Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
tegyétek egy kicsivel magyarabbá a dolgot. Pl. amikor elolvassa, hogy Death Note, majd eldobja; rohadt poén lett volna, ha megszólal vmi idős ember, hogy "ne szemetelj az utcán!"-és Light csak ezért rakná el
ez nagyon nagy
xxxAnimeloverxxx: de szép torony...
-
Mégegyszer elnézést amiért ide is fölraktam
Ok kiváncsi lennék a részletesebb kritikákra is
Ok kiváncsi lennék a részletesebb kritikákra is
*Toronyidézés eltávolítva. A moderátor*
The bird of Hermes is my name eating my wings to make me tame.
Szerk: Moderátor 2009-05-19 15:06:53
Valóban rossz helyre került, leginkább a Live Action topicba lenne való, de azért itt a válasz:
Hmm....érdekes.
Első nézésre talán azt tudnám javasolni, hogy ne ragaszkodjatok ennyire az animéhez. A DN felvevése jelenetnél pl. kifejezetten idegesített, hogy benne volt a héves, füzetkilógós képsor. Főleg, hogy egy félig üres táskába miért ne tudná rendesen berakni azt a hülye füzetet? Meg ezen belül azt is javasolnám, hogy tegyétek egy kicsivel magyarabbá a dolgot. Pl. amikor elolvassa, hogy Death Note, majd eldobja; rohadt poén lett volna, ha megszólal vmi idős ember, hogy "ne szemetelj az utcán!"-és Light csak ezért rakná el Mármint ha olyan részeket raktok bele, amik az animében nem voltak, akkor evvel adtok az egész dolognak egy olyan pluszt, ami miatt feltétlenül szükséges lesz megnézni. A másik feltűnő hiba a videó színe volt. Az utcai jeleneteknél kék, a bentieknél meg sárga...ez eléggé amatőr, de ha másképp nem tudjátok megcsinálni, hát akkor a történetre kéne rágyúrni.
Pozitívumként viszont megemlíteném, hogy a Ligtot alakító emberke nagyon jól el lett találva
Viszont a DN leesése nekem kicsit hosszú volt, főleg zenei betét nélkül.
Ha kíváncsi vagy részletesebb kritikára, írj egy privát üzenetet.
Hmm....érdekes.
Első nézésre talán azt tudnám javasolni, hogy ne ragaszkodjatok ennyire az animéhez. A DN felvevése jelenetnél pl. kifejezetten idegesített, hogy benne volt a héves, füzetkilógós képsor. Főleg, hogy egy félig üres táskába miért ne tudná rendesen berakni azt a hülye füzetet? Meg ezen belül azt is javasolnám, hogy tegyétek egy kicsivel magyarabbá a dolgot. Pl. amikor elolvassa, hogy Death Note, majd eldobja; rohadt poén lett volna, ha megszólal vmi idős ember, hogy "ne szemetelj az utcán!"-és Light csak ezért rakná el Mármint ha olyan részeket raktok bele, amik az animében nem voltak, akkor evvel adtok az egész dolognak egy olyan pluszt, ami miatt feltétlenül szükséges lesz megnézni. A másik feltűnő hiba a videó színe volt. Az utcai jeleneteknél kék, a bentieknél meg sárga...ez eléggé amatőr, de ha másképp nem tudjátok megcsinálni, hát akkor a történetre kéne rágyúrni.
Pozitívumként viszont megemlíteném, hogy a Ligtot alakító emberke nagyon jól el lett találva
Viszont a DN leesése nekem kicsit hosszú volt, főleg zenei betét nélkül.
Ha kíváncsi vagy részletesebb kritikára, írj egy privát üzenetet.
Szerk: Yaven 2009-05-01 15:57:55
beküldve: 2009-05-01 15:43:45
(#1116) Elnézés új vagyok remélem nem csináltam nagy hülyeséget
gondoltam ide is fölrakom
Ez egy NAGYON rossz ötlet volt!
