Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
beküldve: 2008-11-12 19:45:41
(#713) Nyugi-nyugi, abszolúte nem szörszálhasogatás akart lenni csak közöltem az egyetlen fájó pontot a kötettel kapcsolatban, elvégre gondolom ez a topic arra való hogy az észrevételeinket megosszuk, nem?
Engem nem különösebben érdekel, ugyanis nem látszik, csak ha valaki nagyon nézni akarja ...
MIANEVED?!
Na, jó ez szerintem már a szőrszálhasogatás
Egyértelműen az, nem is kell törődni vele, főleg miután hallhattuk Csaba álláspontját is
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-12 18:45:29
(#710) Na, jó ez szerintem már a szőrszálhasogatás kategóriája. Én minden esetre tökéletesen meg vagyok elégedve a borítóval, mondjuk kicsit rövidlátó vagyok, lehet csak ezért.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Ugyan csak egy futó kalandban volt részem vele, de tisztán szemet szúrt a dolog. Remélem nem a betűket nézted, mivel azok vektorokból állnak, így nem pixeleződnek el- ennélfogva érdemes L barátunkat bevizsgálni. Nem tom miért ilyen mikor az első kötet tökéletesen rendben volt... Nem hiszem hogy benéztem volna a dolgot, mivel erre durván érzékeny vagyok.
Az egész világon mindenki ugyanabból a nyersanyagból dolgozik, mi is. Nem hiszem, hogy pixeles lenne, de ha mondasz oldalszámot, megnézzük.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Nekem tök penge az egész borító... persze, ha benyomom a Hubble alá, lehet, hogy már elcsúsznak a festék molekulák...
Megnéztem! A rémhír igaz! L hajának tetejénél és a jobb lábának belső felén, ahol a pólója van mellette, valóban feltűnik pár durvábban sikerült vonás...namost, ha nem keresem sosem veszem észre. De igaz. Kicsit sem lettem szomorúbb.
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-11-12 13:22:21
Nekem tök penge az egész borító... persze, ha benyomom a Hubble alá, lehet, hogy már elcsúsznak a festék molekulák...
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Megnéztem...nem vágom hogy hol pixeles. bár talán természetes fénynél majd. addig is kiemelnél egy bizonyos részt, amin szerinted nyíltan észrevehetőek a pixelek?
Ugyan csak egy futó kalandban volt részem vele, de tisztán szemet szúrt a dolog. Remélem nem a betűket nézted, mivel azok vektorokból állnak, így nem pixeleződnek el- ennélfogva érdemes L barátunkat bevizsgálni. Nem tom miért ilyen mikor az első kötet tökéletesen rendben volt... Nem hiszem hogy benéztem volna a dolgot, mivel erre durván érzékeny vagyok.
Természetesen nem a betűket néztem, hanem L-t, de inkább majd holnap jobban. Most nem tűnt fel semmi.
no pussy, just the dicks
Megnéztem...nem vágom hogy hol pixeles. bár talán természetes fénynél majd. addig is kiemelnél egy bizonyos részt, amin szerinted nyíltan észrevehetőek a pixelek?
beküldve: 2008-11-11 22:37:38
(#704) Megnéztem...nem vágom hogy hol pixeles. bár talán természetes fénynél majd. addig is kiemelnél egy bizonyos részt, amin szerinted nyíltan észrevehetőek a pixelek?
no pussy, just the dicks
Én például elolvasni veszem, és nem fogdosni...
Egyetértek! [/QUOTE]
OK, OK nem mintha a fétisen lenne a hangsúly, de hamár az ember veszi a fáradságot ahhoz hogy megvegye a cuccost, akkor van annyi igénye (gondolom én), hogy ne csak elolvassa, hanem gyönyörködjön is az artwork-ben mivel a tisztelt mangaka nem azért rajzolta meg olyan minőségben, hogy aztán csak "tegyenek" a munkájára.
az ember fia nem azért veszi meg a kötetet hogy olvasgassa, hanem hogy a tökéleteségében gyönyörködjön és hogy legyen mit fogdosnia...^.^ (mivel olvasásra ott vannak a jó kis netes online mangareader-ek)
énis
Desolation Row...
Én például elolvasni veszem, és nem fogdosni... [/QUOTE]
Egyetértek!
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
az ember fia nem azért veszi meg a kötetet hogy olvasgassa, hanem hogy a tökéleteségében gyönyörködjön és hogy legyen mit fogdosnia...^.^ (mivel olvasásra ott vannak a jó kis netes online mangareader-ek)
beküldve: 2008-11-11 17:48:45
(#699) Kis naívan már majdnem azt hittem, hogy a DN-ban nem lesznek elrontott kötetek, de sajna ismét csalódnom kellett - itt a jó példa a második kötet személyében. Hogy lehet kiadni ilyen pixeles borítóval valamit?! Persze ez semmi a Naruto3-ba rakott "extra" oldalhoz és a Manga c. kötetben szereplő minősíthetetlen kvalitású képekhez képest, de azért mégis csak odafigyelhettek volna, ha már az ember fia nem azért veszi meg a kötetet hogy olvasgassa, hanem hogy a tökéleteségében gyönyörködjön és hogy legyen mit fogdosnia...^.^ (mivel olvasásra ott vannak a jó kis netes online mangareader-ek)