasz Jack the Stampede (#1346) üzenetére
shearer
shearer
[ Új arc ]
Én megnéztem az animét és érdekelne mennyivel nyújt többet a manga, úgy értem van e olyan amit az animéből kihagytak de a mangában benne van?

Az anime első fele, kb. a 24ig részig elég jól követi a manga cselekményeit. Utána viszont nagyon összecsapottá válik, a manga jóval részletesebb a történet második felét illetően. Ha az egészet nem is feltétlen, de a sztori bő felét érdemes mangában is elolvasni!

beküldve: 2011-10-19 11:41:34
(#1349)
shearer
shearer
[ Új arc ]
Az Ő/Ű problémával kapcsolatban: Igen, ez valóban létező hiba. Elnézést kérünk érte. Természetesen a kötetek kikerülés előtt át vannak nézve (többször, mint hinnétek), de mivel mi is emberek vagyunk és néha a technika is megviccel minket, ezért maradnak benn hibák. Ezentúl is lesznek, remélhetőleg minél kevesebb. Erre az Ő/Ű dologra különösen figyelni fogunk a jövőben. Hogy mi okozta? Magunk se tudjuk pontosan, de a tíz kötet óta használt betűtípus most nem volt jó, gyorsan javítani kellett, pár helyen mégis bennmaradt.

beküldve: 2011-10-19 11:27:30
(#1348)
A Márk
A Márk
[ Megszállott ]
Nem kell ezen fennakadni. Mintha ez lenne az első eset. Csak úgy elárulom, hogy több Naruto kötetben is vannak kisebb-nagyobb hibák. Például a harmadik kötet tükröződött oldala. És a többi, és a többi...

"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-10-19 10:53:38
(#1347) Válasz alister (#1345) üzenetére
Fyndra
Fyndra
[ Rászokóban ]
Nem tudom, ez nyomdai probléma-e (tipós ismerősöm szerint valószínűtlen), de azért legalább egy bocsit valaki megereszthetne... Nem a panasztevő elhessegetése a megoldás ilyenkor, remélem, azt azért érzitek...

A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
beküldve: 2011-10-19 10:45:27
(#1346)
Jack the Stampede
Jack the Stampede
[ Rászokóban ]
Én megnéztem az animét és érdekelne mennyivel nyújt többet a manga, úgy értem van e olyan amit az animéből kihagytak de a mangában benne van?

A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
beküldve: 2011-10-19 01:28:05
(#1345) Válasz Oozaru (#1344) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]

Biztos, hogy át nézték és ellenőrizték, de ez úgynevezett nyomdahiba. Az ilyennek az a jellegzetessége, hogy csak a nyomdagépben bukkan fel, és először a kész, kinyomtatott termékben fedezhető fel, amikor már nem nagyon lehet mit csinálni vele (vagy ellene).

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2011-10-17 19:48:36
(#1344) Válasz Miyazaki (#1342) üzenetére
Oozaru
Oozaru
[ Új arc ]
a death note 11-es kötete... ...Ő betűknél kocka van benne
Nyomdahiba.

Igazán ellenőríthették volna, pedig gyűjtöm a mangákat, erre meg egy ilyen hiba miatt ........

*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*

Szerk: Moderátor 2011-10-19 01:19:35
beküldve: 2011-10-14 22:50:20
(#1343) Válasz vöri (#1339) üzenetére
shearer
shearer
[ Új arc ]

Az utolsó kötet mikorra várható?

December, Animekarácsony.

beküldve: 2011-10-13 22:54:43
(#1342) Válasz Oozaru (#1341) üzenetére
Miyazaki
Miyazaki
[ Rászokóban ]
Egy kommenttel lejjebb olvasható a válasz. Nyomdahiba. (Amúgy nem minden Ő betűnél van, csak egy adott betűtípusnál.)

*Felesleges idézet törölve. A moderátor*

Szerk: Moderátor 2011-10-19 01:17:13
beküldve: 2011-10-13 22:01:01
(#1341)
Oozaru
Oozaru
[ Új arc ]
Kedves mangafan egy bajom van a death note 11-es kötetével, hogy étkezetes Ő betűknél kocka van benne, ez miért van? Nem azért vettem a könyvet hogy ilyen hibák legyenek :(

beküldve: 2011-10-08 10:10:08
(#1340) Válasz Yumiko (#1338) üzenetére
Miyazaki
Miyazaki
[ Rászokóban ]
Light és Takada levelezésében akadt néhány hiba... némelyik betűtípus láthatóan nem támogatta a hosszű ő-ket. Meglepett, hogy egy ilyen feltűnő baki bent maradt.

Hát igen, sajnos... Amikor mi, lektorok átnéztük, még minden ékezetes betű rendben volt. (Lehet, hogy nyomdai baki? )

beküldve: 2011-10-08 09:10:05
(#1339) Válasz Yumiko (#1338) üzenetére
vöri
vöri
[ Új arc ]
Igen, ezzel egyet kell értenem - nagyon kár, hogy ez így benne maradt...

Az utolsó kötet mikorra várható?

*Felesleges idézet törölve. A moderátor*

Szerk: Moderátor 2011-10-08 11:34:50
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... <<>>