Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
No Azzi, most már tudom az igazi nevedet, ismerem az arcodat... olyan halott vagy.
A többiek most még megúszták. De egy nap úgyis én leszek az új világ istene és akkor... *insert evil laughing*
A többiek most még megúszták. De egy nap úgyis én leszek az új világ istene és akkor... *insert evil laughing*
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-09-30 23:20:58
OK, máris van három név, amit beírhatok az új fekete noteszomba, amit tegnap találtam.
Nem ismered az arcom, de nézd meg iwiw en ^^
no pussy, just the dicks
Jujuj, szép halált kérek
Én meg DN2 mangáááááááááát!!!
"Lehet, hogy szebb vagy, mint én. Lehet, hogy bölcsebb vagy, mint én. Lehet, hogy jobb vagy és tehetségesebb meg minden. De hé, szerinted ez engem hol érdekel?"
OK, máris van három név, amit beírhatok az új fekete noteszomba, amit tegnap találtam.
Jujuj, szép halált kérek
MIANEVED?!
beküldve: 2008-09-30 19:55:15
(#574) OK, máris van három név, amit beírhatok az új fekete noteszomba, amit tegnap találtam.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Nekem is van
És nekem is
Na ne gonoszkodjunk!!!
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-09-30 19:27:59
(#572) beküldve: 2008-09-30 19:25:55
(#571) Bibibbí Nekem van DN2-m Nektek meg niiiiincs (már akinek, ugye )
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-30 19:12:24
(#570) Jajj nekem nem jutott DN2. Pedig annyira vártam, hogy végre beleolvashassak. És Nana2-t sem tudtam szerezni. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! Ha lesz rá időm az lesz az első dolgom, hogy elmenjek s könyvesboltba és vegyek DN2-t (és lehet hogy egy Nana2-t is beszerzek kárpótlásképpen... ;) )
"Lehet, hogy szebb vagy, mint én. Lehet, hogy bölcsebb vagy, mint én. Lehet, hogy jobb vagy és tehetségesebb meg minden. De hé, szerinted ez engem hol érdekel?"
Szerk: kaleidogirl 2008-09-30 19:13:30
beküldve: 2008-09-28 12:14:06
(#569) Szeretném megkérdezni hogy volt-e a conon DN2 ?
Volt hát. Én szert is tettem egyre.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-09-28 10:45:46
(#567) beküldve: 2008-09-28 09:41:23
(#566) Nagy siker lehet itthon Death Note mivel jön ki az Anime DVD-n is aminek csak örülünk . Remélem hétfőn már hozza is a postásbácsi a mangát
beküldve: 2008-09-27 23:01:23
(#564)