• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
Oldalak: ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... <<>>
beküldve: 2008-11-12 19:45:41
(#713)
wakka
wakka
[ Megszállott ]
Nyugi-nyugi, abszolúte nem szörszálhasogatás akart lenni csak közöltem az egyetlen fájó pontot a kötettel kapcsolatban, elvégre gondolom ez a topic arra való hogy az észrevételeinket megosszuk, nem?

új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-11-12 19:01:08
(#712) Válasz buzifaszvagyok (#711) üzenetére
SötétOldal
SötétOldal
[ True mangafan ]
Engem nem különösebben érdekel, ugyanis nem látszik, csak ha valaki nagyon nézni akarja ...

MIANEVED?!
beküldve: 2008-11-12 18:59:02
(#711) Válasz Mariko (#710) üzenetére
buzifaszvagyok
buzifaszvagyok
[ True mangafan ]
Na, jó ez szerintem már a szőrszálhasogatás

Egyértelműen az, nem is kell törődni vele, főleg miután hallhattuk Csaba álláspontját is

no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-12 18:45:29
(#710)
Mariko
Mariko
[ Megszállott ]
Na, jó ez szerintem már a szőrszálhasogatás kategóriája. Én minden esetre tökéletesen meg vagyok elégedve a borítóval, mondjuk kicsit rövidlátó vagyok, lehet csak ezért.

Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-11-12 15:53:56
(#709) Válasz wakka (#705) üzenetére
Csaba
Csaba
[ Szerkesztő ]
Ugyan csak egy futó kalandban volt részem vele, de tisztán szemet szúrt a dolog. Remélem nem a betűket nézted, mivel azok vektorokból állnak, így nem pixeleződnek el- ennélfogva érdemes L barátunkat bevizsgálni. Nem tom miért ilyen mikor az első kötet tökéletesen rendben volt... Nem hiszem hogy benéztem volna a dolgot, mivel erre durván érzékeny vagyok.

Az egész világon mindenki ugyanabból a nyersanyagból dolgozik, mi is. Nem hiszem, hogy pixeles lenne, de ha mondasz oldalszámot, megnézzük.

A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-11-12 13:22:07
(#708) Válasz Lanwell (#707) üzenetére
buzifaszvagyok
buzifaszvagyok
[ True mangafan ]
Nekem tök penge az egész borító... persze, ha benyomom a Hubble alá, lehet, hogy már elcsúsznak a festék molekulák...

Megnéztem! A rémhír igaz! L hajának tetejénél és a jobb lábának belső felén, ahol a pólója van mellette, valóban feltűnik pár durvábban sikerült vonás...namost, ha nem keresem sosem veszem észre. De igaz. Kicsit sem lettem szomorúbb.

no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-11-12 13:22:21
beküldve: 2008-11-12 13:18:23
(#707) Válasz buzifaszvagyok (#706) üzenetére
Lanwell
Lanwell
[ Megszállott ]
Nekem tök penge az egész borító... persze, ha benyomom a Hubble alá, lehet, hogy már elcsúsznak a festék molekulák...

If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-11-11 22:59:28
(#706) Válasz wakka (#705) üzenetére
buzifaszvagyok
buzifaszvagyok
[ True mangafan ]
Megnéztem...nem vágom hogy hol pixeles. bár talán természetes fénynél majd. addig is kiemelnél egy bizonyos részt, amin szerinted nyíltan észrevehetőek a pixelek?

Ugyan csak egy futó kalandban volt részem vele, de tisztán szemet szúrt a dolog. Remélem nem a betűket nézted, mivel azok vektorokból állnak, így nem pixeleződnek el- ennélfogva érdemes L barátunkat bevizsgálni. Nem tom miért ilyen mikor az első kötet tökéletesen rendben volt... Nem hiszem hogy benéztem volna a dolgot, mivel erre durván érzékeny vagyok.

Természetesen nem a betűket néztem, hanem L-t, de inkább majd holnap jobban. Most nem tűnt fel semmi.

no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-11 22:57:16
(#705) Válasz buzifaszvagyok (#704) üzenetére
wakka
wakka
[ Megszállott ]
Megnéztem...nem vágom hogy hol pixeles. bár talán természetes fénynél majd. addig is kiemelnél egy bizonyos részt, amin szerinted nyíltan észrevehetőek a pixelek?

beküldve: 2008-11-11 22:37:38
(#704)
buzifaszvagyok
buzifaszvagyok
[ True mangafan ]

no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-11 22:32:43
(#703) Válasz Tinkee (#701) üzenetére
wakka
wakka
[ Megszállott ]

Én például elolvasni veszem, és nem fogdosni...

Egyetértek! [/QUOTE]

OK, OK nem mintha a fétisen lenne a hangsúly, de hamár az ember veszi a fáradságot ahhoz hogy megvegye a cuccost, akkor van annyi igénye (gondolom én), hogy ne csak elolvassa, hanem gyönyörködjön is az artwork-ben mivel a tisztelt mangaka nem azért rajzolta meg olyan minőségben, hogy aztán csak "tegyenek" a munkájára.

beküldve: 2008-11-11 18:24:16
(#702) Válasz Toushiro (#700) üzenetére
Matthawk
Matthawk
[ Új arc ]
az ember fia nem azért veszi meg a kötetet hogy olvasgassa, hanem hogy a tökéleteségében gyönyörködjön és hogy legyen mit fogdosnia...^.^ (mivel olvasásra ott vannak a jó kis netes online mangareader-ek)

énis

Desolation Row...
beküldve: 2008-11-11 17:57:57
(#701) Válasz Toushiro (#700) üzenetére
Tinkee
Tinkee
[ Új arc ]

Én például elolvasni veszem, és nem fogdosni... [/QUOTE]

Egyetértek!

"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
beküldve: 2008-11-11 17:56:07
(#700) Válasz wakka (#699) üzenetére
Toushiro
Toushiro
[ Addiktgyanús ]
az ember fia nem azért veszi meg a kötetet hogy olvasgassa, hanem hogy a tökéleteségében gyönyörködjön és hogy legyen mit fogdosnia...^.^ (mivel olvasásra ott vannak a jó kis netes online mangareader-ek)

beküldve: 2008-11-11 17:48:45
(#699)
wakka
wakka
[ Megszállott ]
Kis naívan már majdnem azt hittem, hogy a DN-ban nem lesznek elrontott kötetek, de sajna ismét csalódnom kellett - itt a jó példa a második kötet személyében. Hogy lehet kiadni ilyen pixeles borítóval valamit?! Persze ez semmi a Naruto3-ba rakott "extra" oldalhoz és a Manga c. kötetben szereplő minősíthetetlen kvalitású képekhez képest, de azért mégis csak odafigyelhettek volna, ha már az ember fia nem azért veszi meg a kötetet hogy olvasgassa, hanem hogy a tökéleteségében gyönyörködjön és hogy legyen mit fogdosnia...^.^ (mivel olvasásra ott vannak a jó kis netes online mangareader-ek)

Oldalak: ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... <<>>