Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note - A halállista
Kapcsolódó tartalom: Death Note - A halállista
Milyen novembert? Ha összejön minden és megjelenik a conra, akkor legkésőbb októberben mindenki olvashatja.
Házifeladat: szurkoljatok, hogy minden összejöjjön, és kijöjjön a második rész a Conra (és ne úgy, mint az első...)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Utálom a novembert, akkor semmi jó nem történik, de majd fog! Death Note 2!
Milyen novembert? Ha összejön minden és megjelenik a conra, akkor legkésőbb októberben mindenki olvashatja.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Ak ok a death note 2. részének a boritójára vok kiváncsi az 1. résznek nagyon szép boritója van persze a tartalom ra is
igen, az angolon meg a japánon is L van (tehát szerintem itt is) itt a kép: [Link]
私は日本のファンです。
Szerk: まぁや 2008-08-18 10:42:27
Ak ok a death note 2. részének a boritójára vok kiváncsi az 1. résznek nagyon szép boritója van persze a tartalom ra is
az angolon L van
beküldve: 2008-08-18 09:28:51
(#497) Ak ok a death note 2. részének a boritójára vok kiváncsi az 1. résznek nagyon szép boritója van persze a tartalom ra is
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
Szerk: R.A.M.E.N 2008-08-18 09:29:35
Beavatlak, barátom. A te előbbi üzeneted még rendben volt. De neki azzal van a baja, hogy féloldalnyi postokat beidézgetnek az emberek. Legalább tudod, miért haragszik a nép.
Utálom a novembert, akkor semmi jó nem történik, de majd fog! Death Note 2!
Na neeee... lassan már azthiszem, hogy ez már szándékos
bocsi ha én voltam bármi is legyen. nem it kéne dicsérnem a másik gyüjteményét mert it másrol fojik a szóó?
ha jol gondolom ez a baj !? nem fordul elöö többet. ezér az üziért is sorry
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
Ki tudja... "gyanús, roppant gyanús!" hogy klasszikust is idézzek. Mindenesetre kéne pár moderátor.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Sztem nyugodtan megvehetedén is ma vettem meg és kicsit belekukucskáltamxDnekem teccikigaz azt mondtam,h a sulikezdésig nem kezdem el olvasni,h ne unatkozzak hazafelé,de nem bírtam megállni
szal sztem jó!!^^am mikor jön a következő?
jaaa....nem tudja vki,h a Nyári srácok című manga jó-e?:)v hogy miről szól?
szal sztem jó!!^^am mikor jön a következő?
jaaa....nem tudja vki,h a Nyári srácok című manga jó-e?:)v hogy miről szól?
Egy jó tanács: Suliba NE vigyél semmilyen mangát, mert megrágják. Az én szegény Bleach Vol. 5-ömmel is ezt tették
Hogy a témához is hozzászóljak:
Én már több hete rágódom a DNen, mangát lassabban olvasok, mint könyvet, mert minden részletet alaposan végignézek és próbálok tanulni belőle. Most speciel sokat tanultam Light pólójának gyűrődéseiből
A hibákat én is észrevettem, kb. van 8-9 belőlük. De ezek olyan picik, hogy egyáltalán nem rontják a kiadvány magas színvonalát.
Egy észrevétel a rajzolással kapcsolatban: Sayu és a csaj, akivel Light "randizik" teljesen megegyezik. Mikor először belelapoztam nem is értettem, hogy miért randizik a húgával
Egyébként azon én is meglepődtem, hogy Raye már az első kötetben szerepel.
Már nagyon várom a második kötetet, a menyasszony "bosszúhadjáratát" (Ez tök Kill billesen hangzik )
Huhh...akk asszem még meggondolom v legfeljebb jól eldugom
köce mindenkinek ak megveszem a death-ot elöszőr aztán a helsinget
Helyes, helyes...
köcce Látom te nagyon nagy gyüjtő vagy szép gyüjtemény én is ijenlröl álmodozok csak nem telik
köce mindenkinek ak megveszem a death-ot elöszőr aztán a helsinget
Helyes, helyes...
beküldve: 2008-08-15 20:25:37
(#489) köce mindenkinek ak megveszem a death-ot elöszőr aztán a helsinget
Írta: Ohba Tsugumi
Rajzolta: Obata Takeshi
Amúgy az interneten is bárhol megnézheted!!!!
Rajzolta: Obata Takeshi
Amúgy az interneten is bárhol megnézheted!!!!
köszönöm és bocsi
,,Hitler fején ugrálok!"
Kösz a gyors választ!
Nem is reméltem, hogy ilyen hamar megjelenik a második kötet is.
Nem is reméltem, hogy ilyen hamar megjelenik a második kötet is.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.