Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
beküldve: 2008-11-11 11:13:57
(#698) Ez valószínüleg a korod miatt van, azért ne selejtezd le, majd 5-6 év múlva ülj le mellé mégegyszer.
Ez nem feltétlenül kor függvénye. Én se vagyok annyira oda a Nanáért, pedig a korom megvan hozzá.
Akkor belőled az indíttatás hiányzik na Csak annyit mondtam, hogy Nála könnyen lehet a kor az ok.
no pussy, just the dicks
Ez valószínüleg a korod miatt van, azért ne selejtezd le, majd 5-6 év múlva ülj le mellé mégegyszer.
Ez nem feltétlenül kor függvénye. Én se vagyok annyira oda a Nanáért, pedig a korom megvan hozzá.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-11-10 18:34:49
beküldve: 2008-11-10 18:29:56
(#695) Persze-persze én nem is fikáztam biztos jó am vki olvasta a Hellsinget, állítólag jó most fogok belekezdeni
én olvastam és nagyon jó!!!!!!!!!
beküldve: 2008-11-10 17:33:36
(#693) Persze-persze én nem is fikáztam biztos jó am vki olvasta a Hellsinget, állítólag jó most fogok belekezdeni
Desolation Row...
(a NANA kevésbé teccett)
Ez valószínüleg a korod miatt van, azért ne selejtezd le, majd 5-6 év múlva ülj le mellé mégegyszer.
no pussy, just the dicks
[B][I][U]én az elsőt olvastam, nagyon teccett, szivesem a kezemben tartanám a másodikat is de most NARUTOt olvasok eddig olvastam Árnybírót meg Nanát (a NANA kevésbé teccett)
ha a narutót megunod( amit ugyebár nemmm! lehet) akor minden féleképen vad meg a 2. at!!
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
beküldve: 2008-11-10 17:06:55
(#690) [B][I][U]én az elsőt olvastam, nagyon teccett, szivesem a kezemben tartanám a másodikat is de most NARUTOt olvasok eddig olvastam Árnybírót meg Nanát (a NANA kevésbé teccett)
Desolation Row...
Persze, Raito az elején meglepően aranyos, de hamar kinövi.
Tulajdonképpen ez logikus... "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-11-08 14:29:30
(#688) Legkésőbb szülnapomra tehát a 3. kötetet is a kezeimben tudhatom :9
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Nagyon aranyosan vannak megrajzolva
Persze, Raito az elején meglepően aranyos, de hamar kinövi. Úgyértem, amikor scanben végigolvastam, és aztán visszanéztem az első kötetre, csak néztem, hogy "Jé, de kisfiú volt!"
Biztosan kiadják, max decemberre kint lesz..
Én ebben bízok
Én ebben bízok
Én is Már aéig várom, h a kezemben foghassam
Gaara21
beküldve: 2008-11-02 17:34:02
(#685) beküldve: 2008-11-02 17:11:23
(#684)