• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
Oldalak: ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... <<>>
beküldve: 2008-09-24 17:01:34
(#563) Válasz alister (#560) üzenetére
Hazuki Hayaho
Hazuki Hayaho
[ Új arc ]
[/QUOTE]

Ha neked volt a "zseniális" hozzászólásod a szmájlival, amit szerencsére a moderátor eltávolított már, akkor igen. Ha nem, akkor nem. Emlékeim szerint a b válasz a helyes

Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.

Ha mégis az a, akkor lásd alant

//Marginális közbevetés a "ne írj ilyet amíg nem ismersz..." kapcsán: a fórumokon nem számít, hogy milyen elbűvölő vagy az életben, hány diploma lóg a faladon, egy multinacionális vállalat vezérigazgatójaként vagy nincstelen hobóként tengődsz, szépségverseny-fődíjas vagy pattanásos az arcod, sőt, még arra se kötelesek rezonálni az emberek, hogy éppen milyen a lelkiállapotod és miért.

[/QUOTE]

Nem a kedves mutogatós-szmájlis üzi nem az enyém, mégegyszer elnézést. Az ismer-nemismerről meg annyit, hogy csak azt akartam kihozni belőle, hogy nem szeretem, ha félreértenek. Igen, tudom, hogy ez az egyéni szoc. problémám, mint ahogy az is, hogy félreérthetően fogalmazok. :P Így már jó?

"Háborúzni a békéért olyan, mint baszni a szüzességért."
új | válasz erre | moderátor
Szerk: Hazuki Hayaho 2008-09-24 17:02:15
beküldve: 2008-09-23 15:58:41
(#562)
Zsömbi
Zsömbi
[ Új arc ]
Vajon következő héttől a nagyobb könyvesboltokban lehet lesz már kapni a DN 2. kötetét? Mert sajna Con-ra nem tudok elmenni. :(

beküldve: 2008-09-23 13:20:20
(#561)
martin
martin
[ Rászokóban ]
lehet nem ide kéne beirnom, de izgalmamban mely még nem csapott át türelmetlenségbe (még pár nap) nem birom ki h meg ne kérdezzem: Amit most megrendeltem a conon megjelenő kiadványok közül, keddre várhatóan megérkeznek?

Elnézést tényleg a türelmetlenségemért, meg minden, de várom nagyon és conra nem tok sajna bajna menni...:(:(

Someday the Dream will End
Szerk: martin 2008-09-23 13:23:32
beküldve: 2008-09-23 01:36:21
(#560) Válasz Hazuki Hayaho (#559) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]
Ajjha.. ez nekem szólt? Ha igen akkor ne írj ilyet amíg nem ismersz... ( >: ) ) Ha nem akkor bocs a beszólásért, de ma a szokásosnál is jobban le van fáradva az agyam.

Ha neked volt a "zseniális" hozzászólásod a szmájlival, amit szerencsére a moderátor eltávolított már, akkor igen. Ha nem, akkor nem. Emlékeim szerint a b válasz a helyes

Ha mégis az a, akkor lásd alant

//Marginális közbevetés a "ne írj ilyet amíg nem ismersz..." kapcsán: a fórumokon nem számít, hogy milyen elbűvölő vagy az életben, hány diploma lóg a faladon, egy multinacionális vállalat vezérigazgatójaként vagy nincstelen hobóként tengődsz, szépségverseny-fődíjas vagy pattanásos az arcod, sőt, még arra se kötelesek rezonálni az emberek, hogy éppen milyen a lelkiállapotod és miért. Egy fórumon (nem csak itt, hanem mindenhol a neten) egyetlen dolog alapján tudnak és fognak(!!!) megítélni (az első fórumtalálkozóig / msn-beszélgetésig / más személyes találkozásig persze): amit és ahogy a fórumon írsz. És ha valaki szó szerint beböfög egy fórumra és előadja a nagyhalált... *széttárja a karjait*
Itt senki nem gyógypedagógus, nevelő vagy szociális munkás - de aki mégis, az esetek 99,99%-ában az sem dolgozni jár a fórumokra. Ha az ámokfutó szerencsés, akkor valami jó szándékú fórumozó figyelmezteti - ha nem... nos vagy szétszedik az ősfórumozó flame-királyok, vagy a moderátor (szépen és csöndben vagy kiátkozás-jelleggel példát statuálandó) bannolja egy időre vagy örökre.
Érzésem szerint én a kérdéses "hozzászólás" esetében messzemenően civilizáltan jártam el: finoman* figyelmeztettem a hibázót a hibázás tényére, javasoltam, hogyan kerülheti el a megismétlését, majd értesítettem a moderátort, hogy a kérdéses bejegyzés sorsáról ő döntsön.//

*: a félreértések elkerülése végett leszögezném, hogy igen, ez kifejezetten finom figyelmeztetés volt...

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-09-23 01:48:50
beküldve: 2008-09-22 19:58:05
(#559) Válasz alister (#556) üzenetére
Hazuki Hayaho
Hazuki Hayaho
[ Új arc ]

Tiszteletteljes javaslataim a következők: növessz agyat, szerezz egy illemtanárt és tanulj tőle a kulturált viselkedésről, és amíg a netikettet nem sajátítod el, kerüld a fórumot, mint ördög a szentelt vizet.

