Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
Én nem voltam a listán? Mert, ha igen akkor lehúzhatsz róla.
Tegnap megjött a 2. kötet, este gyorsan ki is olvastam. Végre feltűnt L a fizikai valójában is!
Tegnap megjött a 2. kötet, este gyorsan ki is olvastam. Végre feltűnt L a fizikai valójában is!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-10-10 16:10:45
Elkeserítő: jóformán már nem is emlékszem a Conra (ez ötlői túlzás volt) és DN 2 még sehol, semelyik fizikai könyvesboltban... A Trillianba már be se mentem...
Pedig már csak Te maradtál a listámok, Kedves alister
Hétfőre biztos lesz mindenhol
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-10 00:48:19
(#634) Elkeserítő: jóformán már nem is emlékszem a Conra (ez ötlői túlzás volt) és DN 2 még sehol, semelyik fizikai könyvesboltban... A Trillianba már be se mentem...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-10-09 12:49:13
(#633) A 2. kötet továbbviszi a színvonalat. A történetet a legtöbben ismerik, nem is érdemes szót vesztegetni rá. A kiadvány minősége ismét csillagos ötös. Így tovább, jöhet a következő kötet!
Már elég sok topikban láttam, és szeretnék végre ellene fellépni: Ha az adott ,,spoiler" nem tartalmaz spoilert, _NE_ rakjátok spoiler tagbe. Vagy poénról maradunk le, vagy spoilert nyitunk meg, hiszen nem lehet eldönteni, melyikben mi van..
Szóval használjuk a funkciót arra, amire való.
Igazad van!
De ezek legtöbbször olyan dolgok, amik másokat nem feltétlenül érdekelnek, akinek szól, az tudja, hogy mit fog rejteni, vagy nem is tudom igazán...ez olyasmi, mint a kacsintás. Csak az biztos benne, hogy neki szól, aki várja.
Amúgy lehetne egy spoiler tag-hez hasonló, más színű "szvsz" tag is. Vagy nem is tudom, hogy kéne hívni
Amúgy lehetne egy spoiler tag-hez hasonló, más színű "szvsz" tag is. Vagy nem is tudom, hogy kéne hívni
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-08 20:46:14
(#631) Már elég sok topikban láttam, és szeretnék végre ellene fellépni: Ha az adott ,,spoiler" nem tartalmaz spoilert, _NE_ rakjátok spoiler tagbe. Vagy poénról maradunk le, vagy spoilert nyitunk meg, hiszen nem lehet eldönteni, melyikben mi van..
Szóval használjuk a funkciót arra, amire való.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-10-08 20:46:26
Készül a sírversed is...;)
Tud esetleg valaki rímet a 'Miskolc'-ra?
Kis segítség...
"Szép szülőföldje volt Miskolc,
Hol végezte? Itt e kis polc,
Melyen hamvai pihennek,
Mert rosszul szólt Alisternek."
Melyen hamvai pihennek,
Jajj, már megint a sírvaröhögős viccek. Egyébként én is a "kis polc" rímet ajánlottam volna.
beküldve: 2008-10-08 19:25:07
(#629) Már Booklineéknál is elérhető a 2. kötet. Kár hogy az első borítóját töltötték fel képnek a másodikhoz.
Kis segítség...
Melyen hamvai pihennek,
Melyen hamvai pihennek,
Nagyon lol Még ilyet! Bár ha találtok megfelelő TVreklám idézetet a síromra, az is megfelel
no pussy, just the dicks
Kis segítség...
Melyen hamvai pihennek,
Melyen hamvai pihennek,
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-10-08 15:14:48
beküldve: 2008-10-08 13:06:32
(#626) Ma már én is megrendeltem, így a héten már biztos kiis tudom majd olvasni.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Alister, van már DN2-d? Úgy látom még rajta vagy a "Nekik nincs DN2-jük" listámon
Gonosz vagyok, verjetek meg
Még nincs , remélem a héten már szállítanak a könyvesboltokba...
OMG sírvers helyett megteszi valami TVreklám idézet is
no pussy, just the dicks
Alister, van már DN2-d? Úgy látom még rajta vagy a "Nekik nincs DN2-jük" listámon
Gonosz vagyok, verjetek meg
Még nincs , remélem a héten már szállítanak a könyvesboltokba...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."