Ez a DN MANGA topicja!
MangaFan Kiadványok...
MIANEVED?!
beküldve: 2009-05-01 15:22:16
(#1114) Az unokatestvérem és én úgy döntöttünk h a manga az anime és a japán élőszereplős film után megcsináljuk a mi "magyar"
élőszereplős death note filmet. A film még készülőben van ezért még csak a bemutatót illetve két film jelenetet tudok mutatni! Azért csináljuk azt a filmet mert szeretjük a death note-ot és mert kíváncsiak vagyunk h mit reagálnak a magyar death note fanok (azaz ti) egy ilyen projektre! A véleményeteket kérjük mondjátok meg ha tetszik, ha meg nem tetszik akkor nem durván mondjátok meg h mi nem tetszet h tudjunk rajta változtatni h az lehetséges!
A filmet 0ft és kevés "színész"segítség �vel hozzuk össze többnyire ezért és az idő miatt kicsit a story-t át írtuk h beleférjen egy 2és fél órás filmbe!
Remélem sikerült felkeltenem az érdeklődéseteket!
Előre is köszi a kommenteket az (unokatestvérem nevében is!)
itt a filmünk oldala ahonnan meglehet nézni a bemutatót és a két film részletet! [Link]
élőszereplős death note filmet. A film még készülőben van ezért még csak a bemutatót illetve két film jelenetet tudok mutatni! Azért csináljuk azt a filmet mert szeretjük a death note-ot és mert kíváncsiak vagyunk h mit reagálnak a magyar death note fanok (azaz ti) egy ilyen projektre! A véleményeteket kérjük mondjátok meg ha tetszik, ha meg nem tetszik akkor nem durván mondjátok meg h mi nem tetszet h tudjunk rajta változtatni h az lehetséges!
A filmet 0ft és kevés "színész"segítség �vel hozzuk össze többnyire ezért és az idő miatt kicsit a story-t át írtuk h beleférjen egy 2és fél órás filmbe!
Remélem sikerült felkeltenem az érdeklődéseteket!
Előre is köszi a kommenteket az (unokatestvérem nevében is!)
itt a filmünk oldala ahonnan meglehet nézni a bemutatót és a két film részletet! [Link]
Szerk: xxxAnimeloverxxx 2009-05-01 15:22:36
annyira jó lenne egy alternatív ending
Van Az én rendezői változatom vagy pont egy résszel rövidebb vagy már L halála után véget ér.
Ajite:
Nem könyvelő, hanem ügyész.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Muahahah, Kira megállíthatatlan!
És ha a könyvelőcsávó nem szúrja el, még most is élne, és mi egy szebb világban élnénk...
Szerintem meg ott rontotta el ,hogy nem próbált névtelen maradni ,hanem mindenkit szivrohammal végzett ki ezért vált nyilvánvalóvá hogy valaki áll a halálestek mögött és végül ez is okozta vesztét.
BLOOD
Majd csinálunk homemade endinget... xD
Csak szerezzek egy listát vhonnan....
Van önkéntjelentkező öngyilkos L ?
"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."
beküldve: 2009-04-25 21:16:52
(#1110) Csúnyán le vagyok maradva ezzel a sorozattal is. Csak 2 kötet van meg, de tervezem a következő kettőt is a Conra.
Jó ez így
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Muahahah, Kira megállíthatatlan!
És ha a könyvelőcsávó nem szúrja el, még most is élne, és mi egy szebb világban élnénk...
sajnos nem az
nem tudom, h pontosan mikor játszódik, de asszem a vége 2010 után van, szóval a szebb világ még akkor sem jött volna el
-
Szerk: ∂z 2009-04-24 18:15:08
beküldve: 2009-04-24 18:10:42
(#1107) Muahahah, Kira megállíthatatlan!
"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."
Melyik kötetben fog meghalni L?
A 7.-ben.
Panni: Ezeken a képeken ronda a srác, de a DN filmben....
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-04-24 17:58:08
(#1105)