Ajjha.. ez nekem szólt? Ha igen akkor ne írj ilyet amíg nem ismersz... ( >: ) ) Ha nem akkor bocs a beszólásért, de ma a szokásosnál is jobban le van fáradva az agyam.

beküldve: 2008-09-22 19:53:09
(#558) Válasz alister (#556) üzenetére
buzifaszvagyok
buzifaszvagyok
[ True mangafan ]

mint ördög a szentelt vizet.

Milyen igaz, ezt amúgy még nem hallottam

no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-22 12:37:49
(#557) Válasz kaleidogirl (#548) üzenetére
Elhaym
Elhaym
[ Megszállott ]
Már annyira várom a DN 2-ik kötetét... Remélem azért okt. 29-ig meg fog jelenni.

Főoldalon már kint van, szóval most szombaton már megjelenik.

Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-09-22 01:38:10
(#556)
alister
alister
[ True mangafan ]

Tiszteletteljes javaslataim a következők: növessz agyat, szerezz egy illemtanárt és tanulj tőle a kulturált viselkedésről, és amíg a netikettet nem sajátítod el, kerüld a fórumot, mint ördög a szentelt vizet.

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-09-21 21:38:39
(#555) Válasz Hazuki Hayaho (#554) üzenetére
buzifaszvagyok
buzifaszvagyok
[ True mangafan ]

Hmm azért kiváncsi lennék vajon a főszerk. úr is csak legálisan tölt le??? xP xD

Csaba nevében -Aki a legális dolgok legnagyobb hívője talán a világon(!)
lololololololol
- ezt a baromságot kikérjük magunknak az összes jóérzésű fórumozó nevében.

Ha meg viccnek szántad,akkor legközelebb jobbat!

Mars szabályzatot olvasni!

no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-09-21 21:42:25
beküldve: 2008-09-21 19:25:55
(#554)
Hazuki Hayaho
Hazuki Hayaho
[ Új arc ]
Ojjaj tényleg. Most regiztem, szabályzatot is elkéne olvasni...

Hmm azért kiváncsi lennék vajon a főszerk. úr is csak legálisan tölt le??? xP xD

Najó inkább megse szólalok, mert rágalmazásért fognak kidobni.

beküldve: 2008-09-21 19:23:06
(#552) Válasz Hazuki Hayaho (#551) üzenetére
フリツク オル シィ
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]
A movie-t még nem láttam, de le tudom tölteni mind a 2 rését feliratosan. Majd lehet hogy egyszer lesz annyi energiám, hogy letöltsem. X)

Honnan, honnan, honnan? *pitizik*

Olyan régóta keresem a második részt. De sehol nem találtam hozzá magyar feliratot.

Kedves Mangafan-társaim! Ezt kérlek, beszéljétek meg priviben, mert a fórumszabályzattal ellenkezik a különféle letöltések emlegetése (hacsak nem legális letöltésről van szó - amit kötve hiszek)!

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-09-21 19:21:21
(#551) Válasz kaleidogirl (#548) üzenetére
Hazuki Hayaho
Hazuki Hayaho
[ Új arc ]
A movie-t még nem láttam, de le tudom tölteni mind a 2 rését feliratosan. Majd lehet hogy egyszer lesz annyi energiám, hogy letöltsem. X)

Honnan, honnan, honnan? *pitizik*

Olyan régóta keresem a második részt. De sehol nem találtam hozzá magyar feliratot.

beküldve: 2008-09-21 19:05:16
(#550)
フリツク オル シィ
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]
Emelkedett stílusodból ítélve, úgy látszik, semmit sem tudsz... a manga már réges-régen elkészült (mind a 12+1 kötetet már megírták és megrajzolták) a fordítás folyamatos... a nyomda nem lassú, csak minden egyes megjelenés valamilyen eseményhez van általában kötve - ha már "beindult" a sorozat, akkor kb. havonta jön ki új rész... de sajnálattal kell felvilágosítsalak arról a tényről, hogy a fordítók is emberek... ennél fogva időre van szükségük a munkájuk elvégzéséhez...

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: Csaba 2008-09-22 10:52:59
beküldve: 2008-09-21 15:20:55
(#548)
kaleidogirl
kaleidogirl
[ Új arc ]
Már annyira várom a DN 2-ik kötetét... Remélem azért okt. 29-ig meg fog jelenni. (Ugyanis azt kértem szülinapomra X) ) A movie-t még nem láttam, de le tudom tölteni mind a 2 rését feliratosan. Majd lehet hogy egyszer lesz annyi energiám, hogy letöltsem. X)

"Lehet, hogy szebb vagy, mint én. Lehet, hogy bölcsebb vagy, mint én. Lehet, hogy jobb vagy és tehetségesebb meg minden. De hé, szerinted ez engem hol érdekel?"
Szerk: kaleidogirl 2008-09-21 15:21:07
beküldve: 2008-09-21 11:57:00
(#547) Válasz SHADOW (#546) üzenetére
Nanao ^_^
Nanao ^_^
[ Gyalog ]
És mi lehet az ajándék?
Remélem L figura

én sajnos nem megyek a conra :( am ha megtudod mi az ajándék lécci szólj :P

I my dreams I can fly (: