Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
"jól kitolok veled" és megmondom h nekem már a conon sikerült megvennem xD
Akkor "jól kitolok veled" és kíhúzlak listáról XD
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-07 19:29:25
(#622) "jól kitolok veled" és megmondom h nekem már a conon sikerült megvennem xD
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Amúgy van már mindenkinek Death Note 2 je? Vagy még nem telt el annyi idő azóta, hogy senkinek sem volt?
nekem már rég van
Szombaton a conon lecsaptam a "3at fizetsz 4et vihetsz" akcióra (DN2, Nana2, Naruto6, FMA DVD 1)
Nagyon helyes, szóljon mindenki, Akinek szép lassacskán sikerült szereznie, hogy nyugodtan tudjak aludni...
Kaminaga Téged ki is pipállak...
Alister, van már DN2-d? Úgy látom még rajta vagy a "Nekik nincs DN2-jük" listámon
Gonosz vagyok, verjetek meg
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-10-07 18:28:51
Amúgy van már mindenkinek Death Note 2 je? Vagy még nem telt el annyi idő azóta, hogy senkinek sem volt?
nekem már rég van
Szombaton a conon lecsaptam a "3at fizetsz 4et vihetsz" akcióra (DN2, Nana2, Naruto6, FMA DVD 1)
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Csak 2 részes a manga vagy egyenlőre csak ennyit adtak ki?
Magyarul még csak ennyit adtak ki, a sorozat amúgy 12+1 részes.
beküldve: 2008-10-07 17:52:36
(#618) beküldve: 2008-10-07 13:24:31
(#617) Nekem sajnos még nincs, pedig már csak a DN2 hiányzik a rendelésemből, hogy postaköltség nélkül kihozza a futár, többi manga, könyv amit szeretnék már fent van az Alexandrán.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-10-06 20:14:17
(#616) Nekem sincs még meg a Death Note 2. manga...
Ez a vasárnapi jegy kitolása...
Épp hogy összekapartam 2000Ft-ot a Death Note-ra az AnimeCon után.
Ez a vasárnapi jegy kitolása...
Épp hogy összekapartam 2000Ft-ot a Death Note-ra az AnimeCon után.
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
kitolok veled!!!
Jól kitoltál...
nekem még nincs Deat Note 2-m! Mivel hogy most vattem egy mp3-at! Nembaj tesóm is lógik egy százassal! Igaz nem sok de azéret XD
,,Hitler fején ugrálok!"
kitolok veled!!!
Jól kitoltál...
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-10-06 19:48:56
beküldve: 2008-10-06 19:46:44
(#613) beküldve: 2008-10-06 19:46:09
(#612) A DN2-t tartogatom legutoljára.
Nem nem! (Szerintem) DN2 elsőnek (meg a kedvencek XD) !!!
És persze jár a hatalmas fekete pont a TRIPLA(!) posztért, valamint egy körből kimaradsz Én jövök...
no pussy, just the dicks
A DN2-t tartogatom legutoljára.
Nem nem! (Szerintem) DN2 elsőnek (meg a kedvencek XD) !!!
,,Hitler fején ugrálok!"
(jah az uccsó mondat csak általános hmm...megnyilvánulás, nem Aizen ellen szól )
Kösz
,,Hitler fején ugrálok!"